2 yil nisanlilik sürecinde adam evli cikti ise kusura bakmayin ama ne diyelim?
3 yil issiz kalsam gundelik temizlige giderim yine de calisirim . Degil kucuk dukkanlarda calismak.
Canım şehir küçük, çalıştığım dönem Ankarada yaşıyordum ama verdikleri ücretle anca üç kişi bir evde kalabiliyorduk. Ev arkadaşı sıkıntı bilen bilir. Ödemeleri yapmaz, düzgün davranmaz. İyi kötü küçük bir işle ayrı eve çıkayım diyorum, verdikleri maaşla sobalı evde oturamam tek başıma.Bulundugunuz sehirde sizi baglayan cok onemli bir sey var mi? Yoksa, is neredeyse oraya gitmeli insan ozellikle kucuk sehirde yasayip istedigimiz sartlarda is bulmak cok da olasi degilse... Yeri geliyor ulke degistiriyoruz is icin kendim dahilim buna. Bir yerden baslamak lazim hayata.
Iyi o halde boyle forumlarda aglayin .Bir şey demenize gerek yok, ya da kimsenin bir şey demesi için yazmadım, buraya çevremde dertleşecek insan yok diye içimi dökmek istedim, senin çemkirmeni eleştirini okumak için değil. Hayata bakışına uygun bulmadıysan zaten psikolojisi kötü olan bir insanın canını sıkmamak için yorum yazmadan gidebilirdin. Etik olan da budur. Bu formda yüzlerce konu dönüyor, bize uymuyor çoğu yaşam şeklimize aykırı geliyor. Yazılanları doğru bulmuyorz, ya da bu dert mi diyoruz. Ama girip eleştiri yapmıyoruz ya da insanların kendilerini kötü hissetmesi için sizin gibi mesajlar yazmıyoruz.
İki ünv mezunu bir haberciyim ben. Editörüm, temizliğe gitmem, ya da dediğin gibi tezgahtarlık yapmam. Evet iş beğenmiyorum, seni alakadar etmez değil mi? Evet bunun üzerine gelip burada dert yanarım o da seni alakadar etmez.
Tahmin ettiğin gibi eleştiriye açık değilim, özellikle böyle bir dönemde. Yukarıda da yazmadım değil mi "eleştirilerinizi bekliyorum" diye.
Bu da sizi alakadar etmez.Iyi o halde boyle forumlarda aglayin .
Nişan olayı ayrı bir mesele, mahaleden biriydi. Herkese kendini bekar diye tanıttı. Çevredeki herkes benimle yaşadığı olaydan sonra öğrendi evli olduğunu.Derdinizi anlatmışsınız neden kızalım.
Baban malesef çok cahil bir insan ortaçağ zihniyeti bile diyemem tas devrinde kalmış.
Adam evli çıkmışsa 2 sene nişanlılık anlamamış olman çok garip.
3 senedir iş bulamıyor iseniz herhangi bir yere de girip çalışabilirsiniz. Nerede yaşıyorsunuz Bilmiyorum ama markete bile girip çalışsanız en azından asgari ücrete alırsınız. Deneyim olur.
2 ünv ne bitirdiniz ?
Canım şehir küçük, çalıştığım dönem Ankarada yaşıyordum ama verdikleri ücretle anca üç kişi bir evde kalabiliyorduk. Ev arkadaşı sıkıntı bilen bilir. Ödemeleri yapmaz, düzgün davranmaz. İyi kötü küçük bir işle ayrı eve çıkayım diyorum, verdikleri maaşla sobalı evde oturamam tek başıma.
Zor. Bile olsa alıyorlar ama bir sekilde alıyorlar.Nişan olayı ayrı bir mesele, mahaleden biriydi. Herkese kendini bekar diye tanıttı. Çevredeki herkes benimle yaşadığı olaydan sonra öğrendi evli olduğunu.
Markete girmek bile kolay değil bu devirde. İnanın bana. Haber editörüyüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?