Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Ne güzel kanda da güzel sonuçlar çıksın inşallah bekliyoruz :)

O test günü ne zorluklarla geliyor biliyoruz
Çok az kalmış
Hayırlı haberlerini bekleriz

Insallah canim bende heyecanla bekliyorum guzel haberler veririm inss =)

Eger 5,gun emriyosuysa 10.gun test 3 gunse 10gun sonra benim 10gun sonra ben ilk tup bebegmde ayni odadakilerin 12gundu kagitlarindaki benim 10gun emriyodan kaynaklaniyo uzulme bi kac gun uzuluyo insan hele ilkse yikiliyon ama geciyo bende test gunumu beklym bende gitmekten korkyrm ama nasp

Canim benimki 3. Gun embriyosuydu degerimiz artarak devam etti cok sukur.ALLAHtan bi mani gelmezse 2 hafta sonra kalp atislarini dinleyelim dedi drumuz

27 girdim benim ilkinde 4 yumurta ol toplandı 1 embriyo oldu tutmadi 2, de 4 yumurta toplandı 3 de kaliteli embriyo oldu oyuzden hepsini transfer ettiler sansim yuksek olsun diye yumurta rezervim az cunku ondan

Canım aynı sorun benede var Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın insallah

Aynı seylerden bahsediyoruz insallah sonucumda aynı olur senle...

Mira dünden beri hiç iyi değilim düne kadar hicbiseyini yoktu dediğim gibi duayla geciriodum bı sekilde..aslında seninle karşılaşma miz seninde Turgut beyn hastası olman,sonra transferlerin gunune sayısına kadar aynı olmamız ve senin pozitif degeri görmen bana güç vermiş umut olmuş anladım ki..kötü ve anlamsız rüyalar ,ağlamalar fln dünden beri noluyosa bana diyorum sonrada diyorum ki heralde de icimde bisey kalmadı o malum oluyo bana böyle hissediyorum..:( nolucak bilmiyorum baksana sabah 8.30 da uyanır uyanmaz buraya yazıyorum..biliyorum ki herkes aynı...yani bana söylesine 6gunden sonra ne hissettin bı degisikligin oldumu duygularinda..gecen hafta bugun suan hastanede bekliyordum transfer icin..tam 1 hafta olmuş .....

Mira dünden beri hiç iyi değilim düne kadar hicbiseyini yoktu dediğim gibi duayla geciriodum bı sekilde..aslında seninle karşılaşma miz seninde Turgut beyn hastası olman,sonra transferlerin gunune sayısına kadar aynı olmamız ve senin pozitif degeri görmen bana güç vermiş umut olmuş anladım ki..kötü ve anlamsız rüyalar ,ağlamalar fln dünden beri noluyosa bana diyorum sonrada diyorum ki heralde de icimde bisey kalmadı o malum oluyo bana böyle hissediyorum..:( nolucak bilmiyorum baksana sabah 8.30 da uyanır uyanmaz buraya yazıyorum..biliyorum ki herkes aynı...yani bana söylesine 6gunden sonra ne hissettin bı degisikligin oldumu duygularinda..gecen hafta bugun suan hastanede bekliyordum transfer icin..tam 1 hafta olmuş .....

Canim bende sikca dua okuyup esma cekiyordum.beni aglatan 2 sey oluordu biri kenzul arş duasi biri de hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel mevla ve ni'men nasîr ayeti.ruya konusuna gelince teste bir gun kala dua ettim ALLAHim katindan bir evlat nasip ettiysende etmediysende bana goster diye.o gun gordum sadece.canim igneler ilaclar o kadar zamandan sonra bu bekleyisler ister istemez insanin psikolojisini bozuyor kotu dusunmemeye calis.insALLAH iyi haberlerle gelirsin

Canim bende sikca dua okuyup esma cekiyordum.beni aglatan 2 sey oluordu biri kenzul arş duasi biri de hasbunallahu ve ni'mel vekil ni'mel mevla ve ni'men nasîr ayeti.ruya konusuna gelince teste bir gun kala dua ettim ALLAHim katindan bir evlat nasip ettiysende etmediysende bana goster diye.o gun gordum sadece.canim igneler ilaclar o kadar zamandan sonra bu bekleyisler ister istemez insanin psikolojisini bozuyor kotu dusunmemeye calis.insALLAH iyi haberlerle gelirsin

Amiin insallah hiç bı belirtim yok 2gun önce kucuk kucuk batmalar oluyodu onla avunuodum sanki bisey va gibi sende bana ve herkeşe dua et

sabah akşam progestan 50 mg iğne
estrofem günde 5 tane
elevit (vitamin) günde 1 tane
folik asit günde 1 tane
corasprin günde 1 tane

valla midem delinecek zannediyorum çok şükür allah kolaylığını veriyor....
İğne yerlerim çok ama çok acıyor
yarın tekrar test günü
değerlere bakılacak 14.gün oluyor transferden sonra

hayırlısı olsun bakalım.....

Canim estrofem gunde 5 kere derken tabley mi bu igne mi

Olsun o bulantilar bile cok keyifli bulantilar bebisin saglikli buyudugunu gosterir

Günaydın arkadaşlar;
Gece çok karışık rüyalar gördüm. Bi cenaze töreni vardı. Nasıl telaşlıyım ordan oraya koşturuyorum.. Sonra bi bakıyorum çantamda bi insanmış o ama ölü. Çantamda ben ölmüş birini gezdiriyormuşum yanımda hep.. Ama bi türlü bırakmadım onu hep yanımdaydı benimle. Çok karışık ilginç bişeydi.. Allahım hayırlara çıkarsın.. Terler içinde uyandım sonra..

Bu arada pazartesi test günüm için artık hiç heyecan duymuyorum sanki kızlar..

Olsun o bulantilar bile cok keyifli bulantilar bebisin saglikli buyudugunu gosterir

Canim sikayetci degilim ama cok erken degil mi daha

Günaydın arkadaşlar;
Gece çok karışık rüyalar gördüm. Bi cenaze töreni vardı. Nasıl telaşlıyım ordan oraya koşturuyorum.. Sonra bi bakıyorum çantamda bi insanmış o ama ölü. Çantamda ben ölmüş birini gezdiriyormuşum yanımda hep.. Ama bi türlü bırakmadım onu hep yanımdaydı benimle. Çok karışık ilginç bişeydi.. Allahım hayırlara çıkarsın.. Terler içinde uyandım sonra..

Bu arada pazartesi test günüm için artık hiç heyecan duymuyorum sanki kızlar..

Canim sonucun pozitif cikar insALLAH ama oldu ya negatifi alirsanda umit kesenlerden olma.uzulme diyemem cunku sacma olur.insan illaki uzulur.kendine biraz zaman verirsin sonra tam gaz devam.

Canim benim oglusta 28 ekimde transfer olmustu 28 kasimda bulantilarim baslamisti hemde ne bulanti bunyeye gore degisir

Ptesi gidicek misin tahlile

Pek düşünmüyorum ama bilmiyorum gecen hafta bugun transferim olmuştu ilk defa bu sabah evden çıktım esime dedim biraz temiz hava aliyim belki iyi gelir die ,bilirsin belki erciyese giderken tas mekan diye biyer var oraya gittik iyi geldi sanki şimdi tekrar eve geldim..hangi esmaları çekiyordum canım

Back
X