Hayatım karardı

Mutsuzh

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
45
14
8
26
Burnumun ucunun yamukluğu sebebi ve nefes darlığı şikayeti ile burun ameliyati oldum komple burnum değiştirilmiş küçültmüş gözlerim küçülmüş çökmüş yüzüme yakışan burnum gitmiş yerine incecik oyulmuş bir burun konulmuş alışamıyorum bu duruma hayatım kararmış gibi hissediyorum bunun bir çaresi var mıdır sizce

Hayatta herşey dış görünüş değil bunu anla öncelikle, zaten sana bunun için değer veren insanlar senden güzelini görünce aklı kayacaktır. 2.si burun estetiği sonucuna alışması, yeni yüzüne alışması uzun zaman isteyen bi ameliyat. Tüm sonucun ortaya çıkması 1 yılı alıyor. Bence sonuçta nefes almanda sorun çıkmadıysa, anormal çökmüş bir durum yoksa oluruna bırakmak lazım çünkü en önemlisi sağlıkmış. İnsan iş işten geçince anlıyor. Ayrıca gözlerin küçülmez ödemdir onlar ilk ay yüzde de ödemler geçmiyor

Hayatınız kararmadı. Gözlerinizin küçülmesi mümkün değil. Şu anda hem yüzünüzde hem de burnunuzda ödem var.

Ben de artık bariz bir deformasyon olmadığı sürece iyi hissetmek gerektiğini düşünüyorum çünkü aksi halde akıl sağlığınızı koruyamazsınız, normal yaşantınızı devam ettiremezsiniz. Şimdi sorsan hiç ameliyat olmam tabii o ayrı mesele.

3 ay oldu ameliyat olalı ilk hafta bile neredeyse çok az bir şişlik vardı tanpon açıldığı günden beri burnumun incelediğini söylüyorum gözüm acayip şekilde çukurlaşmış göz kapağımdan bile belli gözümün küçüldüğü herkes söylüyor gözüne ne oldu diye göz pınarımın köşesinde bile kemik çıkıntısı var sanırsam radix indirilince bir çöküntü oldu herkes söylüyor estetik olunca insanlar güzelleşir sen çok guzelken cirkinlestin diye çok pişmanım ama dediğiniz gibi olan olmuş artık

3 ay oldu ameliyat olalı ilk hafta bile neredeyse çok az bir şişlik vardı tanpon açıldığı günden beri burnumun incelediğini söylüyorum gözüm acayip şekilde çukurlaşmış göz kapağımdan bile belli gözümün küçüldüğü herkes söylüyor gözüne ne oldu diye göz pınarımın köşesinde bile kemik çıkıntısı var sanırsam radix indirilince bir çöküntü oldu herkes söylüyor estetik olunca insanlar güzelleşir sen çok guzelken cirkinlestin diye çok pişmanım ama dediğiniz gibi olan olmuş artık
Oncesi sonrası atabilir misin özelden. Kemik hump çok fazla alınırsa göz alti cukurlasir, bu doğru..Sana öyle geliyor olabilir mi ?

Bir ihtimal burnunu çok fazla küçülttüyse cildi küçültemediğinden ciltte bollaşma olmuş olabilir. Ama belli bi oranda 1 yıl gibi bi vadede cilt de bir miktar küçülüp uyum sağlıyormuş

Bir ihtimal burnunu çok fazla küçülttüyse cildi küçültemediğinden ciltte bollaşma olmuş olabilir. Ama belli bi oranda 1 yıl gibi bi vadede cilt de bir miktar küçülüp uyum sağlıyormuş
Yaa biliyorum inanması gerçekten güç ama etrafımdaki herkes de söylüyor resmen gözüm küçülmüş ve gömülmüş nefes alıp verince göz ucumda şişip sönme oluyor bunca zaman bekledim geçer diye ama geçeceği yok plastik cerrahiye randevu aldım ama bilmiyorum bir hata bile varsa söylerler mi

Ameliyattan sonra 1 kişi bile demedi güzel olmuş diye herkes keşke yapmasaydın diyor ama zaten ben estetik amaç ile gitmedim kemik eğriliği için gittim doktor üst kısmada müdahale edelim daha güzel olur dedi izin vermedim sonra ameliyat günü izin verince olan oldu

Ameliyattan sonra 1 kişi bile demedi güzel olmuş diye herkes keşke yapmasaydın diyor ama zaten ben estetik amaç ile gitmedim kemik eğriliği için gittim doktor üst kısmada müdahale edelim daha güzel olur dedi izin vermedim sonra ameliyat günü izin verince olan oldu
Aynı durumu yaşıyorum 3 aydır. Gören herkes kendine naptin diyor. Keşke hiç bulasmasaydim bu işlere, gözlerim çukurlasti. Burnumu söylemiyorum bile berbat ötesi, tüm yaşam enerjim bitti

Yaa biliyorum inanması gerçekten güç ama etrafımdaki herkes de söylüyor resmen gözüm küçülmüş ve gömülmüş nefes alıp verince göz ucumda şişip sönme oluyor bunca zaman bekledim geçer diye ama geçeceği yok plastik cerrahiye randevu aldım ama bilmiyorum bir hata bile varsa söylerler mi
Ameliyatı yapan doktor hariç başka bir doktor söyler. Ama burun ameliyatı konusunda deneyimli biri olmalı

Emin misiniz? Bana da özelden fotoğraf yollayabilir misiniz? Görmeden gerçekçi bir yorum yapmak zor.

Aynı durumu yaşıyorum 3 aydır. Gören herkes kendine naptin diyor. Keşke hiç bulasmasaydim bu işlere, gözlerim çukurlasti. Burnumu söylemiyorum bile berbat ötesi, tüm yaşam enerjim bitti
Bilmiyorum ki gidip canımızı emanet ediyoruz yapamayacağınız iş ise git başkasında yao deyin ya da karışma denilen yere karışmayın önceki burun kötü bile olsa allah vergisi olduğu için yüz ile bir uyumu var ama kötü yapılmış bir burun tüm yüz dengesini bile bozuyor burnum okadar inceltilmiş kısaltmış ki yüzümün oranı bile altüst olmuş gözler desen çöktü burun desen zaten o kadar kötü yapılmış ki yapıldığına değmez hayatımın en büyük pişmanlığı ama yapacak bir şey yok zaten allah hakkımızı bırakmaz ölümlü dünya

Kim yaptı ameliyatınızı,dikkat edin ben dahil herkesin sağ taraf çökük ve sağdan nefes alamıyor Emre İlhan ,a ameliyat olanlar

Kim yaptı ameliyatınızı,dikkat edin ben dahil herkesin sağ taraf çökük ve sağdan nefes alamıyor Emre İlhan ,a ameliyat olanlar
Emre ilhan değil benimki ama dediğiniz gibi çökük taraftan çok iyi nefes alamiyorum ama en onemlisi çökük tarafta göz de çökmüş ve çukurlaşmış

Back
X