Hayatım durdu...

Babygirlll

Sevilde Sevme,Ağlama ağlat ;)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
159
267
18
Meraba arkadaşlar ben 7ay önce boşandım.Zar zor atlatmış gibiydim ayrılığı.Daha sonra hayatıma biri girdi.3 aydır konuşuyorduk.Ciddi düşünüyorduk.Ama beni terk etti.Bitirdi.Ondan başka kimseyle olamam biliyorum.Hayaller kurmuştum onunla, umutlanmıştım yeniden mutlu olurum diye.Ama bitti.Çok kötü hissediyorum.Ömür boyu yalnız kalacak gibi hissediyorum.Bu erkekler neden böyle.20 yaşındayım fakat 60hissediyorum.Bütün vücudum acıyo.Çok Canım yanıyor.İlk acılarım tazelendi.Napıcağımı bilmiyorum.Lütfen Dualarınızı benden ve benim durumumda olanlardan eksik etmeyinnn..

Son düzenleme:
21 yaşında küçücüksün daha. evlenmiş boşanmış ve yeni biriyle 3 ay konuşmuşsun. öncelikle boşandığında bi süreç var atlatman gereken onu bir başkasıyla değil kendi başına atlat yara bandı niyetine aslında sen o adamı kullanmış görünüyosun boşanma sebebin nedir bilmiyorum ama böyle düşünüyorum. bi toparlan dediğim gibi yaşın küçük bekle karşına ne insanlar çıkar daha ciddi düşünen. zamana bırak tamam mı. aktiviteler yap gez dolaş yaşının kıymetini bil.

Haklısınız.Sağolun gerçekten tam atlatacak gibi oluyorum.Bir şekilde gene aklıma geliyor.Evet bu adamla olursa onunla evlenip giderim bıralardan diye düşündüm.Unuturumda yaşadıklarımı.Başka türlü gidemem bu şehirden eski eşimle aynı şehri bırak aynı ilçede yaşıyoruz.Ne zaman dışarı çıksam çarşıya çıksam ister istemez arabasını veya yakınını görebiliyorum.Görmek istemiyorum ona ait hiç bişeyi o yüzden.Rabbim bizi iyi insanlarla karşılaştırsın...

Gerçekten daha çok çok gençsin.Kendini tüketme öyle hemen.3 ay evlilik hayali kurmak için kısa bir süre.Kesin cesaret edememis o yüzden gitmistir.İyi ki daha fazla hayal kurdurmamış sana.Yoksa iyice yıkılsın.Kendine zaman ver boşanmanın ardından.

Haklısınız geçmişimi alalacele bu şekilde unuturum diye bu yolu seçmiştim.Rabbim hakkımızda hayırlısını versin İnşaallah..

keske 21 olsamm... kuzum daha dur yeni bi evlilikten cikmisin hemen ikinciye evlenmek neden. ayaklarin yere bassin psikolojini duzelt git yeni cevre edin. is bul calis eger oturuyosan. gez dolas eglen ne diyim.. her yasta evlenirsin. birak erken gostermis yuzunu salla.. sana omurluk adam lazim gonulluk degil. hadi bakalim hemen dusunu al sacini mmakyajini yap cik biraz dolas hava al eve kapanma. tabi asiriya da kacmabol sans

Ayyy ne kadar güzel yazmışsınız çok moral verdiniz.İçimi açtınız,ferahladımAllah razı olsun.Dediklerinizi yapmaya başlycamm :)

tabikide ne demek kuzum unutma sen kendine deger vermessen kimse sana deger vermez.. o yuzden sen degerlisin onemlisin akillisin guzelsin hersey bi yana daha cok GENÇSIN bana kalirsa universiteye falan basla.. eger okumadiysan yapamadiklarini yarim biraktigin hayallerini gerceklestir. hadi bakalim yuru be kim tutar seni

liseyi açıktan okumaya başladım zaten .Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin İnşaallah .:))))

insallah kuzum hayat senin. sen izin verdigin sureyle insanlar seni üzer. oyy ne nasihat veresim gelmis ya.. canim benim hic dusunme bunlari gecmisini sil at.. gelecege bak

insallah kuzum hayat senin. sen izin verdigin sureyle insanlar seni üzer. oyy ne nasihat veresim gelmis ya.. canim benim hic dusunme bunlari gecmisini sil at.. gelecege bak
Çok sağolun.Valla öyle iyi geldiniz ki anlatamam.İnşaaallah en istediğim şey geçmişimi tamamen unutmak.Allah'ın izniyle unutucam İnşaallah.Rabbim kalan ömrümüzü geçen ömrümüzden hayırlı eylesin İnşaallah... :)

Babygirlll merhaba..
21 yaş.. Kaç yaşında evlendin bilmiyorum ama hayatın daha çok başındasın bunun farkında mısın? Öyle hayata küsmek, hemen tekrar evlenmek derdine düşmek neden? 35 yaşımda evlendim ve iyi ki bu yaşımda evlenmişim. Gençliğimi doya doya yaşadım.. Hayata hep güzel yanlarından baktım.. Boşversene boşanmişsın geçmiş gitmiş. Artık önüne bakacaksın. Uğraşacak birşeyler bul kendine. Iş olir hobi olur. Neden illaki evlenmek istiyorsun. Önünde uzun seneler var. Bırak biraz kendini hayata. Yaşamın keyfini çıkar. Evliyken yapamadıklarını yap.. 30undan once de evlenme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…