hayatı yaşamak için yaşamak....

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Evet kizlar hayatı yasamak icin yasiyorum sanki :( Çok sıkılıyorum 27 yasindayiim calisiyorum ama köy gibi yerdeyim hicbir aktivite yok hayalim hep İstanbul da yasamkti ama olmadi :( hayatimda biri yok olanlarda hayatimi daha batirdi gittiler bir sürü umutsuzluk biriktirdim ben ve hayatimda olumlu biseler olcağna dair umudum kalmadi artik .benim gibi olup da hayati değişenler varmi belki benim içinde umut olur

Hep olmayanı istiyoruz gerci Istanbulda hicbirzaman yasamak istemedim 1 hafta zor duruyordum evlenince mecbur burada yasiyoruz evet etkinlik cok ,gidecek yer bol ama kalabalik,rezil ,bogucu benim gibi yesile alismis insana burasinin yogunlugu
Beton beton cafeler binalar agir geldi hala gideriz buradan diye dusunuyorum

Valla bende dogma buyume istanbulluyum ama hergun ayni yasiyorum. Kabuguna sığamıyorsun anliyorum seni. Ne yapabilirsin bende bilmiyorum.

Valla sizi anliyorum , ben de ufak bir kasabadaydim.

Baktim hayat gecmiyor buyuk sehirde deliler gibi is aradim ve tasindim.

Bence siz de aynini yapmalisiniz. Tasinin Istanbul'a.

Bekar kizlar icin en iyisi buyuksehir bence. Sosyal aktivite var, herifler var, kurs, eglence vs var. Gidin derim. Buyuk sehrin enerjisi baska, insan sabah kalktiginda vallahi farkli bir enerjiyle uyaniyor.

Son düzenleme:
Hep olmayanı istiyoruz gerci Istanbulda hicbirzaman yasamak istemedim 1 hafta zor duruyordum evlenince mecbur burada yasiyoruz evet etkinlik cok ,gidecek yer bol ama kalabalik,rezil ,bogucu benim gibi yesile alismis insana burasinin yogunlugu
Beton beton cafeler binalar agir geldi hala gideriz buradan diye dusunuyorum
Aksilik iste bnde cok seviorm inş orda yasarim bigün

[QUOTE="matmazeldepresif, post: 42026897, member:]tamamen bir değişiklik yap kalk yerinden uzaklaş o kasabadan iyiden yaşlı teyzeye bağlamadan :KK69::KK69:[/QUOTE]
Ah canm bağladim bile ama cikmak nasip olmadi bi türlü iste

[QUOTE="matmazeldepresif, post: 42026897, member:]tamamen bir değişiklik yap kalk yerinden uzaklaş o kasabadan iyiden yaşlı teyzeye bağlamadan :KK69::KK69:
Ah canm bağladim bile ama cikmak nasip olmadi bi türlü iste[/QUOTE]

kamu da çalışıyorsun o zaman

kasaba büyük şehre yakınsa haftasonları git gez dolaş

MissCherryBlossom, post: 42026856, member: 406520"]Valla sizi anliyorum , ben de ufak bir kasabadaydim.

Baktim hayat gecmiyor buyuk sehirde deliler gibi is aradim ve tasindim.

Bence siz de aynini yapmalisiniz. Tasinin Istanbul'a.

Bekar kizlar icin en iyisi buyuksehir bence. Sosyal aktivite var, herifler var, kurs, eglence vs var. Gidin derim. Buyuk sehrin enerjisi baska, insan sabah kalktiginda vallahi farkli bir enerjiyle uyaniyor.
Ne guzel peki siz nereye gttiniz ve tek basinizami bi hayat kurdunuz ailenzlemi

kamu da çalışıyorsun o zaman

kasaba büyük şehre yakınsa haftasonları git gez dolaş
Evt ama iste bağli oldğm ili sevmiorm hep aklimda İstanbul var:KK43:[/QUOTE]

telle mi yazıyorsun alıntılar birbirine giriyor...:KK64:

tayin iste İstanbul olmuyorsa başka bir çok il var sosyaliitesi fazla olan gezilecek yerleri çok olan onları dene sonra İstanbullu birini bulursun belki:KK66:

Offf süper yaa köy gibi dogal bir yerde yasiyosun yalnizsin kaynana gorumce asik suratli koca derdin yok ayyy süper yaa valla ozgursun kısacası

Ben de kendimi bildim bileli küçük bir şehirde yaşıyorum. Kasaba değil şehir merkezi olmasına rağmen fazla sıkıcı. Yapacak hiçbir aktivite yok. Seni çok iyi anlıyorum.. Maddi yönden yeterliysen büyük şehire taşınmanı öneririm. İstanbul çok pahalı çünkü

Evt ama iste bağli oldğm ili sevmiorm hep aklimda İstanbul var:KK43:

tayin iste İstanbul olmuyorsa başka bir çok il var sosyaliitesi fazla olan gezilecek yerleri çok olan onları dene sonra İstanbullu birini bulursun belki:KK66:[/QUOTE]
Evet canm ya kusura bakma telle yazdğm icin olmuo birbirine girdi .aslnda burda vardi istanbullu biri memur ama istemiomus evliliği once pesimden kostu sonrada boyle dedi iste .ailemi ikna etmeye calisiorm canm onlrla gtmek istiorm cunku

tayin iste İstanbul olmuyorsa başka bir çok il var sosyaliitesi fazla olan gezilecek yerleri çok olan onları dene sonra İstanbullu birini bulursun belki:KK66:
Evet canm ya kusura bakma telle yazdğm icin olmuo birbirine girdi .aslnda burda vardi istanbullu biri memur ama istemiomus evliliği once pesimden kostu sonrada boyle dedi iste .ailemi ikna etmeye calisiorm canm onlrla gtmek istiorm cunku[/QUOTE]

inşallah istediğin olur...ne diyeyim

Offf süper yaa köy gibi dogal bir yerde yasiyosun yalnizsin kaynana gorumce asik suratli koca derdin yok ayyy süper yaa valla ozgursun kısacası
Canm benim sizleri tanimiorm ama cok teşekkürler gerçekten siz boyle yazinca aklima bise geldi boşa dememisler dost aci değil aciyi tatil söyler:KK68::KK68:

Back
X