Hayatım neden bir türlü yoluna girmiyor...

Al bendende o kadar .Bende boşandım insanlar bebek bekledı ben mahkeme günü .İşim var çok şükür ama hiç bir şey yolunda gıtmıyor .Olmuyor sankı .Sankı yalnız basıma olecekmısım gıbı hissedıorum.
Isin gücün var şanslısın. Bosanmak kolay degil ama zamanla aklina bile gelmiyor. Hatta iyiki kurtulmusum diyosun. Ama iş bulamamak ve ailevi sorunlar artik beni çıkılmaz bi hale soktu. Allah sonumu hayır etsin...[/QUOTE]

Isin gücün var şanslısın. Bosanmak kolay degil ama zamanla aklina bile gelmiyor. Hatta iyiki kurtulmusum diyosun. Ama iş bulamamak ve ailevi sorunlar artik beni çıkılmaz bi hale soktu. Allah sonumu hayır etsin...
[/QUOTE]
Benımde var sorunlarım .Aıleyle yasamak xor .Ayrı eve cıkayım dıyorum kabul etmıolar .Her gun mısafır gelıyor.İnşallah ıs bulursun .

Bir gün buraya actigim konuları okuyup geride kalmış diyebilecek miyim acaba :(

Hayatim hep ters gitmek zorunda mı?
İsyan etmek istemiyorum ama;
Evlendim; bosanmayla sonuçlandı
Iyi giden bir işim vardi; bir anda hersey ters gitmeye başladı firma kapandi (hala iş bulamiyorum)
Aile akraba ilişkileri berbat ve karmaşık. Herkesle

Al bendende okadar hersey ustuste geliyor hangisi ile bas edecegimi sasirdim.yorgunum yasadiklarim fazlasi ile agir geliyor bedenime

İisniz olsa sikintilariniz bir nebze azalir
Suan iicn hakkınızda bu hayirli demekki
Biraz zamna ihtiyacınız var
İs ilanlarina bakin
Umulmadik kapı acilir
Bazen cidden hayatimizn olumlu noktalarına bakmıyoruz daha beteriyle sinaniyoruz
Ve saglik en önemlisi
Gerçekten bi iş bulsam hersey yoluna girecekmiş gibi hissediyorum. Ama işte pamdemi ve yaş is bulmami zorlastiriyor.

Her gecenin bir sabahı var kardeş. Bu firma olmaz öteki olur. Ucunda ölüm yok sonuçta. Akrabaları Allah götürsün boşver. Akraba akrepten beter. Senin de karşına iyi niyetli bir adam çıkacak eninde sonunda inan bana. Sen sadece kalbini temiz tut ve mantıklı ol yeter.

yazan kişiyi kendim sandım biran

bacım hepimiz yıkığız ama çaktırmıyoruz

kimseye umut bağlamayınca geçiyor acılar

hayal kurmuyorum birde çünkü olsa bile hiç hayal ettiğim ruh halini yakalayamadım

yazan kişiyi kendim sandım biran

bacım hepimiz yıkığız ama çaktırmıyoruz

kimseye umut bağlamayınca geçiyor acılar

hayal kurmuyorum birde çünkü olsa bile hiç hayal ettiğim ruh halini yakalayamadım
Herkes bi şekilde ya evliliğini sürdürüp coluk çocuğa karıştı ya da iş hayatı yolunda. Bir tek ben her yönden eksideyim. Bilmiyorum nereye kadar böyle gidecek. Ama yine de şükür sağlığım yerinde. Ne durumda olan insanlar var diye kendimi ferahlatmaya çalışıyorum...

Back
X