- Konu Sahibi sonkafautucu
Arkadaşım kusura bakmayın ama şükürsüxlük ediyorsunuz 4 bin 8 bin iyi paralar bunlar yapmayın geçinemiyorum ne demek borcunuz varsa tatil yapmayacaksınız çok lükse kaçmayacaksınız bi yerden kısmanız gerekir.3 tane çocuğum var biz de ev aldık borç harç 1i okula gidiyor 2 si küçük ihtiyaçları bitmiyor.kendimden kısıyorum onlardan kısamam kuaföre gitmem marka giymem 3 çift ayakkabım yok marka eşarp çanta kullanmam istemiyo muyum tabiki istiyorum ama nasıl olacak 1 kaç yıl böyle yapmak zorundayım.çok şükür şikayetçi değilim.sağlık olsun çocuklarım kimseye muhtaç olmasın yeter.Aylık 7 -8bin tl gelirimiz var
Biz de sefil gbi yasıyoruz
3 senelik evliyiz evlendiğimizden beri hersey taksiy hersey kredi kartı ile dönüyor
Biz ev aldık ayda 2.700 tl eve ödüyoruz
Giyim kuşamda da kaliteli seyler alırız
İyi otellere tatile gideriz
E arabamız var o da masraflı baya
Yetmıyor yetmiyor yani
Maddi anlamda ilk evlendiğimiz zamana göre sartlarımız cok iyilesti ama ne kadar gelirin olursa o kadar da giderin oluyor
Biz de ha deyip bi yere eğlenmeye vs gidemiyoruz
Şimdi bir dr bebek için tedavi yoluna girdik
Düşün dur:)
Eşim kazanıyoruz ihtiaclarımızı karsılıyoruz cok düşünme diyor ama ben kendim de muhadebeci oldugum için aklımda hep hesap kitap var
Aylık 7 -8bin tl gelirimiz var
Biz de sefil gbi yasıyoruz
3 senelik evliyiz evlendiğimizden beri hersey taksiy hersey kredi kartı ile dönüyor
Biz ev aldık ayda 2.700 tl eve ödüyoruz
Giyim kuşamda da kaliteli seyler alırız
İyi otellere tatile gideriz
E arabamız var o da masraflı baya
Yetmıyor yetmiyor yani
Maddi anlamda ilk evlendiğimiz zamana göre sartlarımız cok iyilesti ama ne kadar gelirin olursa o kadar da giderin oluyor
Biz de ha deyip bi yere eğlenmeye vs gidemiyoruz
Şimdi bir dr bebek için tedavi yoluna girdik
Düşün dur:)
Eşim kazanıyoruz ihtiaclarımızı karsılıyoruz cok düşünme diyor ama ben kendim de muhadebeci oldugum için aklımda hep hesap kitap var