Çok etkilenmiştim konunuzdan,pek nick hatırlamam normalde ama üzülmüştüm size o dönem,aklımda kalmış. Neyse ki toparlamışsınız,sevindim.
Ben yineliyorum,çok iyi olabilir muhakkak ama tam terside olabilir,eşinize pek birşey olmaz iş yürumezse ama inanın siz çok yıpranırsınız. Başlasın eşiniz,iş ne üzerine bilmiyorum ama ilk zamanlarda sizin yerinize kalifiye,güvenilir birini alsın yanına,sizde destek verirsiniz kendi işinizden arta kalan zamanlarınızda,sonra baktınız istediğiniz gibi,beklentileriniz doğrultusunda ilerliyor,sizde geçersiniz yeni işinize. Baktınız olmuyor,zorlanıyorsunuz halihazırda sizin işiniz devam ediyor olduğu için inanın daha az hasarla altından kalkarsınız,daha az yıpranırsınız.
Yinede siz bilirsiniz tabi ama herşeyi düşünmek lazım. Bu işler belli olmuyor. En basitinden bir örnek veriyim arkadaşım Avm'den dükkan aldı,kendi markasıyla bir restorant açtı,kız tam 1 sene kuruş kazanamadı,en son gitti bir markayla anlaştı franchise ,2 senedir takır takır çalışıyor,gayette kazanıyor. Dükkan aynı dükkan,işletmeci aynı,tek değişen marka ve beraberinde dekorasyon. Kızın maddi durumu iyi olmasaydı ikinciye açamazdı,zarar edip kapatacak raddedeydi çünkü. Muhakkak sektör farkli olabilir ama piyasada sağlam rekabet var,küçük işletmeler zorlanıyor,genelde dayanamıyor,büyüklerle yarışta.