- 20 Şubat 2016
- 1.042
- 1.059
- 133
Aynen zaman. İlaç gibi gelecek size. Hep inandığım şey. Nezaman çıkmaza girsem güzel günler yaklaştı demekki acının son demlerini yaşıyorum derim. Buna kalpten inanırım. Kapanan her kapının ardından yeni kapı açılıyor. Ama pat diye değil. Önce onun hazırlık süreci bir iniş çıkış yaşama sürecinden geçtikten sonra. Sizinde acınızı pişmanlıklarınızı derin hissettiğiniz dönemdeyseniz biraz daha sabır. Güçlü olacağınız günler yaklaştı demektir.haklısınız.biraz zaman
eskiden böyle değildim ooo köyden evimden kaçtım iş buldum ev tuttum kendime bi düzen kurdum son bir birbuç senedir herşey üst üste geldi çok çok zor şeyler yaşadım şimdi neden böyleyim bilmiyorum kaldıramadı bünye yine toparlancam inşallahAynen zaman. İlaç gibi gelecek size. Hep inandığım şey. Nezaman çıkmaza girsem güzel günler yaklaştı demekki acının son demlerini yaşıyorum derim. Buna kalpten inanırım. Kapanan her kapının ardından yeni kapı açılıyor. Ama pat diye değil. Önce onun hazırlık süreci bir iniş çıkış yaşama sürecinden geçtikten sonra. Sizinde acınızı pişmanlıklarınızı derin hissettiğiniz dönemdeyseniz biraz daha sabır. Güçlü olacağınız günler yaklaştı demektir.
Gayet doğal. Yaşınız kaç bilmiyorum ama zamanla insan daha çok soğuyor herşeyden. Ve eskiden önemli bulduğumuz herşey önemsiz bir yer alıyor. Yaşadıkça daha çok acı dert keder telaş bizim sırtımıza biniyor. Güçsüz düşmek çok doğal. Önemli olan kalkabilmek. Nekadar ağlarsak okadar çok acı biner sırtımıza. Ağlama ağlama getirirmiş. Sizin için yapabileceğim birşey olursa bana yazın. Dualarım sizinle. En kısa zamanda eskisinden daha iyi olacağınıza inanıyorum. Rabbinize daha da yaklaşın. Sevdiği kullarını dert ile sınar ki bana yaklaşsın diye. Sevildiğiniz yerden uzaklaşmayın daha çok sarılın. Faydasını göreceksiniz inşallah. Hayırlı geceler dilerim.eskiden böyle değildim ooo köyden evimden kaçtım iş buldum ev tuttum kendime bi düzen kurdum son bir birbuç senedir herşey üst üste geldi çok çok zor şeyler yaşadım şimdi neden böyleyim bilmiyorum kaldıramadı bünye yine toparlancam inşallah
buda benim imtihanımmış ne diyeyim.Çocuk yuvalarına gittim iki kez ama yüreğim kaldırmıyor üzülüyorum ben istedim çok bebeğim olsun olmadı nasip bide olupta sokaklara atanlar varyaa allahh onları neyse beddua etmiyim orda bir bakıcı anne hemşire vardı verdi bana bi bebek daha 1 aylık erkek bebiş yavrum bide güzel kara gözlüm tutamadım baştan dur dedim ellerimi yıkayım kıyamadım korktum incitirim diye öyle heycanlandımki hemşire ağladı halime beraber ağlaştık dediki bana ietersin olmaz istemeyenler bi çöp gibi sokağa atar baya konuştuk dertleştik.hep dedim rabbimin bir bildiği var.almak çok isterim bir bebekama evli olmak şartı var birsürü şartt onlarda haklı güvenemezlerki ben iyinede ümidimi kaybetmicem ve ordaki masum yavrulara rabbim korusun diye hep dua edicem
sağolun inşallah herşey güzel olucak cumartesi kendime koşu bandı aldım sabah birbuçuk saat akşam birbuçuk sat tenpolu yürüyorum kuaförede gittim biraz daha iyiyim sanki ilaçlardanda kurtulcam inşallah
Sadece ilaclardan medet bekleme canim kendi kendini iyilestirmeye çalış.sosyal aktivitelre katil biseyler üret bak gor daha çabuk toparlanirsinevet kızlar yine ben uzun bi aradan sonra inşallah iyisinizdir ben hiç iyi değilim.Biliyorsunuz boşandım yanlız yaşıyorum yüklü bi tazminatla bitti.Ama ben mutlu değilim geçmişimi düşündükçe 20 yılı düşündükçe neden diyorum neden ben bunu hakedecek ne yaptım bilmiyorum.Pisikolojik tedavi görüyorum haplarda ruh gibi yapıyor beni kullanmazsan uyuyamıyorum.İşe başlamıştım yapamadım ağırmı geldi bilmiyom kırıp dökmeye başladım bardakları olmadı kendimi dinlenmeye çektim böyle ruh gibiyim.Sadece bi arkadaşım var dert ortağım bi onunla oturur konuşuyorum bir kedim ve kuşum var onlar için çıkıyorum yataktan yemlerini vermek için eskiden böyle değildim hareketliydim ilaçlarımı düzenli kullanıyorum doktorum pisikoloğada yönlendirdi konuşuyoruzda işte böyle olmuyo elim kolum kalkmıyo.Benden size tavsiye hayatta kimseye olduğundan çok değer vermeyin taviz vermeyin çok çok sevmeyin sonra benim gibi aldatılır ve tek başınıza kalırsınız.Eski eş kişisi arıyor kapıma çok geldi polis çağırdım alıp gittiler uzaklaştırma kararına rağmen illa bişekilde irtibata geçmeye çalışıyor ağlıyor yalvarıyor ama yok bitti .Ben nasıl kabul ederimki aldatılmayı başkasından çocuk yapmasını bukadar gurursuz onursuz olamam dua ediyorum kendime toparlanmak kalkmak istiyorum nolur dua edin bana eski neşemi bulayım hayata bağlanayım eski neşemi bulayım kendim için kalkayım yine ayağa hakınızı helal edin allaha emanet ediyorum hepinizi birazda dua istiyorum sizden hayırlı geceler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?