Hayatı güzel yapan ayrıntılardır :(

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Arkadaşlar bir yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımı çok seviyorum ama çok ilgisiz biri. Bir yılımız doldu ama ne bir çiçek ne bir küçük hediye hiç birşey yok. (Hediye dediysem öyle büyük şeylerde gözüm yok beni düşünerek aldığı bi sakız bile mutlu eder beni)Farklı şehirlerdeyiz yanıma geldiğinde gözlerime sevgiyle bakar ailesine bile çok az zaman ayırır hep birlikte zaman geçirelim ister ama uzaktayken zorla arıyor gibi özlediği için mesaj atmaz mesaj atmak sanki bi görevmiş gibi gelir ona.ona ilgi istediğimi söyledim dikkat etcem dedi ama bi düzelme yok. Çok seviyorum onu ayrılmak istemiyorm ama artık ilgisizliğede dayanamıyorum.bana akıl verin arkadaşlar kendimi ona anlatmanın bi yolu olmalı kendimi doğru cümlelerle ifade etmem gerekiyor ama nasıl yapcam inanın bilmiyorum aklım durmuş gibi yardıma ihtiyacım var

Birini zorla degistiremezsiniz. Ya bu durumu boyle kabul edeceksiniz ya da bazi kararlar almaniz gerekir.

Canım erkek arkadaşının değişeceğini düşünüp onunla evlenirsen hata edersin çünkü bu çok zor. Şöyle örnek vereyim benim arkadaşım evlendi o da senin gibi kocasının ilgisizliğinden şikayetçi idi. Kocasıyla konuştu falan bıraz ilgileniyor sonra yine aynı adam sevgisini gösteremiyor. Sonra bunların oğulları kanser oldu aylardır farklı şehirde anne oğul hastanede kalıyorlar ve kocası eşini anlamadığı kırdığı zamanlar için öyle pişmanki. Bu hastalıklar hep mutsuzluktan oluyor

: 43494234, member: 706542"]Arkadaşlar bir yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımı çok seviyorum ama çok ilgisiz biri. Bir yılımız doldu ama ne bir çiçek ne bir küçük hediye hiç birşey yok. (Hediye dediysem öyle büyük şeylerde gözüm yok beni düşünerek aldığı bi sakız bile mutlu eder beni)Farklı şehirlerdeyiz yanıma geldiğinde gözlerime sevgiyle bakar ailesine bile çok az zaman ayırır hep birlikte zaman geçirelim ister ama uzaktayken zorla arıyor gibi özlediği için mesaj atmaz mesaj atmak sanki bi görevmiş gibi gelir ona.ona ilgi istediğimi söyledim dikkat etcem dedi ama bi düzelme yok. Çok seviyorum onu ayrılmak istemiyorm ama artık ilgisizliğede dayanamıyorum.bana akıl verin arkadaşlar kendimi ona anlatmanın bi yolu olmalı kendimi doğru cümlelerle ifade etmem gerekiyor ama nasıl yapcam inanın bilmiyorum aklım durmuş gibi yardıma ihtiyacım var [/QUOTE]
Canım erkek arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…