- Konu Sahibi berceste00
-
evet benimde böyle birşey oldu aslında kuzenimi kaybettim genç di yaşı o olaydan o kadar çok etkilendim ki hala aklıma gelir gözlerim dolar ve anladım ki ölüm ansızın ve hiç ummadığımız anda gelebiliyor diye düşünüyorum sağlığın ne kadar önemli bir şey olduğunu da ölüme yakın hissetmeye başladım kendimi bir de sanki ALLAH a daha bir bağlandım sanki bakış açım değişti herşeyin ALLAH tan geldiğine öyle inandım ki anlatamam ölüm var diyorum kendime her zaman ne zaman geleceği hiç belli değil ALLAH sevdiklerimizin acısını göstermesin
bir de hayatımı diğer değiştiren bir olay ise aşık olmam kendimden başka kimi daha çok düşünürüm onu öğrendim yüzümde tebessüm getiren şey oldu yani anlatamıyorum kendimi ne kadar kızsamda öküz möküz de desem sinir de etse beni iyi ki sevdim onu diyorum yani tabi bunu ona söylemiyorum o ayrı bu aralar çok kızgınım çünkü yani ailemin bile önüne geçiyor bazen benim için gerçi herkes gider onlar(aile) kalır ama geneede seevgi olarak geçiyor işte ALLAHIMA aşığım ve ondan sonra onu seviyorum,dua ediyorum falan RABBİM güldürsün yüzünü diye o benim yüzümü güldürmese de diyorum işteo ve pembe hayallerim :103:
Yazdığın için teşekkür ederim canımm
Aslında ilkokuldayken arkadaşımın babası ölmüştü daha 12 yaşındaydım ben de o olaydan etkilenip namaza başlamıştım
Bu olay için de hayatım değişti diyebilirim
Tabi sevgilimle tanışmam da hayatımı büyük ölçüde değiştiren bir şey oldu :)
geçen yıl biriyle tanışmam...ondan önce evlilik in e sini bile istemiyordum,o geldi kendine aşık etti,evlilik meraklısı oldum,beni bıraktı...yalnız kaldım,alışmışlığın verdiği duyguyla başka kişilerle tanıştım ama dikiş tutturamadım,hala yalnızım...
samanyolu tv de, kader cizgisiydi ismi herhalde, cikiyordu. keske söyle söyle yapsaydimda bu halde olmasaydim diyor adam. birisi bi anahtar getiriyor gecmise gidip istedigi gibi yapiyor ama sonucu begenmiyor. sonra tekrar ilk begenmedigi kadere razi oluyor cünkü daha hayirlidir. izledinizmi bunu hic...
hayatimi degistirdi diyemem ama hayata bakisim degisti bunu izledikten sonra... keske demiyorum artik hic. hayirlisi böyleymis böyle oldu diye kaderime razi geliyorum...
Ex'ten kurtuldum, dünyam değişti....bundan daha güzel ne olabilir ki??
Bende konu sahibi gibi ablamı kaybettim. Dua'ya yöneldim. Sonra yeni olarak 7 yıllık sevgilimle ayrıldım, o nişanlandı.
Bunların dışında bir sürü olay yaşandı. Ama inanıyorum hep kötü gitmez, güzel günler göreceğim.
Allah hepimiz için hayırlısını versin.
Erkek arkadaşımla tanıştıktan sonra hayatım değişti. Sabretmeyi, acı çekmeyi, mücadele etmeyi, ağlamamayı, güçlü olmayı, kendini ezdirmemeyi vs vs vs dahaa bir sürü şey öğretti. Ve ondan önceki hayatıma bakıyorum ben hiç bişey yaşamamışım.
o allahın belası doğum gününden sonra hayatım değişti.
Ne oldu ki :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?