Hayatim gittikce kotuye gidiyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pira
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pira

vosvos.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2014
168
17
33
Kizlar 21 yasima girecegim. Yasitlarim universiteyi bitirdi ben daha lise mezunu bile degilim lise sondan terkim :( issizim.. ise ihtiyacim var sizce lise sarti kosmayan biyer bulabilirmiyim ?? hic cevrem kalmadi. okuldan da sogudum iyice. bi sevgilim var cok iyi biri. bi o var yanimda bide annem... psikolojik tedavi goruyorum... nasil silkelenip kendime gelebilirim... bide is nasil bulucam acil :(

Gerçekten psikolojik tedavi alıyorsan sevinirim önceki konularına bakınca bu konun bbütün o konulara göre çok iyi ve yeter ki sen Azmet ve iste herşey yoluna girer ve cabala is için herşey için

Okula gitmek istemiyorsan açıktan bitir liseyi ama mutlaka bitir.

Liseyi acıktan kolayca bitirebilirsin. Bu sırada marketlerde falan calisabilirsin. İlerde belkide üniversite okursun. Herşey senin elinde...

Kizlar 21 yasima girecegim. Yasitlarim universiteyi bitirdi ben daha lise mezunu bile degilim lise sondan terkim :KK43: issizim.. ise ihtiyacim var sizce lise sarti kosmayan biyer bulabilirmiyim ?? hic cevrem kalmadi. okuldan da sogudum iyice. bi sevgilim var cok iyi biri. bi o var yanimda bide annem... psikolojik tedavi goruyorum... nasil silkelenip kendime gelebilirim... bide is nasil bulucam acil :KK43:
bunun farkına varmanda güzel inşallah yaptıklarından ders alırsın ve yasitlarin gibi
Normal hayata dönersin psikolojinde bozulmaz kendine doğru bir yol çiz ve o yoldan sasma önceliğin okulun olsun

Ne güzel işte iyi bir sevgilin varmış annen varmış,tedavini aksatma herşey yoluna girer elbet.

Kizlar 21 yasima girecegim. Yasitlarim universiteyi bitirdi ben daha lise mezunu bile degilim lise sondan terkim :KK43: issizim.. ise ihtiyacim var sizce lise sarti kosmayan biyer bulabilirmiyim ?? hic cevrem kalmadi. okuldan da sogudum iyice. bi sevgilim var cok iyi biri. bi o var yanimda bide annem... psikolojik tedavi goruyorum... nasil silkelenip kendime gelebilirim... bide is nasil bulucam acil :KK43:
İşte biz gençlere bunu söylüyoruz, son senesine gelmiş kız okula gelmiyor, arıyorum, haber yolluyorum, yazık etmesin son senesine,illaki geçiririz onu sadece devamsızlık yapmasın diyoruz, sonra pişman olur diyoruz... yok da yok... Gerçi sizin daha geçerli bir nedeniniz vardır okulu bırakmak için, çoğu öğrenci keyfiyetten ve ders psikolojisinden kurtulmak için bırakıyor. sağlık sorununuz neyse hallolur umarım. Bu aşamadan sonra da yapabileceğiniz tek şey var açıktan dersleri vermek. Şu an girebileceğiniz işlerden daha iyilerine girersiniz.

Lisenin artık iş dünyasında hiç bir hükmü yok
Dersini almışsın, açıktan bitirip, okumaya devam etmen en güzeli
Bu arada tedavine devam et
Para kazanman çok acilse, market, avm tarzı yerlerde çalışabilirsin
Annen ve sevgilinin destek olması harika bir şey
Bu desteği akıllı kullan ve eğitimini tamamlamaya bak, genceciksin yapamayacağın iş yok

Daha cok gencsin okumak istiyorsan hic gec sayilmaz..

cnm Allah herkese akıl vermiş iş onu kullanmakta,neden yapamayasın..Allah ın izniyle iş de bulursun yarım kalan okulunu da okursun.
benim bi arkadaşım vardı.okula gidememiş 5.sınıftan itibarendi diye hatırlıyorum.büyüyüp aklı başına gelince yaşım geçti falan demedi valla açıköğretimden okudu liseye kadar bitirdi,üni.sınavlarına da girdi kazandı bitirdi maşallah..
hayat insanı ne kadar sıkıştırırsa insan o kadar başarılı oluyor.moralini yüksek tut.işkurun ilanlarını takip et bulunduğun şehirin.ayrıca mesleki eğitim kursu oluyor işkur 6 ay boyunca maaş veriyor,bi yerde çalışıyorsun.sonra beğenirlerse çalışmaya da devam edersin belki,senin için başlangıç olmuş olur..
başarılar:KK25:

Dışarıdan bitirmeye çalış. Evde araştırmalar yap. Ne biliyim ingilizce öğren mesela. Kendini yetiştir. Bi yerlerde sekreter olursun. Bol bol kitap oku. İş görüşmelerinde liseyi dışarıdan okuyorum ama bu işin üstesinden gelirim vs de. İyi organizasyon yaparım de. Mutlaka oku, ama okumadığın süreci kendine zehir etme. Ne lise mezunları var daha karşısındakine hitap etmeyi bilmiyor. Hem bayanlar düzen,organizasyon işlerinden iyi anlarlar. Başarılar diliyorum

Back
X