Hayata yeniden baslamak

Suslusutlac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
47
52
88
Merhaba arkadaşlar.Benim bir binlerce derdim var ama anlatacak yüreğim yok.Sizin de bittim artık dediginiz oldumu?Ben 37 yaşında bekar 3kopegi olan biriyim.Malum süreç içinde işsiz kaldım bir miktar param vardı ki onunla geçiniyorum.
Gelelim meseleye hayattan biktiginiz oldu mu?Dibe vuruş.Ben yaklaşık 1 haftadır geçmişi düşünüp üzülüyorum.Gecmiste bakımlı ayakları üstünde duran zayıf alımlı bir kadındım.Su an bakımsız paspal 67 kilo olan çirkin biriyim sanırım bu kilolar bende özgüven kaybı oluşturdu.Hayata yeniden başlamak istiyorum nereden nasıl başlamalıyım lütfen yardımcı olun

Öncelikle bakım konusu derseniz eğer diyetle sporla yapılacak şeyler bunu dertetmeyin kendinedir tekrar eskisi gibi bakarak kendinize gelmiş olursunuz

Kilo senin özüvenini kırmış. Ordan başla o zaman. Spor üzerine bir sürü uygulama var ücretsiz. Sana tavsiyem spor taytı, sütyeni, mat gibi spor alışverişleri yapman. Beni şevke getirmişti baya. Chole ting biraz ağır ama 2 haftalık change ı baya bir şe yarıyor. Bakmanı tavsiye ederim. Kilo alınur da verilir de çok kafaya takmamaya çalış. Sana iyi gelecek kitaplar oku mesela fark et, düşün, hisset, yaşa. İyi bir psikoloji kitabınız. Kendine günlük 1 saat ayırmaya çalış. Sevmediğin özelliklerinden ziyade sevdiklerin üzerinde odaklan.

Hepimiz bazen dibe vuruyoruz hop tekrar kendimize geliyoruz. Öncelikle diyet spor işine yönel. 3 tane can dostun varmış mukemmel🧿 benim de bir can dostum köpegim var kizim kadar çok seviyorum. Hadi silkelen yaz geliyor şortlar elbiseler hepsi bizi bekler. Yarın miladın olsun 🙏🏾

Evlenmeden önce personel trainer’ım vardı. Kilo vermenin %80 diyet, %20 spor demişti. Burda diyet grupları var. Onları takip edin. Protein ağırlıklı beslenin. Karbonhidratı, şeker ve tuzu azaltın. Günde en az 2 lt su için. Her gün düzenli 45 dk yürüyün. Kilolarınız sapır sapır gider. Önce siz aynaya baktığınızı sevin. Gerisi kolay 🌹

Hayat bu, inişlerle ve çıkışlarla dolu. Hepimizin dibe vurduğu anlar olmuştur. 52 kiloyken 65 kiloya çıktığım için o özgüven problemini ben de yaşadım. Hala eski kiloma ulaşamadım, kilo problemi gerçekten psikolojik olarak çok etkiliyor. Sizi çok iyi anlıyorum. Çözümü olmayan bir dert değil neyse ki🤗 Katı diyetler yerine sağlıklı beslenerek ve düzenli egzersiz yaparak eski formunuza dönebilirsiniz. Hadi silkelenin, Youtube’dan 15 dk Leslie açın:spor:

You go girl!:KK59:

Alımlı güzel ve özgüven sahibi bir kadın olmakla aranıza giren gerçekten lezzetli bir poğaça mı sadece ? Bu kadar basit birşeyin size set çekmesine izin mi vereceksiniz. Kilo verdiğinizde makul miktarlarda yine yersiniz o güzel yiyecekler sonsuza dek yok olmayacak.
dibe vurmak mı ? Hepimiz vurduk. Yerinizde olsam ayağa Kalkar önce kendime yemek konusunda hayır der hergün yürüyüş yapar evi en baştan en sona mis gibi yapar iş ilanlarına başvurur arkadaşlarımla görüşür yeni yeşil yapraklı bitkiler alır hayatıma yeni canlılar ekler fakat en önemlisi insanlarla iletişimimi arttırırdım.
just do it bacım :KK48: :KK200:

Ölümden başka herşeyin çaresi var. 82 den 75 de 2 ayda indim. Paraya, pula da gerek yok. Spor ayakkabı yeterli. Önce günde yarım saat ile başlayın. Sonra sabah 1 akşam 1 saat yürüyün. Kilo kalması imkansız.

İşten çıkmanız kendinize zaman ayırabilmeniz için bir fırsat olmuş, değerlendirin.

Kızlar sizlerin sayesinde bazı seylere kesin olarak başlamaya karar verdim..
1)Hergun 2.5 litre su içilecek
2)Hergun en az 10000adim atılacak pilatese başlanacak(böylece kopuslerinde günlük spor u bitecek)
3)Günlük cilt bakımı yapılıp toniklenip nemlendiricj+güneş kremi sürülecek
4)Haftada 3 gün saca ılık yağı bakımı yapılıp 20 günde bir kına yapılacak
5)Günlük kas kirpik serumu kullanılacak
6)Sağlıklı beslenilecek
Şimdilik aklıma gelen bunlar sizin eklemek istediğiniz varsa lütfen yazin

Back
X