Hayat'a tutunmaya çalışan tüp bebeklerimiz....

Merhaba kizlar,
Bende minislerimin yollarini gozluyorum.
Transferimin 2.gunu.evde dinleniyorum.
Biraz kendimden bahsedim. 27 yaşındayım
Ilk denememiZ.iki tane blastokist kondu.ins annelerine tutunur minislerim.dua edicez artik.biz elimizden geleni yaptik.Rabbim saglikli hayırlı evlatlar versin hepimize. Sebep sperm hiz ve morfolojiydi.istanbulda yaptirdik.

sorunumuz ayniymis canim, benimde bugun transferimin 7. gunu, birtane 6. gun donmus transfer edildi..Allahim yuzumuzu guldursun insallah hepimizin...

Son düzenleme:
33 yaşındayım ben bu ikinci denemem bu defa söylemedim ben bide onlar panik oluyo..olursa söylücem inşallah..Acıbadem kayseride

Iyi yapmışsın cnm.Rabbim hepimize saglikli hayirli nesiller nasip etsin. Bende evdeyim icim bir tuhaf nötr um.dua ediyorum bol bol

Iyi yapmışsın cnm.Rabbim hepimize saglikli hayirli nesiller nasip etsin. Bende evdeyim icim bir tuhaf nötr um.dua ediyorum bol bol

Amiin..benimde aynı bi uyanıyorum yok bişey içimde diyorum bi uyanıyorum var var diyorum:))evlat isteyen herkes için die ediyorum duamıda..sağlıklı hayırlı huzurlu bi evlat versin inşallah âmin

Sorma canım neden bilmiyorum şe. Erken yaptığından beri icim sıkılıyor ...beni bile kötü etkiledi..ve ben yaptırmamayız bile dusunuyorum gidip 0,1 görürsem die...adet günüme kadar bekleyim olmazsam tutmuştur mü desem die dusunuyorum ...yapacak bisey yok burdaki herkes gibi RAbbimin nasip edeceği zamani bekliycez..bak belki gunünde gidince çıkacak ve sürpriz yasiycaksin cikmazsada onceden öğrenmiştim die üzüleceksin ama gunu geldiğinde yaptırıp 0,1 gordugundeki üzüntü kadar büyük olmayacak demi..o yüzden hepimi Allah'a emanet ona sığınacak ve pozitifi görene kadar duayla devam edicez insallah..

Eski mesajlara baktımda...baksana nerden nereye..dualarında unutma olurmu

yok canım şimdi daha cok dua ediyorum allahım herkesin yüzünü güldürsün ama ben hala inanamıyorum herkes ardık inan diyor ama ben hala şoktayım:2:

Sendemi turgut beye ysptrmıştın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canımm, beraber beklemiştik geçtiğimiz ay heyecanla değil mi? Ben de bugün yarın bekliyorum adetimi gelmedi daha. Farklı bir doktora karar verdik biz. Adet olunca ara dedi, 1 ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım.. Rahmi yumurtalıkları dinlendirelim önce dedi. Sonraki ay iğnelere başlıcaz.. Yumurtalar toplanınca donduracaklar. Sonraki ay histereskopi olucam. Sonra da transfer olacak.. Yani birkaç aylık bi tedavi olacak.. Hayırlısı bakalım heyecanlıyım yine..

Baharım nasılsın ne durumdasın görüşmeyeli

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$IMG_20140407_0002.webp

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Baharım nasılsın ne durumdasın görüşmeyeli

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım;
Benim cumartesi günü yumurtalarım toplandı. 3 tane sadece :( İkisi döllenmiş... İşte bekliyoruz şuan 5.güne gitmesini heyecanla. 3.günde koymuyor dr. 5.güne giderseler donduracak. Mayıs sonu gibi koyacak.. Bu arada histereskopi olucam.. 5.güne gitmezse tedavim yarıda kalmış olacak. Kısmet bakalım. Bu arada biz evlat edinmeyi de düşünüyoruz. O topiği okuyorum günlerdir..
Sen neler yaptın canım? Ne durumdasın?

Canım bende 5. Gun transfer edildi bu defa bugün 8. Gunüm bekliyorum bakalım hayırlısı gitsem yaptırsam cikarmi diye düşünüyorum suan yani 5. Gun transfer olmakla bitmiyoki Rabb'imiz ol dedimi bu onemli insallah demiştir amiin.
Canım neden donduracak onu anlamadım histereskopi icinmi donduruyor? Madem öyle neden başka bir ay yapmadı merak ettim.. Buarada hakkınızda hayırlısı evlat edinmek kolay degilki.. Benim arkadasım yıllarca uğraştı tup e kocasının sıfır spermi olmasına rağmen yılmadı hamile kaldı ikizleri 8 aylık doğdu ve öldü sonra yine yılmadı simdi maşallah 2 oğlu var.. Onun kocasida evlat edinmekten bahsediyordu da o yüzden yazdım bunları ..

Benimde 8. Haftada lekelenme tarzi oldu ama devami gelecek gibiydi bi kutu progestan igne kullandim gecti.dr kontrolundede hersey normal cikti kanama alani gorunmuyor dedi drumuz.insaALLAH sendede hersey yoluna girer endise etme.

Hepinizden çok çok özür diliyorum öncelikle,
biraz zor zamanlar geçirdik o yüzden hiç giriş yapamadım.
çok şükür atlattık.
hepinize çok teşekkür ederim ayrıca
herkes hala yazıyor
çok hoşuma gitti çok
2.denemeler hamile olanlar çok sevindim çoook
hep dualarımdaydınız
tek tek isim yazamıyorum ama hayırlı olsun hamile olanlara olmayanlarla pes etmek yok yola devam
sevincim büyük sizin adınıza inanın.

bana gelicek olursak
kelebek iyi çok şükür bugün 15 hafta 4 günlük kendisi
kıza benziyor ama net değil
çok istedim bir kızım olsun
allahım nasip edicek inşallah
bir iğne bile almadım daha hep bir korku hep bir telaş...
ne olacak bu tüpçü annelerin bu korkuları acaba?

artık kaybolmayacağım söz :)

Canım bende 5. Gun transfer edildi bu defa bugün 8. Gunüm bekliyorum bakalım hayırlısı gitsem yaptırsam cikarmi diye düşünüyorum suan yani 5. Gun transfer olmakla bitmiyoki Rabb'imiz ol dedimi bu onemli insallah demiştir amiin.
Canım neden donduracak onu anlamadım histereskopi icinmi donduruyor? Madem öyle neden başka bir ay yapmadı merak ettim.. Buarada hakkınızda hayırlısı evlat edinmek kolay degilki.. Benim arkadasım yıllarca uğraştı tup e kocasının sıfır spermi olmasına rağmen yılmadı hamile kaldı ikizleri 8 aylık doğdu ve öldü sonra yine yılmadı simdi maşallah 2 oğlu var.. Onun kocasida evlat edinmekten bahsediyordu da o yüzden yazdım bunları ..

test sonucunuz belli oldu mu..

Back
X