Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Pek düşünmüyorum ama bilmiyorum gecen hafta bugun transferim olmuştu ilk defa bu sabah evden çıktım esime dedim biraz temiz hava aliyim belki iyi gelir die ,bilirsin belki erciyese giderken tas mekan diye biyer var oraya gittik iyi geldi sanki şimdi tekrar eve geldim..hangi esmaları çekiyordum canım
Zaten Pazartesi değil gunum salı 21 inde..22 sinemi gitsem diyorum

Pek düşünmüyorum ama bilmiyorum gecen hafta bugun transferim olmuştu ilk defa bu sabah evden çıktım esime dedim biraz temiz hava aliyim belki iyi gelir die ,bilirsin belki erciyese giderken tas mekan diye biyer var oraya gittik iyi geldi sanki şimdi tekrar eve geldim..hangi esmaları çekiyordum canım

Sen hem temiz hava almissin hem manzara izlemissin.Bende birazdan parka inicem.EL HALIK,EL MUCÎB,EL MUBDİ,EL MUGNÎ,EL VEKİL.aklima dustukce ayetel kursi ve nazar ayetlerini okuyorum

Kayseri parktan ipek saraya giden bi cadde var,kosede divan pastanesi fln var o caddenin sonundayim

Çok uzak değilmisiz..zaten ben tesadüfe inanmam..bizim burda tanışmamız Allah istemeseydi rast getirmedi diye dusunuyorum..heralde birbirimize dua edelim die buluştuk :)

Kizlar benim bebisler hayata tutunamadi test sonucun 1.20 imtihanimiz devam ediyor ins elhamdülillah ne yaplim nasip Rabbim ol dese olurdu ümitsizlik ve yilmak yok ins arkadaşlar iyiki varsiniz hepinize tesekkurler

Kizlar benim bebisler hayata tutunamadi test sonucun 1.20 imtihanimiz devam ediyor ins elhamdülillah ne yaplim nasip Rabbim ol dese olurdu ümitsizlik ve yilmak yok ins arkadaşlar iyiki varsiniz hepinize tesekkurler

cnm bnm bu durumda ne soylenebılır bılınmıyor dedıgın gb her sey kısmet sabırla bekleyıp bır gun bızde mukafatımızı alacagız yaradan sabır versın

Canım o kadar guzel kabullenmesin gibi duruyoki cümlede Çok güçlü gördüm seni..insallah sonraki denemede olur
Rabb'imiz in hepimiz icin düşündüğü bı zaman var seninki de zaman değişikliğiyle olacaktır insallah...amiin

Canım o kadar guzel kabullenmesin gibi duruyoki cümlede Çok güçlü gördüm seni..insallah sonraki denemede olur
Rabb'imiz in hepimiz icin düşündüğü bı zaman var seninki de zaman değişikliğiyle olacaktır insallah...amiin

Oyleyim elhamdülillah canim sadece cümlede değil ins ilki cok zor olmustu dualarla bu haldeyim canim hava cok guzeldi yurudum hamd ettim Rabbime sagligim yerinde yuruyebiliyorum diye ins tum arkadaslarimizda dualarla kolay atlatir ins canim Rabbimiz ol dedigi gun olacak ins hepimizin nasibimizde varsa yoksada cennette olur ins

Canim ya cok uzuldum inan.RABBIM sabrini bol versin insALLAH bi dahaki sefere hayirli haberler alirsin dualarimdasin

Oyleyim elhamdülillah canim sadece cümlede değil ins ilki cok zor olmustu dualarla bu haldeyim canim hava cok guzeldi yurudum hamd ettim Rabbime sagligim yerinde yuruyebiliyorum diye ins tum arkadaslarimizda dualarla kolay atlatir ins canim Rabbimiz ol dedigi gun olacak ins hepimizin nasibimizde varsa yoksada cennette olur ins

Öyle tabi..inan bende gun sayiyorum 5 gunum falan var iste ..evde bazen iyim bazen karamsar..dua ediyorum kendime ettigim kadar buradaki herkese de ediyorum..vardır bir hikmeti burdaki tanışmaların konuşmaların bile,, hayırlısı bekleyelim..

Öyle tabi..inan bende gun sayiyorum 5 gunum falan var iste ..evde bazen iyim bazen karamsar..dua ediyorum kendime ettigim kadar buradaki herkese de ediyorum..vardır bir hikmeti burdaki tanışmaların konuşmaların bile,, hayırlısı bekleyelim..

Canim ins hayirli haberlerini aliriz olmasa da üzülme ins Rabbim karşılama kolayligi versin ins ole şeyler okuyorumki burada insan hamd ediyor

Canim estrofem gunde 5 kere derken tabley mi bu igne mi

Canım tablet içiyorum günde 5 tane sabah 2 akşam 3 olmak üzere

Imtihanımız hep devam edicek söylediğin gibi...çok üzüldüm ama inanıyorum bir gün olması gerektiği gün gelecek bebişler...
Allahım güç versin sabır versin kuvvet versin sana eşine.....

Herşeyin bir hayrı var canım
Herşeyin bir sebebi var dediğin gibi bir hikmeti var çok şükür kalan zamanda geçicek canımmm

Canlar,
Burada üzülüyoruz seviniyoruz günlerdir yola devam ediyoruz
Dualar ediyoruz birbirimize
Çok şükür
Bugün tekrar kan verdik bizde kelebekler iyi çok şükür
14.gün değerimiz 498 oldu
İlaçlara devam
Beklemelere devam
Kucağımıza alıncaya kadar da devam edicek bu süreç sanırım....
Hayırlısını versin Rabbim hepimize
Dualarımdasınız.....:38:

Canlar,
Burada üzülüyoruz seviniyoruz günlerdir yola devam ediyoruz
Dualar ediyoruz birbirimize
Çok şükür
Bugün tekrar kan verdik bizde kelebekler iyi çok şükür
14.gün değerimiz 498 oldu
İlaçlara devam
Beklemelere devam
Kucağımıza alıncaya kadar da devam edicek bu süreç sanırım....
Hayırlısını versin Rabbim hepimize
Dualarımdasınız.....:38:

Amin canim estrofemi kesmedi mi senin drun

canım sen 21 de yaptıracan demi

8.gündegerim15ti,12.gün yani buğün 9 yükselmez artık ,gitti bütün umutlar:((((((

Back
X