- Emoji Skoru
- 132.330
- Puanlar
- 798
Yok saçmalama bi sürü konu aç eğitim hakkında arkadaşların hakkında sevgilin hakkında ilerde eşin hakkında vs. Ama olmazları oldurmaya çalışıyorsun umutsuzca . Baban değişmez bu yaştan sonra. Annen denemiştir zaten senelerce kaç kere şans vermiştir kimbilir . Asıl bu karmaşa içinde yıpranıyorsun . Aile fotoğrafı olsa ne olmasa ne? Sen kendi aileni kurunca mutlu olursun inşallah. Babandan sorumlu değilsin. Sizi önemseseydi kendine çeki düzen verirdi bunca yıl.abla bu düşünce yapısını nasıl erişebilirim. Hiçbir şeye bu gözle bakamadım hayat boyu ya. Keşke sen olsam. Normalde bu kadar yıpranmazdım ama bu sefer çok yıprandım. Farkındayım 10 yaşında gibi davranıyorum. Ama elimde değil ya. Toplu aile resimleri görüyorum mesela o kadar özeniyorum ki muhtemelen bizim hiç öyle mutlu günlerimiz olmayacak. Babam düzelmez. Öyle ailelere çok özeniyorum ama 100 sıfır geride falan hissediyorum. Çok alınganlaştım bu konuda. Hayatta aile dışı diğer konularda çok şükür her şey olmasını istediğim gibi ama. Aile maalesef beni bitirdi. Ama tamam bu sefer kızma. Bu son konumdu. Zaten bu olay için açmıştım hesabı.