- Konu Sahibi llllpocahontasllll
ah canım benım yaa bende konunu okuyunca konu klilo yazmıssınyaa
eyvaaahh dedım heralde cok kılolu
ama okumaya devam edınce sorunun zayıflık oldugunu anladım
ben çırpındıgım halde kilo veremıyorum
sende bu dertten yanıyorsun
ALLAHIM neler var dunyada yarabbım
benımde boyum 1.60 kilom 65 ve cıldırmak uzereyım yaaa yeterrrrrrr
vermek ıstıyorum bu lanet yağlarııı
ard arda ıkı dogum yapınca yapıştı üstüme bu kilolar vee bır sene oldu ben hala yerımde sayıyorum bır ara verdım 2-3 kılo ama gerı aldım
bende tam tersıne bu yuzden nefret edıyroum kendımden.
giyidigim yakısmıyorr her yerımden bır yerım fırtlıyorrrr.....
...........
bu resimdeki güzeller güzeli senmisin ?çok merak ettım zayıflıgını daha dogrusu şikayet ettgın zayıflıgınıı
senın gıbı olabılmek ıcın neler vermezdım
öncelikle fotoğraftaki ben değilim canım :) ama kısa saçlıyken herkes çok benzetiyordu..
aslında kilo vermek almaktan daha kolaydır derler.. ama tabi herkes için bilmediği dertten sıyrılmak daha kolay, kendi derdi daha zor gibi gelir.
yine de ben, hani obez değil de, bi böyle 5 kilo fazlam olsa da onu vermeye uğraşsam bu halde olacağıma diye isterim hep.. :) ona bile özeniyorum yani.
balık etli insanlar çok güzel geliyor bana..
sen de işte azıcık azimle ve dikkat ederek spor yaparak, yürüyerek mesela.. gayet rahat verirsin fazlalıklarını :) çok da bişey değil zaten 5 kilo versen bile gayet güzel olursun eminim :) sana da bol şans canım, teşekkür ederim yorumun için.
aslında kilo vermek almaktan daha kolaydır derler.. ama tabi herkes için bilmediği dertten sıyrılmak daha kolay, kendi derdi daha zor gibi gelir.
yine de ben, hani obez değil de, bi böyle 5 kilo fazlam olsa da onu vermeye uğraşsam bu halde olacağıma diye isterim hep.. :) ona bile özeniyorum yani.
balık etli insanlar çok güzel geliyor bana..
sen de işte azıcık azimle ve dikkat ederek spor yaparak, yürüyerek mesela.. gayet rahat verirsin fazlalıklarını :) çok da bişey değil zaten 5 kilo versen bile gayet güzel olursun eminim :) sana da bol şans canım, teşekkür ederim yorumun için.