Hayatım çok sıkıcı

CitirTurtam

Az insan, çok huzur !
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.467
1.362
333
Gün boyu okadar yoruluyorum ki, dışarıya adım atasım gelmiyor.
Haftanın 7 günü çalışıyorum, hemde 2 işte birden, haftasonum bile yok.
Sabah altı'da başladım işe, bir saat önce geldim eve. Birde açıköğretim'den okuyorum, her altı ay'a bir sınavlarım var.
Arkadaş çevrem haftasonları çıkar gezer eğlenir, ben ise bi kahve içmeye bile çıkmak istemiyorum, evdeyim sürekli kafa dinlemek istiyorum, günün stresini bile doğru düzgün atamıyorum üzerimden. Sabahları 5te kalktığım içindir.

Arkadaşlarım "çok sıkıcısın koca karı gibi evdesin sürekli" diyip duruyorlar
Bazen öyle bir noktaya geliyorum ki başımı alıp gitmek istiyorum "hayat mı lan bu" diyip duruyorum kendi kendime Hem bedensel hem ruhen okadar tükendim ki, yine de bir şekilde geçiyor günler, tek diyebildiğim "çok şükür Allahım bugünü de atlattım".

Biran önce diplomamı elime alıp sağlam bir işe girip rahat etmek istiyorum. Ayaklarımı rahatca uzatıp derin bir "Oh" çekmek istiyorum. Sırf bunun için sabrediyorum. Hayatım boyunca böyle sürünmemek için. Bu standart hayattan kurtulmak için gecemi gündüzüme katıp hem iş hem dersle ilgileniyorum. Allahım herkesin gönlüne göre versin, kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.

Amin canım ALLAH kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın içinde de bizimkileri..
Ama sen yine de şunu da yaparım sonra oh derim deme günün yaşamaya çalış bulduğun beş dakikada bile kulaklığını takıp hava almaya bak, gerekirse daha az uyu ama haftada bir gün arkadaşlarınla bir kahve iç, evet çok güzel gelir belki ama bu giden günler geri gelmez...Hem de bu kadar kendini yorarsan çabuk pes edersin bence arada nefes al..

Ya o bana da oluyor bazen. Dunyayi durdurun inecek var demek istiyorum. Geciyor ama.Belli ruhsal degisim donemleri iste.

Bravo, boyle azimli kadinlari gordukce inanilmaz seviniyorum...
Hakikaten su an surecin cok zormus, ben de su anda zor bir donemden geciyorum, gelecege yatirim olacak diye mahvoldum ama her daraldigimda cefasini cekiyorsun ama bir omur sefasini sureceksin, ha gayret bebek diyorum...
Sen de aynen boyle dusun...
Gelecek icin yapilan yatirimlarin bir dakikasi bile bosa gitmez, inan buna...
Kendini cok telef etmeden biraz daha dayan, her sey yoluna girecek, bak millet gezerken ben surundum ama simdi basardim diye kabaracak o omuzlarin...
Bu arada ne olursa olsun arada es ver, ic , gez, takil azicik, inanilmaz hafifler kafan, atarsin azicik omuzunda ki yuku...
O gunu de atma kenara, aninda tadini cikar birazcik...
Cok iyi gelir emin ol...
Hadi kolay gelsin...

Bana hiç öyle olmadı ya galiba 17 yaşında olduğumdan sürekli gezmek istiyorum.Benimde arkadaşlarımın annesi fazla izin vermiyo,yaşadığımız yer kötü diye.
Ama siz sıkıcı biri değilsiniz bence,çok esprili bir dille anlatmışsınız.

Millet cumartesi gecesi eğlenmeye gider, ben ise saat 22de tavuk gibi uyumuşum
Tabiki çıkıp sadece bi hava almayı özçedim, işte sorun da orda, vücudum okadar ağır geliyor ki yerimden kalkamıyorum, sonra da vazgeçiyorum "boşver otur dinlen" diyorum.

Elbet sefasını süreceğim bu günlerin, o günü iple çekiyorum zaten.

Tam sınav dönemlerinde arkadaşlarım çok baskı yaparlar sağolsunlar Şuraya gidelim buraya gidelim o diskoya gidelim bu bar'a gidelim..gidelim de gidelim. "Hep ders ders ders çok sıkıcısın" falan işte...

Almanya'da yaşayan KK arkadaşlarım belki anlar ne demek istediğimi, buradaki yaşam standardlarını. Ben büyükşehir'de oturmuyorum, ufacık bir köy'de.

Bugün boş günüm, aylar sonra ilk boş pazar günüm Dışarı çıkmaya karar verdim bakalım, inşallah üşenmem

Son düzenleme:
Ya birde ben hep böyle değildim tabiki. Nezaman açıköğretime başladım ozaman ev kuşu oldum
24 yaşına gireceğim yeterince vakit kaybettim, normal örgün üniversiteye'de gittim yarı'da bıraktım..çok gezdim çok gördüm fakat elime ne geçti?

Birgün uyandım ve iyice bi silkelendim, dedim ki bu böyle devam edemez, ya diplomanı alıp kariyer yapar istediğin hayatı yaşarsın, ya da ömür boyu arkadaşların gibi boş boş gezersin ve senden bi halt olmaz (Bunu kötü anlamda demiyorum, arkadaşlarımla samimiyimdir, kendileri derler "bizden bir b*k olmadı sen başarırsın" diye).

Son düzenleme:
Anlamiyorum ya hayat cok sıkıciysa cok guzeldir iste.ben eve gelip bir ton sinavim varken kac haftadir kendime zaman ayiramamisken bile icim huzur doludur cunku bir derdim yok.herkes saglikli pesimde belali kisi yok o yok bu yok.ne rahat iste.basina bir sey gelirse sıkici dedigin bi gunleri mumla arasin.
Ben muhtesemim ya her b..tan egleniyorum.otobuste gelirken bile ohh evime gidicem sehrim ne guzel her sey ne guzel diyebilmek harika:)

İnsan ister istemez bunalıyor zaman zaman. Ben en son nezaman oh beee dediğimi bile hatırlamıyorum :) bugün işte çıktım ablamı ziyaret ettim okadar, şimdi yatıp uyuyacağım sabah 4:30 da kalkacağım. Gel de hayattan soğma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…