Güzel kardesim ben. Cok yanlis dusunceler icindesin. Tam ergenlik dönemin ortasindasin. Su kizi tasdikleyip ona destek cikanlar ayip diyorum. Sonucta hangi anne baba evladinin kotulugunu isterki. Onlarda o sekilde buyumusler buyutulmusler. Tabii siddete karsiyim. Siddet cok ayip tutulacak birsey ama onun disinda sana karismalari,seni takip etmeleri arkadaslarina karismalari birnevide yanlis degil.Tamam karekterin ve kisiligin oturacak ama ailen bu yolda sana destekcidir. Köstek degiller. ¨Bende gectim ergenlik doneminden, seni yasadiklarinin aynisini yasadim daha fazlasinida. 18 yasina gelince baktim anlamiyorlar hep negatif dusunuyorlar evden uzaklastim. Bulamadilar beni. Ama evde olmadigim o zaman icerisinde meslegimi aldim, ehliyetimi aldim ve iki is bulup calisiyordum. Erkeklere gelince arkadasin olur ama su erkeklerin ne oldugunu bilmezsin. HErseye toz pembe bakiyorsun sen simdi. Ama yasin ilerledikce anlayacaksinki hersey zannettigin gibi degilmis, dusundugun gibi degilmis. Mini etek giydinde ne oldu. Kapanda demiyorum ama fazla acilmayada hevesli olma bence. Annem ve babam hala ugrasilar benimle ama onlarin emirlerinin disina cikmadim sadece onlara her zaman mucadelemde iyi yolda oldugumu ve saglikli kararli alabilecigimi gosterdim. Buda 18 yasinda sonra gerceklesti. Sevdim birini evlenmek icin ama ailem istemeyince bende direnmedim. SOnucta Allahin ve onlarin rizasini kazanmak istedim. Bak butun fedakarliklarimin sonucunda evlendim, bes senedir evliyim. Bilmem esim degisirmi ama dunya tatlisi ve bana hiiiiccc baski uygulamayan bir esim var. Hic hesap sormaz, ve bana guvenir bende ona. IKi tanede cocugumuz var ve meslegim ehliyetim var. Evimizide aldik. Hep mucadele ettim ama aileme karsi gelerek degil, onlara gostererek. Su giysi miysi takintilarini birakta okumaya ve guclu olmaya bak. Onlar eminimki seni korumak icin yapiyorlar. Zaman gectikten sonra bunu anlayacaksin ve takdir edeceksin. Tabii asirirya giden huylarini degil. Bu kadar bence canini sikma olanlara. Birazda vurdum duymaz ol. Arkadaslarina gondermiyorlarsa sende inat edecegine arkadasini sizin eve cagir. Her zaman bir ortak nokta bul. Zamanla hersey duzelecektir insaallah. HEr zaman dogru kararlar alman dilegiyle kendine iyi bak. Ilk basta Allah sonrada kendine guven. Ailenin kararlarinada saygi goster ve guven. Cunku onlar eminimki sadece senin iyiligini istiyorlar. Neler gordum kardesim neler ........... Sende zamanla gorup ogreneceksin.
sana da mı boyle birsey oldu??
umarım iyi birisiyle evlenirim .su an cok ama cook sevdigim biri var ilk kez asık oldum galiba tabi o son sınıf bu sene gitcek ve daha konusmadık hic bide buna uzuluyorum ...
ileriki zamanlarda ben artık buyyudum ne yapıcagıma karar verebilirm diye kestirip atmayı dusunuyorum ve onlardan coook uzak bi sehirde okumak istiyorum .babam beni uzak sehirlerden de kollayabilirms ama .ooff
hayatın boyunca çekmek istemiyorsan şimdiki kurallara boyun eğip okuyup mesleğini eline alıp kendi ayakların üstünde duracaksın...
başka türlü kurtulma şansın yok...
sakın evliliği de bi kurtuluş gibi görme;
baba baskısından çıkıp koca baskısına girersin sadece...
o yüzden bir meslek sahibi olmak için elinden ne geliyorsa yapmalısın...
hayatının geri kalanında başkalarının istediği gibi hayat yaşamamak için...
sevgilim yok benim sadeec benim sevdigim biri var dedim . o da beni sevmiyor zaten gidicek yani onunla evlenmicem .o yüzden oyle soyledım
aslında haklınız bazı seylerı fazla uzattım galıba ama bu sekılde yasamak benı sıkıyor
yourumunuz icin tesekkurler
Aradan kaç yıl geçmiş kurtarmıştır sanırımSeni çok iyi anlıyorum herseyden kısıtlanmış birisi olarak bekarken baba evince öyleydim evlendim koca evindede aynı durumdayım sana söyleyebileceğim tek şey oku hayatını kurtar
nasıl yaniAradan kaç yıl geçmiş kurtarmıştır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?