Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Slm bayanlar sevgi hastanesi derken kayseride
Misiniz bugun bende sevgide kan testi ysptirdim
Transferin 9. Gunumdu 109 cikti allah herkese bu
Mutlulugu yasatsin

evet ben de kayserideyim. çok şükür pozitif sonuç aldım.. sen hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın..

ALLAHima binlerce kez sukurler olsun ki bebisim iyi hafiften elleri oynatmaya baslamis artik bildigin insan yavrusuna benzemis.3 hafta sonra tekrar gidecegiz 2li test icin.sen nasilsin canim ne zaman gideceksin minik mucizeni gormeye

Çok şükür canım.. çok seviniyorum bebeğinle ilgili gelişmeleri okudukça.. hangi doktora gidiyosun şimdi.. Turgut Bey kalp atışını duyana kadar bakıyo sadece değil mi..

Ewet canım hatırlıyorum..değişik bı yol izlemiş doktorun dondurup diğer ay koymasi değişik dogrusu daha önce duymamistim,bende doktoruma bir sorayım bu yontemi bakalım ne diyecek..bu ay bekleyelim dedi folikul az gördü daha iyi olacağını bildigim icin bekletiyorum dedi bakalım hayırlısı ..nerde yaptırıyorsun
Histeroskopi yi sordum da dediki Dr um 2 3 tup denemesinden sonra yapıyoruz genellikle isterseniz yaparım yinede dedi

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.. bol bol dua et..

Ewet canım hatırlıyorum..değişik bı yol izlemiş doktorun dondurup diğer ay koymasi değişik dogrusu daha önce duymamistim,bende doktoruma bir sorayım bu yontemi bakalım ne diyecek..bu ay bekleyelim dedi folikul az gördü daha iyi olacağını bildigim icin bekletiyorum dedi bakalım hayırlısı ..nerde yaptırıyorsun
Histeroskopi yi sordum da dediki Dr um 2 3 tup denemesinden sonra yapıyoruz genellikle isterseniz yaparım yinede dedi

Hayırlısı olsun canım. Histereskopide rahim içinde bi sorun varmı bakıyolar. Perde falan oluyomuş bazılarında. Ayrıca hiçbişey yoksa bile
histereskopiden sonra başarı artıyomuş öyle duydum ben. Çizik atıyolarmış rahme bi de. Embriyolar kolay tutunsun diye. Ama bana asıl yapılmasının sebebi, transfer sırasında çok zorlanmıştı ya benim eski doktorum. Onu anlattım, biraz da o yüzden bakıcak sanırım..
Bursada Prof. Osman Develioğlu var. Art merkezin adı. Oraya başladık bakalım hayırlısı.
Bu arada dün yani 21'inde hasta oldum aradım doktorumu. Yasmin isimli doğum kontrol hapına başla dedi 3.gün. Bitmesine 2 gün kala da beni ara dedi. Bakalım neler olacak..
Hepimize rabbim versin en kısa zamanda inş..

selam kızlar. ilk defa giriyorum bu topiğe. ben de tüp bebekle hamileyim:nazar:. transferimin 10. günü 200, 13. günü 630 çıktı bhcg. daha sonra testi tekrarlamaya gerek görmedi dr. ama ben biraz tedirginim çok şükür kanama ya da lekelenme gibi şikayetlerim olmadı. başka belirti de yok ama yani ne bulantı, ne iştahsızlık, halsizlik hiç bişey yok. sadece ara ara gaz sancılarım oluyo. benim gibi olan varmı, yada bulantılarınız nezaman başladı.6 martta da kalp atışı için gidicem.

Canim merhaba benim ilk denemem 8 sene once ozel ankara tup bebek merkezinde yaptirdim ama yumurta takibimi fakultede idris hoca yapti olumlu sonuclandi ve bur oglum oldu allah hepinize nasip etsin daha sonra oglumun bir kardesi olsun dedik 2.yi denemeye karar verdik bu seferde omude idris hocaya yapturdik sonuc negatif oldu son kez daha deneyelim dedik bu seferde medikalparkta tayfun alpere yapturdik suan 6.gunumdeyim sonyc ne olur bilemem ama hastane doktor hemsire olarak memnun kaldim muhterem hoca da mukemmel bi insan valla cnm bu isler kader kusmet cokta dusunme ver kararini ama medikanayi tavsiye etmiyorum allah ol dedikten sonra nerde olursa olsun farketmiyo allah gonlune gore versin...sende kendinden bahsedermin cnm

merhaba canım. ben de medical de muhterem hocada yaptırdım tedavimi ve 4. denememde hamileyim çok şükür. senin de pozitif çıkmış heralde sonucun Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.aynı memleketten, aynı hastaneden birilerini görmek iyi geldi:3:

merhaba canım. ben de medical de muhterem hocada yaptırdım tedavimi ve 4. denememde hamileyim çok şükür. senin de pozitif çıkmış heralde sonucun Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.aynı memleketten, aynı hastaneden birilerini görmek iyi geldi:3:

Bende senin adina cok sevindim cnm allah kucagimiza almayi nasip etsin

selam kızlar. ilk defa giriyorum bu topiğe. ben de tüp bebekle hamileyim:nazar:. transferimin 10. günü 200, 13. günü 630 çıktı bhcg. daha sonra testi tekrarlamaya gerek görmedi dr. ama ben biraz tedirginim çok şükür kanama ya da lekelenme gibi şikayetlerim olmadı. başka belirti de yok ama yani ne bulantı, ne iştahsızlık, halsizlik hiç bişey yok. sadece ara ara gaz sancılarım oluyo. benim gibi olan varmı, yada bulantılarınız nezaman başladı.6 martta da kalp atışı için gidicem.

Cnm tedirgin olucak bi durum yok degerin cok iyi cikmis olumsux dusunmu 12.gununden kqc gun sonra ilk muayneye cagrildin yani kac gun sonra keseyi gordu dr.

evet ben de kayserideyim. çok şükür pozitif sonuç aldım.. sen hangi tüp bebek merkezinde yaptırdın..

Çok şükür canım.. çok seviniyorum bebeğinle ilgili gelişmeleri okudukça.. hangi doktora gidiyosun şimdi.. Turgut Bey kalp atışını duyana kadar bakıyo sadece değil mi..

hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.. bol bol dua et..

ALLAH razi olsun canim.yogunluktan dolayi burak beye yonlendirdi beni bende burdayim nasilsa gerek oldugunda burak beyle birlikte hareket ederiz dedi.persembe gunu gittim burak beyde gayet iyi konuskan biri uzun uzun izletti dinletti.sende keseyi gormussun darisi o gumburtuyu duymaya acayip heyecanli bisey kalp atisini duyunca anliyorsun icinde bi can oldugunu. :33:

Oncelikle hayirli olsun canim ALLAH hayirla kucagina almayida nasip etsin.9+5 olduk biz 7.haftanin sonunda basladi bulantilarim.bulanti olunca canin bisey yemek istemiyor,bisey yemeyince halsiz kaliyorsun.umarim sen yasamazsin bazen zor oluyor cunku.

Cnm tedirgin olucak bi durum yok degerin cok iyi cikmis olumsux dusunmu 12.gununden kqc gun sonra ilk muayneye cagrildin yani kac gun sonra keseyi gordu dr.

dr keseyi görmek için çağırmadı beni. 14 şubatta transferimin 10.günü pozitif sonucu aldım daha sonra martın 6 sına gün verdi dr kalp atışı için.

Oncelikle hayirli olsun canim ALLAH hayirla kucagina almayida nasip etsin.9+5 olduk biz 7.haftanin sonunda basladi bulantilarim.bulanti olunca canin bisey yemek istemiyor,bisey yemeyince halsiz kaliyorsun.umarim sen yasamazsin bazen zor oluyor cunku.

amin canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ben biraz pimpirikliyim heralde korkuyorum bişeyler ters gidecek diye. ama senin duruma bakılırsa benim daha vaktim var belirtiler için. içim rahatladı biraz teşekkür ederim

dr keseyi görmek için çağırmadı beni. 14 şubatta transferimin 10.günü pozitif sonucu aldım daha sonra martın 6 sına gün verdi dr kalp atışı için.

Cok gec geldi bana 6 mart ya okadar nasil beklicez ben ilkinde tranferimin 12.gunu test yapturdim ve 5 gun sonra ilk muayneye cagirdi keseyi gormustu anlamadim simdi ben

Cok gec geldi bana 6 mart ya okadar nasil beklicez ben ilkinde tranferimin 12.gunu test yapturdim ve 5 gun sonra ilk muayneye cagirdi keseyi gormustu anlamadim simdi ben

valla ben de anlamadım canım. yani kalp atışı ancak 6. ve 7. haftalarda duyuluyormuş zaten ama öncesinde keseyi görmek için çağırmadı. ben de böyle bekledikçe evhamlanıyorum işte.ilkinde keseyi gördüm demişsin sanırım önceki tedavindi. peki şimdi sana nezamana gün verdiler?

amin canım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. ben biraz pimpirikliyim heralde korkuyorum bişeyler ters gidecek diye. ama senin duruma bakılırsa benim daha vaktim var belirtiler için. içim rahatladı biraz teşekkür ederim

Canim hamilelik kisiye ozel oluyor.bazen duyuyorum ilk aydan bulantilari baslayanda var,hic bulanti yasamadan dogum yapanda.ALLAH hayirla saglikli sihhatli sekilde kucagimiza almayi nasip etsinde varsin hicbir belirti olmasin.

Transferin 10.gununde test yaptirdim 15 gun sonra kese icin gittik keseden 1 hafta sonrada kalp atisi icin gittik.dr hayati iki sefer yormamak icin direk 3 hafta sonrasina vermis ki bence iyi yapmis keseyi gorsen bile kalp atisini duyamayinca insan tedirgin oluyor acebalari basliyor

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Test gününe kadar belirgin bir belirtiniz oldumu? ağrı yada vs..benim 5. günüm gün sayıyorumda, merak ediyorum:34:

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun, Allah kucağınıza almayı nasip etsin. Test gününe kadar belirgin bir belirtiniz oldumu? ağrı yada vs..benim 5. günüm gün sayıyorumda, merak ediyorum:34:

merhaba canım. benim hiç bi belirtim olmadı. sadece ilaçların etkisiyle olan şeyler vardı. göğüslerde sancı vs. onlar da daha önce negatif sonuç aldığım tedavilerimde de olmuştu. ama 8.gün test yaptığımda ikinci çizgi silik çıkmıştı o da başta hiç yoktu yaklaşık 1 saat sonra çıktı o yüzden dikkate bile almadım.Belirtilere çok takılmamaya çalış. Allah gönlüne göre versin.

Hayırlısı olsun canım. Histereskopide rahim içinde bi sorun varmı bakıyolar. Perde falan oluyomuş bazılarında. Ayrıca hiçbişey yoksa bile
histereskopiden sonra başarı artıyomuş öyle duydum ben. Çizik atıyolarmış rahme bi de. Embriyolar kolay tutunsun diye. Ama bana asıl yapılmasının sebebi, transfer sırasında çok zorlanmıştı ya benim eski doktorum. Onu anlattım, biraz da o yüzden bakıcak sanırım..
Bursada Prof. Osman Develioğlu var. Art merkezin adı. Oraya başladık bakalım hayırlısı.
Bu arada dün yani 21'inde hasta oldum aradım doktorumu. Yasmin isimli doğum kontrol hapına başla dedi 3.gün. Bitmesine 2 gün kala da beni ara dedi. Bakalım neler olacak..
Hepimize rabbim versin en kısa zamanda inş..

Amiin canım hayırlısı hepimiz icin konustukca insan bişeylerden haberdar oluyor iste,

selam hoşgeldin.. :3: seninle hamilelik haftamız aynıymış.. bende de hiçbir belirti yok.. inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz..

ALLAH razi olsun canim.yogunluktan dolayi burak beye yonlendirdi beni bende burdayim nasilsa gerek oldugunda burak beyle birlikte hareket ederiz dedi.persembe gunu gittim burak beyde gayet iyi konuskan biri uzun uzun izletti dinletti.sende keseyi gormussun darisi o gumburtuyu duymaya acayip heyecanli bisey kalp atisini duyunca anliyorsun icinde bi can oldugunu. :33:

Amin canım inşallah.. heyecanla bekliyorum kalp atışlarını.. inşallah her şey yolunda gider.. :16:

kızlar merhaba ;
11 şubatta 2 adet compackt kalitede 2 embriyom transfer edildi.8. güünümde değerim 3.18 çıktı 10.günümde 5.33 çıktı değerlerim çok düşük olması beni çok düşündürüyor merkezi aradım değerimin pozitif olduğunu ancak çok düşük olduğunu ilaçlarıma devam ederek pazartesi tekrar yaptırmamı istediler. Sizlerdende yorum alabilirmiyim. Allah hepimize hayırlısı ile bebişler nasip eder inşallah.

Kizlar merhaba, ben de tup bebekle hamile kaldım ve bugun tam 8. Haftayi tamamlamisken kanamam basladi. Surekli bi kanama degil ama wcye gidince cosuyo ayni adetliymisim gibi. Doktor progestan igne verdi ama cok korkuyorum boyle bisey yaşayan var mi aranizda?

Hayirli olsun arkadasim.bnmde sadece gazim ve ara ara sadece kasik agrim vardi. 6.haftaya girdim ve mide bulantilarim basladi ama hic uzulme başlamasıyla 1 haftadir yemeden icmeden kesildim cok kotu bisi hic ozenme cunku ben ozendim cok kotu bisimis :) saglikla kucagina al ins.

selam hoşgeldin.. :3: seninle hamilelik haftamız aynıymış.. bende de hiçbir belirti yok.. inşallah sağlıklı bir gebelik geçiririz.. :16:

Hoşbulduk teşekkür ederim. ayy ben de sadece ben böyleyim diye korkuyodum. herkeste belirti var ben de tık yok :1: Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.

Back
X