hayata yaşama adapte olamamak

haklısınız.biraz zaman
Aynen zaman. İlaç gibi gelecek size. Hep inandığım şey. Nezaman çıkmaza girsem güzel günler yaklaştı demekki acının son demlerini yaşıyorum derim. Buna kalpten inanırım. Kapanan her kapının ardından yeni kapı açılıyor. Ama pat diye değil. Önce onun hazırlık süreci bir iniş çıkış yaşama sürecinden geçtikten sonra. Sizinde acınızı pişmanlıklarınızı derin hissettiğiniz dönemdeyseniz biraz daha sabır. Güçlü olacağınız günler yaklaştı demektir.

eskiden böyle değildim ooo köyden evimden kaçtım iş buldum ev tuttum kendime bi düzen kurdum son bir birbuç senedir herşey üst üste geldi çok çok zor şeyler yaşadım şimdi neden böyleyim bilmiyorum kaldıramadı bünye yine toparlancam inşallah

Gayet doğal. Yaşınız kaç bilmiyorum ama zamanla insan daha çok soğuyor herşeyden. Ve eskiden önemli bulduğumuz herşey önemsiz bir yer alıyor. Yaşadıkça daha çok acı dert keder telaş bizim sırtımıza biniyor. Güçsüz düşmek çok doğal. Önemli olan kalkabilmek. Nekadar ağlarsak okadar çok acı biner sırtımıza. Ağlama ağlama getirirmiş. Sizin için yapabileceğim birşey olursa bana yazın. Dualarım sizinle. En kısa zamanda eskisinden daha iyi olacağınıza inanıyorum. Rabbinize daha da yaklaşın. Sevdiği kullarını dert ile sınar ki bana yaklaşsın diye. Sevildiğiniz yerden uzaklaşmayın daha çok sarılın. Faydasını göreceksiniz inşallah. Hayırlı geceler dilerim.

Allah yardimcilari olsun ve insallah hepsinin sicacik evleri olur. 18 yasinda ozgur kaldiklarinda buyuyusune taniklik ettigimiz bi kiz ( benim hayalim :) belki bizimle yasar, isterse diye ďusunuyorum ben de.

Aciniz buyuk guclu olup kararinizin arkasinda durmanizi takdir ediyorum. Baslangici tez yapin, en kolay adimla mesela sacinizi degisik tarayin ve bunu baslangic sayin ardi gelecektir. Beyin biz ne telkin edersek ona inaniyormus diyor uzmanlar. Kendinize en iyi seyleri soyleyin. Kimseler degil siz yapacaksiniz bunu da asabilirsiniz ve bu da gececek insallah. Yeniden hayat dolu guleceksiniz. Allah yardimciniz olsun

Sadece ilaclardan medet bekleme canim kendi kendini iyilestirmeye çalış.sosyal aktivitelre katil biseyler üret bak gor daha çabuk toparlanirsin

Merhaba size şunu öneriyorum kesinlikle allahtan uzaklaşmayın balık burcu bir kadınım aşırı duygusalım çok zorluklar çektim hayatımda allaha yakın olmadığım zamanlar ilaçla geçti ama ne zamanki benliğimi yaradılış amacımı buldum şimdi elhamdülillah ilaç almıyorum çokmu mutluyum hayır bi sürü sıkıntım var yine ama şaşılacak kadar moralli ve iyiyim bunu ben rabbimin nimeti olarak görüyorum ilaç almadan uyyabiliyorum dertlerimi unutabiliyorum çünkü biliyorumki hiç birşey baki değil ne mutluluk nede mutsuzluk ilelebet sürmeyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…