Hayatım Değişti Dedirten Olaylar

berceste00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2012
4.565
8
0
Ankara
Meraba arkadaşlar hayatım değişti dedirten bir olay yaşadınız mı? Yaşadıysanız anlatmak ister misiniz..

Mesela ben ablamı kaybettikten sonra hayatım değişti diyorum.
Hayata bakış açım, düşüncelerim değişti.
Hayat kısa yapacak çok şey var deyip bir çok yapacak listesi oluşturdum
Roma'ya gittim mesela listemde vardı
Acım hafiflesin oyalanacak bir şey yapmış olayım diye yeni bir hobi edindim piyano çalmaya başladım
Şimdi hafta sonları canlı müzik yapıyorum bu büyük bir değişiklik oldu benim için..
Aile yapımız değişti tabi ki 4 kişiydik 3 olduk..

Böyle köklü değişimler oldu bende işte

Paylaşmak isteyenler varsa sohbet edebiliriz

:93:

Son düzenleme:
evet benimde böyle birşey oldu aslında kuzenimi kaybettim genç di yaşı o olaydan o kadar çok etkilendim ki hala aklıma gelir gözlerim dolar ve anladım ki ölüm ansızın ve hiç ummadığımız anda gelebiliyor diye düşünüyorum sağlığın ne kadar önemli bir şey olduğunu da ölüme yakın hissetmeye başladım kendimi bir de sanki ALLAH a daha bir bağlandım sanki bakış açım değişti herşeyin ALLAH tan geldiğine öyle inandım ki anlatamam ölüm var diyorum kendime her zaman ne zaman geleceği hiç belli değil ALLAH sevdiklerimizin acısını göstermesin
bir de hayatımı diğer değiştiren bir olay ise aşık olmam kendimden başka kimi daha çok düşünürüm onu öğrendim yüzümde tebessüm getiren şey oldu yani anlatamıyorum kendimi ne kadar kızsamda öküz möküz de desem sinir de etse beni iyi ki sevdim onu diyorum yani tabi bunu ona söylemiyorum o ayrı bu aralar çok kızgınım çünkü yani ailemin bile önüne geçiyor bazen benim için gerçi herkes gider onlar(aile) kalır ama geneede seevgi olarak geçiyor işte ALLAHIMA aşığım ve ondan sonra onu seviyorum,dua ediyorum falan RABBİM güldürsün yüzünü diye o benim yüzümü güldürmese de diyorum işteo ve pembe hayallerim :103:

Son düzenleme:

Yazdığın için teşekkür ederim canımm

Aslında ilkokuldayken arkadaşımın babası ölmüştü daha 12 yaşındaydım ben de o olaydan etkilenip namaza başlamıştım

Bu olay için de hayatım değişti diyebilirim

Tabi sevgilimle tanışmam da hayatımı büyük ölçüde değiştiren bir şey oldu :)

öyle hayatın en getireceğini hiç bilmiyoruz aslında bir garantimiz yok sonuçta yaşlanıncaya kadar yaşıcağımıza dair umarım hepimiz hayırlı ömürler geçiririz ve çoluğumuzla çocuğumuzla şeimizle tonton niniler dedeler oluruz da hayırlı amellerle diğer tarafa göç ederiz ALLAH acısın gerçekten bize

bende babamı kaybettikten 1 ay sonra eşimle tanışmıştım ve resmen tüm hareketleri konuşmaları aynı babamdı beni en çok etkileyen olay d abu oldu

geçen yıl biriyle tanışmam...ondan önce evlilik in e sini bile istemiyordum,o geldi kendine aşık etti,evlilik meraklısı oldum,beni bıraktı...yalnız kaldım,alışmışlığın verdiği duyguyla başka kişilerle tanıştım ama dikiş tutturamadım,hala yalnızım...

hayırlısı olsun canım

gönlüne göre birini bulursun merak etme

samanyolu tv de, kader cizgisiydi ismi herhalde, cikiyordu. keske söyle söyle yapsaydimda bu halde olmasaydim diyor adam. birisi bi anahtar getiriyor gecmise gidip istedigi gibi yapiyor ama sonucu begenmiyor. sonra tekrar ilk begenmedigi kadere razi oluyor cünkü daha hayirlidir. izledinizmi bunu hic...
hayatimi degistirdi diyemem ama hayata bakisim degisti bunu izledikten sonra... keske demiyorum artik hic. hayirlisi böyleymis böyle oldu diye kaderime razi geliyorum...

izlemedim canim ama merak ettim en kisa surede izleyecegim

Gerceten boyle hayata bakis acimizi degistiren kitaplar, filmler olabiliyor

Bende konu sahibi gibi ablamı kaybettim. Dua'ya yöneldim. Sonra yeni olarak 7 yıllık sevgilimle ayrıldım, o nişanlandı.
Bunların dışında bir sürü olay yaşandı. Ama inanıyorum hep kötü gitmez, güzel günler göreceğim.
Allah hepimiz için hayırlısını versin.

Erkek arkadaşımla tanıştıktan sonra hayatım değişti. Sabretmeyi, acı çekmeyi, mücadele etmeyi, ağlamamayı, güçlü olmayı, kendini ezdirmemeyi vs vs vs dahaa bir sürü şey öğretti. Ve ondan önceki hayatıma bakıyorum ben hiç bişey yaşamamışım.

Ex'ten kurtuldum, dünyam değişti....bundan daha güzel ne olabilir ki??

Hayırlısı böyleymiş demek ki :)

Başın sağolsun canım çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin
7 yıllık bir ilişkinin bitmesine de çok üzüldüm
Rabbim çok güzel günler göstersin sana

Kıyamam maşallah
Aslında ben de erkek arkadaşımla tanıştıktan sonra takıntılı olmamayı, baskalarının hayatına karışmamam gerektiğini, insanlara yukardan bakmamam gerektiğini, sabırlı olmayı ve daha bir çok şeyi öğrendim :)

Ne oldu ki :44::44::44:

bi tane kız doğum gününü sevgilimin çalıştığı yerde kutladı bir sürü kız açık saçık giyinmeler sevgilime yavşamalar falan benim bunlardan sonradan haberim oldu tabi hemde çok kıskanç biri olduğum için sevgilim benden saklamıştı tabi ben bunu öğrenince bitirdim ilişkimi sonra dan affettim artık benden hiç bişey saklamıyor ama benim kıskançlığım 2 kat daha arttı güvensizliğim 2 kat daha arttı ben o kızı buldum bir güzel dövdüm rahatladım amaan üstünden çok zaman geçti zaten boşverdim gitti zaten kendini affettirdi bana o kaybettiğim güvenimi yeniden verdi :)

Öncelikle genel olarak yakınlarımızı kaybettikten sonra köklü değişmeler yaşadığımız konusunda bi kanıya vardım

Ne yazık ki mayıs ayında dayımı kaybettim. Ve daha sonrasında çok fazla bi kaybetme korkusu çöktü üzerime.. Erkek arkadaşımı, annemi, babamı, kardeşimi. Aradığımda açmasalar yada normalin dışında bi şekilde onlara ulaşamadığımda çıldırıyorum aklıma kötü şeyler geliyor. Küs kalamıyorum çünkü ben onlarla küsken yada kızgınken onlara bişey olacak diye aklım çıkıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…