• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayati zindan eden adam baba

Acilarinpamugu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
1
0
1
31
Merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum.ama en sondan şuan yaşadigim sikintidan bahsediyim size benim 2 sene once dugunum oldu ama babam olucak hicbir esyami almadi hayir sahibi birisinin yardimlariyla alindi dugun yaptim diye herkese duyurdu. neyse dugundeki takilarin yani kiz tarifinin takilarini aldi. Ben ise erkek tarafina yük olmamak icin elimden geleni yaptim nitekim mutluyum ve hamileyim o babam olucak esyalari almadi (kiz evi besik alir) bende sinirlendim kredi karti bilgiletini alip internetten siparis verdim hepi topu 800 liralik seyler eşimde cok mutlu oluyor babam yardim ediyor diye bu bugun git sen kartin dokumanini cikart benimle kavga et bende artik sussun diye birdahaki ay 500 vercez biz sana dedim ama oyle birsey yok ben ne yapicam bilmiyorum.mutsuzum bebegimi kucagima almama 15 gun kaldi ve daha birsuru eksigim var eşime de yazik tek maaş ve ev kira napsam bilemedim oyle diyince rahatladi ve sustu paragöz cimri pislik

Babanızın hic maddi durumu olmadığını düşünün eşiniz mecburen alacaktı yani babandan bişey talep etme istiyorsa yapar istemiyorsa zorla olmaz
Eşin zaten çalışıyormuş ne diye 2 tarafa da yalan söyledin açıkça esinle konuş kendi ailenden de esiyin ailesinden de bişey beklentisine girme

Eşin demiyormu eksikleri alırız kimseden bişey bekleme diye

Babanizada hakkında yazdığında çok ayıp insan babasına pislik dermi

Senin adına çok utandım .. babana karşı tavrın çok çirkin .. adamın durumu var mıydı yardım etmek için ? Kimse kızını eksik bırakmak istemez ,istisnai durumlar hariç ..

Kart bilgilerini çalıp ,beşik alacağına ,yorgandan yatak yapıp bu utancı yasamasaydin keşke .. hırsızlık yüz kızartıcı bir suçtur ..

Kimse kimseye yardım etmek zorunda değil .çalışıp istedigin herşeyi aldın da karşı mı çıktılar ? Elin ayağın tutuyordur herhalde ?!

Biz de de adettir beşiği kız tarafı alır ama biz talep etmedik
Maddi durumumuz da iyi değildi, arkadaşımın beşiğini almıştım ben .nolurki yani beşiği illa da adettir diye babanıza yüklemeseydiniz,belki yok parası belki almak istemiyor
Hem adamdan izinsiz kartını kullanmışsınız
Her türlü yaptığınız çok yanlış..

Anne ve babalar kaynana ve kayin pederler siz evlenirken hic bir sey almak zorunda degil. Takı da takmak zorunda değil. Siz gerekirse dugun icin kredi cekecek cocuk yapmiycak ikiniz de çalışıp o borcu ödeyecektiniz. Neyse düğünü atlatmışsınız bebegin beşiği eşyasını baban kesinlikle almak zorunda degil hatta babandan istemen yanlış. Çocuğu yapan siz degil misiniz. Bakacak durumunuz yoksa yapmayın. Yapıyorsanız herseyden kısın çocuğunuzun ihtiyacını kendiniz alın. Milletin babasi istemedine zorla veriyor dövüyor icip icip geziyor. Babana şükret. Baban hakkında yazdığın kelimeler de hic hos degil. Rabbim kimseye annesine babasina hakaret eden evlat vermesin

Anne ve babalar kaynana ve kayin pederler siz evlenirken hic bir sey almak zorunda degil. Takı da takmak zorunda değil. Siz gerekirse dugun icin kredi cekecek cocuk yapmiycak ikiniz de çalışıp o borcu ödeyecektiniz. Neyse düğünü atlatmışsınız bebegin beşiği eşyasını baban kesinlikle almak zorunda degil hatta babandan istemen yanlış. Çocuğu yapan siz degil misiniz. Bakacak durumunuz yoksa yapmayın. Yapıyorsanız herseyden kısın çocuğunuzun ihtiyacını kendiniz alın. Milletin babasi istemedine zorla veriyor dövüyor icip icip geziyor. Babana şükret. Baban hakkında yazdığın kelimeler de hic hos degil. Rabbim kimseye annesine babasina hakaret eden evlat vermesin
Amin!!

800 liraya beşik mi :oha: hayır babandan izinsiz kartını kullandın (kesinlikle onaylamıyorum) bari uygun yollu bir şey alsaydın. 800 lirayı bir beşik için gözden cıkarabiliyorsan maddi durumun cokta kötü olmasa gerek. Ayrıca adamın kartını gizli gizli kullanıp arkasından bu kadar saydırman hiç hoş değil. Bekarken çalışıp ceyizinde kendin alsaydın bi zahmet. Fazlaca armut piş ağzıma düş kafasındasın

evlenmeden once calisip hem ceyizimin buyuk bir kısmını aldim hem.ogrenim.kredimi odedim.

bebegim olacakken de durumumuz cok azdi kredimiz vardi. hamile hamile iki iste calistim. esas isten sonra ekstra ise gittim bebegimin ihtiyaçlarını aldim.

kimseye de kinlenmedim. yapacak edecek kafasinda olmadim. hatta bisi yapildiginda mahçup oluyorum ben.

durumunuz yoksa 2. el alabilirsiniz.

su an 2. bebegim oldu. ilk bebegime gore durumum daha iyi ama yine de 2. el aldim cogu şeyini. bebek urunlerinde cok guzel temiz 2. eller var.

abisinden kalan.besigimiz vardi ama.sallanmiyordu. abisi huysuz bir bebekti. bu sefer sallanan besik olsun rahat edeyim istedim.sallanan besikler sifiri 600 falandi. en fazla 6 ay kullanacak. 180 e temiz bir 2. rl buldum sildim tertemiz kullaniyorum. isim bitince yine satcam.

anakucagi ilk oglumda alamamistim.durumum.yoktu. yine 2-3 aylik kullanilacak bisi ikinci el aldim. sifiri 250 tl falan 70 tl ye aldim. kumasi yikaniyor.

buyuk ogluma.oyun halisi almamistim..2. ye yine 2. el aldim 70 tl ye. sifirini akşam 200 e yakin..isim.bitince yine satcam. hem yer kaplamayacaklar hem lüzumsuz harcama yapmis olmayacagim.

ayaginizi yorganiniza gore uzatin. evden de olsa calisin.

Merhaba arkadaşlar nerden başlasam bilmiyorum.ama en sondan şuan yaşadigim sikintidan bahsediyim size benim 2 sene once dugunum oldu ama babam olucak hicbir esyami almadi hayir sahibi birisinin yardimlariyla alindi dugun yaptim diye herkese duyurdu. neyse dugundeki takilarin yani kiz tarifinin takilarini aldi. Ben ise erkek tarafina yük olmamak icin elimden geleni yaptim nitekim mutluyum ve hamileyim o babam olucak esyalari almadi (kiz evi besik alir) bende sinirlendim kredi karti bilgiletini alip internetten siparis verdim hepi topu 800 liralik seyler eşimde cok mutlu oluyor babam yardim ediyor diye bu bugun git sen kartin dokumanini cikart benimle kavga et bende artik sussun diye birdahaki ay 500 vercez biz sana dedim ama oyle birsey yok ben ne yapicam bilmiyorum.mutsuzum bebegimi kucagima almama 15 gun kaldi ve daha birsuru eksigim var eşime de yazik tek maaş ve ev kira napsam bilemedim oyle diyince rahatladi ve sustu paragöz cimri pislik

Ne kadar çirkin ifadeler bunlar!!! İnsan haklıyken bile bu yorumlarla haksız duruma düşer. Kaldı ki siz haksızsınız, babanızın kartını izinsiz kullanmışsınız. Bilmem farkında mısınız ama bunun adı hırsızlıktır. Ben babam hayatta olduğu sürece hiç bir maddi ya da manevi desteğini görmedim ama yine de arkasından sizin kullandığınız bu ifadeleri kullanmadım.

Back
X