• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatı Kaçırmak

Tabi önerebilirsiniz teşekkür ederim 🙏🏻
Hacet namazı kılabilirsin çok işe yarıyor internette yazıyor nasıl kılınacağı 2 rekat bir namaz bir de bu zikirleri ben şu an çekiyorum 111 tane her niyet için 111 defa bunları çekiyorsun içinde İsmi Azam var tesirli bir dua ve elinden geldiğince namaz kılar dua edersen özellikle gece namazı çok etkili oluyor bütün dualar kabul oluyor Allah’ın izniyle bu bir ritüel ama ne istersem oldu su ya dileğini 21 gün söylersen ve içinden dileğini söyleyip 3 yudumda her gün içmen lazım mesela harika bir işte çalışıyorum harika bir işte çalışıyorum harika bir işte çalışıyorum kolaylıkla gibi detaylandırabilirsin 21 gün sonunda tekrar dileğini söyleyerek toprağa gömeceksen bu arada söylemeyi unuttum bir kapıda 3 kere dileğini yazacaksın bunu 21 gün sonunda toprağa gömeceksin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 32
Hacet namazı kılabilirsin çok işe yarıyor internette yazıyor nasıl kılınacağı 2 rekat bir namaz bir de bu zikirleri ben şu an çekiyorum 111 tane her niyet için 111 defa bunları çekiyorsun içinde İsmi Azam var tesirli bir dua ve elinden geldiğince namaz kılar dua edersen özellikle gece namazı çok etkili oluyor bütün dualar kabul oluyor Allah’ın izniyle bu bir ritüel ama ne istersem oldu su ya dileğini 21 gün söylersen ve içinden dileğini söyleyip 3 yudumda her gün içmen lazım mesela harika bir işte çalışıyorum harika bir işte çalışıyorum harika bir işte çalışıyorum kolaylıkla gibi detaylandırabilirsin 21 gün sonunda tekrar dileğini söyleyerek toprağa gömeceksen bu arada söylemeyi unuttum bir kapıda 3 kere dileğini yazacaksın bunu 21 gün sonunda toprağa gömeceksin
Çok teşekkür ederim ❤️

Ama oradakiler bile evlenmeye devam edip sevişiyor.bizim ülkede o da yok 😁 karnımız doyuyor ama başka yerlerimiz aç bizim de.şaka bir yana bu tarz şeylere hiç katılmıyorum.bizde kötüsü çok varsa iyisi de çok var.temel ihtiyaç temel ihtiyaçtır.cinsellik de ilişki yaşamak da temel ihtiyaç.şu an konu sahibi onu karşılayamıyor.
ülkede cinsel devrim yaşanıyor. aids tablolarına kadar.

Ben ayrılığım ve işsizlik sonrası artık aile evinde istenmediğimi anladığımda istanbula gitmiştim. Sanırım 26 falan civarıydım. Büyük şehirde yaşamama rağmen istediğim gibi bir iş bulamamıştım, gittiğimde sadece kalacak yeri ayarlamıştım ama sonra bir hayat kurdum. Çok zor oldu ama hayatımın dönüm noktası oldu o zamanlar, ailemle bile ilişkimiz değişti. Şimdi yine memleketimdeyim ve mesleğimi yapmıyorum ama kendi seçtiğim hayatı yaşıyorum. o zaman gitmeseydim asla bu noktaya gelemezdim. Yani bir noktada insiyatif almak gerekiyor ve çünkü başka bi arkadaşın dediği gibi kimse gelip sizi kurtarmayacak. Aileniz tam olarak nasıldır bilmiyorum ama aksiyon almadığınız sürece bir şeyler değişmez. İnşallah her şey daha güzel olur sizin için, hayattaysak her zaman umut vardır.

Ben ayrılığım ve işsizlik sonrası artık aile evinde istenmediğimi anladığımda istanbula gitmiştim. Sanırım 26 falan civarıydım. Büyük şehirde yaşamama rağmen istediğim gibi bir iş bulamamıştım, gittiğimde sadece kalacak yeri ayarlamıştım ama sonra bir hayat kurdum. Çok zor oldu ama hayatımın dönüm noktası oldu o zamanlar, ailemle bile ilişkimiz değişti. Şimdi yine memleketimdeyim ve mesleğimi yapmıyorum ama kendi seçtiğim hayatı yaşıyorum. o zaman gitmeseydim asla bu noktaya gelemezdim. Yani bir noktada insiyatif almak gerekiyor ve çünkü başka bi arkadaşın dediği gibi kimse gelip sizi kurtarmayacak. Aileniz tam olarak nasıldır bilmiyorum ama aksiyon almadığınız sürece bir şeyler değişmez. İnşallah her şey daha güzel olur sizin için, hayattaysak her zaman umut vardır.
İnşallah çok teşekkür ediyorum

Bu konuyu açmak için foruma kayıt oldum çünkü derdimi anlatabilecegim kimsem yok .
29 yaşına girdim hayatta hiçbir şey istediğim gibi olmadı diğer genç kızlar gibi yaşayamadım hayatı.
Hep önüme bir aksilik bir engel çıktı endüstri mühendisiyim 2024 te mezun oldum hala iş bulamadim.
Ailem aşırı derecede baskiciydi bende icime kapanık ezik ve korkaktim giyimime makyajima karışıyordular hiç engel olamadım onların istediği gibi giyinip makyaj yapmayı bıraktım flört dışında sevgilim olmadı hiç .
Çocukluk travmaları ailesel travmalar okul zorbaliklari derken hayatimda acı çekmek dışında güzel şeyler yaşamadim .Gençligim en güzel günlerin yaşamadan geçip gitti artık yaşama devam etmek için heves kalmadı icimde inanın yasadigim zorlukları tek tek anlatsam hepiniz çok uzulurdunuzburada kısaca bahsetmek istedim .Çok az insan benim kadar acı çekmiştir bu hayatta bu yüzden artık yaşamak istemiyorum.
Çok az insan benim gibi acı çekmiştir bu dünya da sözünüze katılmıyorum.. Şükredecek çok şeyiniz vardır emin olun. Sağlığınız başınızı sokacak bir eviniz günlük karnınızı doyuracak yemeğiniz gören gözünüz işiten kulağınız.. hiç birini 1 dünya ile değişmezsiniz değil mi? Bakın Gazze ye bakın doğu türkistana bakın diğer mazlum ülkelere insanlar sizin saydıklarınızı acı mı diye gülerek dinler yanlış anlamayın sakın acınızı küçümsemek için yazmadım bunu herkes yaşadığını bilir ama bu düşüncenizin doğru olmadığını söylemek için yazıyorum. Şükredin şükrettikce nimetler artar şikayet etmeyi azallttıkca da zihniniz iyiye odaklanacaktır

Çok az insan benim gibi acı çekmiştir bu dünya da sözünüze katılmıyorum.. Şükredecek çok şeyiniz vardır emin olun. Sağlığınız başınızı sokacak bir eviniz günlük karnınızı doyuracak yemeğiniz gören gözünüz işiten kulağınız.. hiç birini 1 dünya ile değişmezsiniz değil mi? Bakın Gazze ye bakın doğu türkistana bakın diğer mazlum ülkelere insanlar sizin saydıklarınızı acı mı diye gülerek dinler yanlış anlamayın sakın acınızı küçümsemek için yazmadım bunu herkes yaşadığını bilir ama bu düşüncenizin doğru olmadığını söylemek için yazıyorum. Şükredin şükrettikce nimetler artar şikayet etmeyi azallttıkca da zihniniz iyiye odaklanacaktır
O kadar da gülmezler merak etme.insanlarin hayatı sevişerek geçiyor oralarda.25 yaşında 6, 7 tane çocukları var.😁 herkes kendi derdine baksın valla.kimse kimseninkini çekmiyor.

Son düzenleme:
ülkede cinsel devrim yaşanıyor. aids tablolarına kadar.
Onlar seks işçilerinden geliyor normal insanlar yine aynı yoklukta.tanışarak bulup sevişmiyorlar yani.zaten öyle sen ben gibi 5,10 kişiyle falan da kimse aids olmaz.yani o da yokluktan aslinda.cinsel devrim bu demek değil.

kimin ailesi mükemmel ki bu coğrafyada. silkelenin. kurban rolünden çıkın.

acil kendinize bir iş bulun. daha çok ama çok gençsiniz.kendinizi geliştirmeye odaklanın ağlanıp sızlanmayı bırakın

Back
X