hayatı yaşayanlar/hayatı izleyenler. Yardım!

Üniversite son sınıftaymışsınız, önce okulu bitirmeye odaklanın. İş hayatı ile birlikte sosyal çevreniz de oluşur. Hemen böyle bedbaht olmayın. Daha çok gençsiniz
Üni hayatı yaşayamadan mezun olucam valla. Okul çevresindeki kafeleri bile bilmiyorum :(

Üni hayatı yaşayamadan mezun olucam valla. Okul çevresindeki kafeleri bile bilmiyorum :KK43:
Ben de üniversite hayatı yaşayamadım çünkü hem okudum hem çalışıp aileme baktım. Sizi melankoli basmış, derin nefesler alın. Sevdiğiniz filmler izleyin, kitaplar okuyun iç dünyanız zenginleşsin.

Bu biraz karakter meselesi ben eskiden icine kapanik bi kelime dahi edemeyen biriydim.simdi gayet konuskanim bi suru arkadasik var.samimi oldugum bi dostum var.etrafimda sevilen biriyim bunu basarmamin sirri da sundan kaynaklaniyor.sevdiklerimi kosulsuz seviyorum ve birini seversem onun icin herseyi yapiyorum.o yuzden iliskilerimde pek sorun yok.belli bi yasa gelince hersey degisiyor zaten yaş faktoru cok etkili

Bu biraz karakter meselesi ben eskiden icine kapanik bi kelime dahi edemeyen biriydim.simdi gayet konuskanim bi suru arkadasik var.samimi oldugum bi dostum var.etrafimda sevilen biriyim bunu basarmamin sirri da sundan kaynaklaniyor.sevdiklerimi kosulsuz seviyorum ve birini seversem onun icin herseyi yapiyorum.o yuzden iliskilerimde pek sorun yok.belli bi yasa gelince hersey degisiyor zaten yaş faktoru cok etkili
Sizin adınıza sevindim :) ben de öyle yapıyorum ama malesef pek aramıyorlar sormuyolar beni. Doğru düzgün mesajım yok arayan filan yok bilemiyorum

Back
X