Anket Hayatdan bıktırdı eşim beni

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
35
..
Merhaba kızlar.Derdimi size nasil anlatsam bilmiyorum ,nasıl yazayım benim çok büyük sorunum var.Evlilik hayatım zindan o kadar bıktım ki böyle yaşamaktan ne yapayım bilmiyorum.Eşim beni hayatdan bıktırdı her gün kavga ,her gün hakaret,her gün şiddet,o kadar çok şiddet görüyorum ki yemin ederim bıktım hakaretsiz bir günüm yok .En ufak birşeyde bile hakaret ediyor dövüyor.Eşime karşı içimde nifret hissinden baska hiç bişey hissetmıyorum kayın validem de dövdürüyor yanı anlıyacağınız çok yorulmuşam .İki tane çocuğum var hep onları düşünüyorum çocuklarım babasız büyümesin boşanmış bir kadım olmayayım diye sabr ediyorum.Amma yemin ederim artık sabrım kalmadı ben ne yapmsam hiç kimsenin hayatı benim hayatım kadar kötü diyil beni hayatdan bıktırdılar.:cry:

Çocuklarınız için ayrılmalısınız ilk başta, sürekli babasının annesine hakaret ettiğini, şiddet uyguladığına şahit olmak, çocukları bu hayata mahkum etmek, onlara yapılacak en büyük kötülüklerden.

Hergün kocasindan dayak yiyen kadın olmak, boşanmış kadın olmaktan daha mı iyi ki, boşanmış kadın olmayayım diyorsunuz? Şu durumda boşanmış kadın kendine, hayatına , çocuklarına değer veren kadın demektir.

Sabretmeyin artık ayrılın, biraz değer verin kendinize.

Merhaba kızlar.Derdimi size nasil anlatsam bilmiyorum ,nasıl yazayım benim çok büyük sorunum var.Evlilik hayatım zindan o kadar bıktım ki böyle yaşamaktan ne yapayım bilmiyorum.Eşim beni hayatdan bıktırdı her gün kavga ,her gün hakaret,her gün şiddet,o kadar çok şiddet görüyorum ki yemin ederim bıktım hakaretsiz bir günüm yok .En ufak birşeyde bile hakaret ediyor dövüyor.Eşime karşı içimde nifret hissinden baska hiç bişey hissetmıyorum kayın validem de dövdürüyor yanı anlıyacağınız çok yorulmuşam .İki tane çocuğum var hep onları düşünüyorum çocuklarım babasız büyümesin boşanmış bir kadım olmayayım diye sabr ediyorum.Amma yemin ederim artık sabrım kalmadı ben ne yapmsam hiç kimsenin hayatı benim hayatım kadar kötü diyil beni hayatdan bıktırdılar.:cry:
Çocuklarının sağlıklı ve mutlu olması için ayrılmaktan başka çaren yok.

Son düzenleme:
Çocuklarınızın sağlıklı ve mutlu olması için ayrılmaktan başka çaren yok.
Aklıma sizin açtığınız bir konu geldi, babalarının kapıyı zorlamasi, çocukların çığlıkları, korkuları.

Çocuk için mi devam etmiş bu evlilik, çocuğun ruh sağlığını bozmaktan baska ne işe yarıyor böyle bir babayla aynı evde kalmak? Çocukları bahane etmekten vazgeçilmeli artık.

Çocuklarınız için ayrılmalısınız ilk başta, sürekli babasının annesine hakaret ettiğini, şiddet uyguladığına şahit olmak, çocukları bu hayata mahkum etmek, onlara yapılacak en büyük kötülüklerden.

Hergün kocasindan dayak yiyen kadın olmak, boşanmış kadın olmaktan daha mı iyi ki, boşanmış kadın olmayayım diyorsunuz? Şu durumda boşanmış kadın kendine, hayatına , çocuklarına değer veren kadın demektir.

Sabretmeyin artık ayrılın, biraz değer verin kendinize.
Evet çok değersiz ettim kendimi

Asıl bu durumda çocuklarınız için ayrılmalısınız.kiziniz varsa bu durumu normal kabullenecek yarın öbürgün o da babası gibi biri çıkarsa karşısına normal zannedecek hayatını mahvedecek.oglunuz varsa babası gibi canavar olacak eşine zulm edecek.o yüzden o çocukların psikolojisi mahvolacak .hele ki kv kim oluyor? Eşimde olsa kv de de olsa bana vurana ben de vururum.o çocuklara yazık boşanın ve doğru dürüst bir hayat verin onlara.

Aklıma sizin açtığınız bir konu geldi, babalarının kapıyı zorlamasi, çocukların çığlıkları, korkuları.

Çocuk için mi devam etmiş bu evlilik, çocuğun ruh sağlığını bozmaktan baska ne işe yarıyor böyle bir babayla aynı evde kalmak? Çocukları bahane etmekten vazgeçilmeli artık.
Ben mi?

Yanlış mı hatırladım,sizin yaşadığınız bir olay degildi zaten, bir video vardı internette , babaları kapıyı zorluyordu çocuklar bağırıyordu, sizde onunla ilgili konu açmıştınızo_O açan kişiyi karıştırmış olabilirim :KK64:

Çok üzüldüm yaşadıklarınıza. Umarım düzgün bir hayat kurabilirsiniz kendinize.

Boşanınca çocuklar niye babasız büyüyor anlamadım. Çocuklarını görmeye gelmeyecek, ilgilenmeyecek karakterde bir adamsa, zaten şuanda da çocuklarınız babasız sayılır. Böyle bir baba değilse, boşanınca da çocuklarıyla ilgilenen bir baba olmaya devam edecektir. Lakin, eşine sürekli hakaret edip, şiddet uygulayan bir insanın, çocuklarına mükemmel bir baba olduğunu hiç sanmıyorum. Böyle bir babanın uzaklaşması, kayıp değil, kazanım olur.

Boşanmış bir kadın olmayayım diyorsunuz da, sürekli dövülen, mutsuz bir kadın olmaktan daha kötü bir şey mi bu? Çocuklarınızın sürekli kavga ve şiddet olan bir evde büyümesinden kötü ne var çocuklarınız için?

Çalışıyor musunuz, ailenizde size destek olacak insanlar var mı?

Resimdeki siz misiniz ? Kardesim adam seni aldatmis, dayak desen gırla sevgi desen yok niye duruyorsun sen o evde .çocuğun için katlanmak sadece bir bahane çocuk öyle bir evde güzel mi büyucek sanki onun psikolojisi nolacak . Ailen var mı ? İşin gücün var mı ? Darp raporu al.git boşa o adamı mecbur musun bu manyaklari çekmeye .kendine niye bunu yapıyorsun ya . Ben çok üzülüyorum senin gibi kadınları görünce pes ya

Şiddet hakaret önceki konularda aldatma ne olacak sanki bunların hiçbirinin önemi yok yeterki cocuklariniz babasız büyümesin yeter ki boşanmış kadın olmayın gerisi önemli değil :KK54:

çocuklarım babasız kalmasın diye boşanmıyorsun yakında kocan sana bişey yaparsa çocukların hem anasız hem babasız kalacak ve devlet yurduna verilecek bunun farkındamısın?????????????:sinirli:

Bıktım bu forumda aynı konuların farklı çeşitlerini okumaktan. Herkese de aynı şeyi yazıyorum çocuğum için boşanmıyorum kadar saçma bir laf yok. Annelerinin dayak yediğini bilen kaç çocuk mutlu sizce o evde yaşatmaktan? Emin olun ileride size teşekkür etmeyecek, neden çektin neden bize bunu çektirdin diyecekler. Neden babasız kalsınlar ki eğer babaları sırf evlisiniz diye çocuklarına babalık yapan bir adamsa zaten babasız kalsınlar daha iyi. Dövülen kadın olmak boşanmış kadın olmaktan iyi mi?

Aileniz sahip çıkmıyor mu size?Öle olsa bile gidin devlete sığının yazık etmeyin kendinize ve çocuklarınıza Allahım yardımcınız olsun

Yanlış mı hatırladım,sizin yaşadığınız bir olay degildi zaten, bir video vardı internette , babaları kapıyı zorluyordu çocuklar bağırıyordu, sizde onunla ilgili konu açmıştınızo_O açan kişiyi karıştırmış olabilirim :KK64:
Evet doğru. Şimdi hatırladım.
Eminim çocuklar da dayak yiyordur.
Ama konu sahibi boşanmak istemediği için çocukları bahane ediyor.

çocuklarım babasız büyümesin
diyorsun ya, onlar babasız büyümüyor, sadece babadan ayrı sağlıklı biri şekilde büyüyor
boşanmış bir kadım olmayayım
bu kötü bir şey değil bilesin, nice hödüğe boyun eğmemiş onurlu ve gururlu kadın var.

Boşanmak istemiyorsunuz o zaman eşinizin ve ailesinin suyuna gidecekseniz.
Ezik bir anne olarak ozgüvenleri yerde, sağlıksız çocuklar yetiştireceksiniz.

Back
X