Hayatım neden bir türlü yoluna girmiyor...

icecold

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
572
221
323
43
Hayatim hep ters gitmek zorunda mı?
İsyan etmek istemiyorum ama;
Evlendim; bosanmayla sonuçlandı
Iyi giden bir işim vardi; bir anda hersey ters gitmeye başladı firma kapandi (hala iş bulamiyorum)
Aile akraba ilişkileri berbat ve karmaşık. Herkesle küs gibi bişeyiz
Karşıma insanlar çıkıyor ama evlilik olabilcek birileri olmuyor
Yine de şükür diyip devam etmeye çalışıyorum ama şu aralar iyi hissetmiyorum.
Buraya sadece içimi dökmek için yazdim.
Bunaldım...

Geçmiş olsun, birileri Merkür Venüs retrosu yazmadan yazmak istedim. Ara ara hayatta bu tarz dönüm noktaları oluyor. Yeni bir ilişkiye hazır olmadığınız veya hayatınızda bazı şeyleri değiştirmeniz, iyileşmeniz gereken bir dönemdir. Lütfen umudunuzu kaybetmeyin ve birinden destek alın. Güvenilir bir psikiyatristten aldığınız destekle, daha net olarak ilişkileri ve hayatınızı gözden geçirebilirsiniz. Bu süreçte eğer mümkünse pozitif insanlarla buluşun ve kendinizi işinizle alakalı katkıda bulunabilecek eğitim imkanlarını araştırın.

Evet yanlız değilsin bence burdaki koca bir toplulukta seninle aynı durumda. Herşey elime yüzüme bulaşıyor gibi.

Ben de öyleyim son 2 senedir, depresyondan depresyona koşuyorum, uğraşıyorum ama yoruluyorum, beyin de alıştırıyormuş kendini, mutsuzluğa.

Nerden biliyorsun tersinin düzünden daha iyi olmaybskekdldlşdşfşfşf........... klişelerine girmicem tabikide.herkesin hayatında böyle çıkmaza giren dönemler olmuştur olmayada devam eder.yani yalnız olmadığınızı düşünürseniz belki bi nebze rahatlarsınız.sabredin.illaki herşeyin istediğinz gibi gittiği zamanlarda gelecek..

Üzmeyin kendinizi. Mutluluk da mutsuzluk da insan hayatında geçici dönemlerdir. Hep aynı çizgide gitmez, elbet devran bir gün döner sizin de güzel günleriniz gelir. Şimdi olumsuz şeyleri yaşadınız, sırada güzel şeylerin olacağına odaklanın.

İyi hissetmek diye bir kitap var david burns adlı yazarın. Psikologların önerdiği bir kitap öylesine bir kişisel gelişim filan değil. Ben de okudum. Gerçekten iyi geliyor. Sorunlarınızı çözmeyecek ama bakış açınızı değiştirecek. İnsanın bakış açısı değişince hayatı da değişmeye başlıyor. Bakış açınız değişmeden de iyileşemezsiniz.

Geçmiş gitmiş, şimdi geleceğe odaklanın. Olanları kabullenin onlar sizi siz yaptı iyisiyle kötüsüyle. Saplanıp kalmayın ama. Demesi kolay biliyorum ama aynı noktada kalmamakta ısrarcı olmak lazım. Önce kendi şifanızı bulmaya çalışın baktınız olmuyor profesyonel destek alın ama ertelemeyin. Üzülün ağlayın. Fazla uzatmadan çözümlere geçin, hayat çok kısa.

Sağlığın yerinde mi?Gerisini boşver hersey gelir geçer sağlık olsun yeterki..

Iyi giden bir işim vardi; bir anda hersey ters gitmeye başladı firma kapandi (hala iş bulamiyorum)
Bunaldım...
Pes etme hemen dur bakalım her şeyin caresinvar hayatta yaşın kaç

Eski açtığım konuya dönüp baktim. Halâ ayni durumdayim. Bu pandemide ne iş bulabiliyorum ne de kendimi oyalayabiliyorum...

Şu dönem herkes aynı zaten,herkes bi bunalım içerisinde..Sağlık olsunda zor günler elbet biter
Cok teşekkür ederim yorumunuz icin. Ben artik kötü birisi olduğumu düşünmeye başladım. Hic mutlu olmayi haketmeyen kötü birisi :(

Cok teşekkür ederim yorumunuz icin. Ben artik kötü birisi olduğumu düşünmeye başladım. Hic mutlu olmayi haketmeyen kötü birisi :(
Hayır sakın öyle düşünmeyin,Bu hayatta herkesin binbir türlü derdi var,kaldı ki aksine iyi insanlar daha fazla sınanır..Uç bi örnek olacak ama peygamberlerimiz nelerle sınandı,ne dertler çektiler,kötü oldukları için değil dimi..

Bunaldım...
Al bendende o kadar .Bende boşandım insanlar bebek bekledı ben mahkeme günü .İşim var çok şükür ama hiç bir şey yolunda gıtmıyor .Olmuyor sankı .Sankı yalnız basıma olecekmısım gıbı hissedıorum.

Back
X