Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayatım elimden kayıp gidiyor yardım edin lütfen ben deliriyorum çıkmazdayım
cNM bakıre olmadıgın ıcınmı uzgunsun bu kadar hastalıktanmı bekaretı bu kadar obemseme senın bır kişiliğin var senı sewmıs karsındakı bunun bu kadar n onemı var herkesn basına gelebılır...hastalıgın ne tur birşey ms mı ca mı uzulme bukadar tedavıını aksatma stres senı daha cok yıpratır
evet onun için bu hale geldim.. sevdiğim insana sadece onun olacağıma ve hayatımda daha önce hiç böyle bişey yaşamadığımı ilk başta söylemiştim ve herşeyin yerinde ve zamanında yaşayacağımıza birbirimize söz vermiştik.. bu olayı yaşamam beni çok etkiledi napacağımı bilemiyorum ve şunuda biliyorum sevdiğim insan bunu asla kabullenemez gerçeğinide neden bakire olmadığımıda beni kandırdın vs dicek oan kendinede banada zarar vericek doğruyu söylesem katil olacak küçük bir yerde yaşıyoruz ve kan çıkaracaklar. sevdiğimden vazgeçemedim daha kötü hasta oldum ayrılmayı denediğim günlerde.. oda zaten bırakmadı her yolu dendi çoğu zaman ondan ayrılmayayım die.. yani bir türlü napacağımı bilemiyorum.. hastalığım beyinde tümörsel bir hastalık..
bunu size yapanın yanına mı kalacak yani sizi ne durumlara sokmuş bence hemen polise gitmeniz gerekirdi hatta şimdi gitseniz nasıl ispatlanır bilmiyorum ama bence bunu içinizde taşıyarak kendinizi çok daha yoruyorsunuz sadece sizin kaldırabileceğiniz bir yük olduğunu düşünmüyorum Allah yardımcınız olsun ...
bunu bana yapan ALLAH ından buluyor bir ömürde ahımla yaşıyacak İNŞALLAH. RABBİM yanına bırakmıyacakta biliyorum ama korkusundan köşe bucak kaçtığını ve bana bunu yaptığını kimseye söylememem için yalvardığını hatırlıyorum en son ve onu öldürmeyi çok istedim yani çok şey düşündüm kafamda ölmek öldürmek kaçmak kaybolmak yani bir çok şey.. hastalığımdan dolayı hiç bir ilaç kullanamadım sakinleşicek yada yatışıcak.. ve sevdiğim beni yapacağım herşeye karşı geri çekti bişey yapmaya karar verdiğim an onu düşünmek bana hep engel oldu.. anlatayım beni seviyorsa bunu atlatmama ve bana destek olur diyemiyorum tanıyorum onu öldürür kabullenmez kafayı yer bana biri baksa bile deliren çıldıran gidip döven bir insan aileside akrabalarıda benimle ilgili nekadar hasssas olduğunu biliyolar benim iş arkadaşlarım bile herkes onun bana bakışına bile hayretle bakıyolar böyle bir insan budenli seven sakınan bir insana ben nasıl bunu anlatayım açıklayayaım yada yardım isteyeyim kendimden çoktan geçtim ben düşünmekten kendimi hastalıklı hale getirdim zaten.. oyüzden keşke sevmeseydim hayatımda olmasaydı diyorum ilerisi için napacağımı bilmiyorum
Oncelikle cok gecmis olsun.
Bu cok hassas bi konu
Ben sizin yerinizde olsam , oncelikle ailemle
Konusur , ne yapabiliriz onu konusurdum
Bu tek basiniza icinizde tutup saklayabileceginiz
Birsey degil
İcinizde kaldikca daha da buyuyecek