Hayatım Değişti Dedirten Olaylar

Bu kadar kıskançlık yaparsan sevgilin bunalır haberin olsun

Evet aynen öyle,, Artık annem babam telefonu açmazlarsa aradığımda kafayı yiyorum bir şey mi oldu diye

Kimseyle küs kalamıyorum özellikle de sevgilime küsmüyorum hiç ya biz küsken ona bir şey olur diye

Geçen hafta sevgilimin beni çıkmaya başladığımız günden beri kandırdığını,aldattığını( hem de aldattığı kişi tarafından) öğrendim. Nefes alamıyorum,içim yanıyor.Bu olayın hayatımı,beni değiştireceğini biliyorum.Ve yeni hayatımda iyi ve temiz insanlarla karşılaşmayı istiyorum,tabi hala öyle insanlar varsa.

Bir musibet bin nasihattan iyidir derler

Eminim bu yaşadığın kötü tecrübe sana olumlu şeyler katacaktır

Umarım çok çabuk atlatırsın bir an önce mutlu bir hayata kavuşursun

Allah seni hep iyi insanlarla karşılaştırsın aminnn

evlenmek hayatımın değiştiği tarih. ve ardından oğlumun doğumu yeniden doğduğum tarih...

Evet o kadar kaybetmekten korktuğum sevgilimide kaybettim, belki bensiz daha iyi ama artık hayatımda değil. Korkuyla olumsuzluğu çağırıyormuşuz bunuda anladım ve bi dönüm noktası daha bundan sonra hç kimseyi bu denli sevmicem ..

4 ay önce Antalyaya taşınmam hayatımı değiştirdi daha doğrusu düşünce yapımı değiştirdi. Buraya gelmeden önce bir sürü korkularım vardı ve korkularımın yersiz olduğunu anladım ordaki hayatımdan daha iyi her şey...

anne olduğum andan itibaren hayatım tamamen değişti...çocuk sahibi olmak gerçekten bir dönüm noktası insanın hayatında...

18.07.2012 miladım...

Asla aşık olmam dediğim anda hem de eski iş arkadaşıma eski şirketime döndüğümün 1.ayı körkütük aşık oldum

Benim hayatımı değiştiren en büyük şey evliliğim oldu.
evlendiğim ilk günlerden beri sorunlu bir evliliğim oldu haliyle agresif,tahammülsüz bir kadın oluverdim..

eşim özünde iyi biri ama iyi biri olması yada aradaki sevgi,aşk herneyse işte o mutlu olmaya yetmiyor malesef..
iki taraflı çaba ve fedakarlık şart mutlu evlilik için..
Allaha şükür yinede isyan etmiyorum.. beterin beteri var ama şuda bir gerçek evlenince hayatım kökten değişti..

konuyu begendim ben.

bende küçük değişiklikler illaki olmuştur, ancak radikal bir değişim yaşatan bir şey yaşamadım.

birçok dönüm noktam oldu benimde.evlatlık olduğumu,babamın kanser olduğunu ve bunların yanında daha basit olsa da 6 yıllık ilişkimde sözlendikten 1 gün sonra saçma sapan bir sebepten dolayı terkedildiğimde birçok şey öğrendim hayatta.ne kadar güçlü ve sorumluluk sahibi biri olduğumu anladım geçen zaman içerisinde.hayat işte neyi ne zaman karşımıza çıkaracağı hiç belli olmuyor.her durum bir tecrübe....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…