Hayatım yerinde sayıyor ama yaşım?

istediğin şeyler nedir?aslında her insanda farklılıklar seneler alır bence biraz olumlu fikirler yaratmalisin

istediğin şeyler nedir?aslında her insanda farklılıklar seneler alır bence biraz olumlu fikirler yaratmalisin

Aslında çok şey istemiyorum.
Ama istemek için geç kaldım.
Beni mutlu edecek hayatın gerçekten bu olduğunu bilmiyordum o zamanlar.
Seçimimi böyle yanlış yaptım.
Şimdi de akılsız başımın derdini çekiyorum :)

olsun üzülme eğer dediğin gibi dönüşü yoksa bazı şeylerin anı olumluya çevirmek lazım. kolay gelsin sana;-)

Gerçekten ne isterdin ?

Bir liste yapsana.

Ben şu an çalışıyor olmak isterdim
Küçük tefek ama bir sürü borcumu ödemek
Bir on kilo zayıflamak
Yaz için tatil planlamak
Vb.

Yaa lütfen geç kaldım demeyin. Yanlış seçimler yapabiliriz ama hayat devam ediyor yeni seçimler yapmaya da devam ediyoruz. Sizi ne daha iyi hissettirecekse bundan sonra onu seçmekle başlayın :)

Gerçekten ne isterdin ?

Bir liste yapsana.

Ben şu an çalışıyor olmak isterdim
Küçük tefek ama bir sürü borcumu ödemek
Bir on kilo zayıflamak
Yaz için tatil planlamak
Vb.

Peki yapıyorum. :)

Anneciğime yakın bir evim olsun isterdim.
Sesi kötü geldiğinde sürpriz diye kapısına dikilivermek.
Ya da ona evimde sık sık hizmet edebilmek.
Hasta olduğunda doktora git diye telefonda ısrar etmek yerine, kolundan tutup hastaneye götürebilmek..
Böyle yılda 3 kez bir araya gelmeler yetmiyor..

Arkadaşlarıma yakın olmak, haftasonlarımı onlarla değerlendirmek isterdim.
Ben eşten, aileden çok arkadaş arayan biriyim çünkü..

O aptal borçların hepsinden kolaylıkla kurtulmak.

Kitaplarımın basıldığını ve çok satıldığını görmek :)
Adım Yazar öğretmen olsa çok hoş olurdu.
Yayınevleri benimle anlaşmak için sıraya girseydi mesela

Güney Kore'ye gitmek, her yerini karış karış gezmek :)

O fotolarda gördüğüm rüya gibi Maldivler balayını bir kez olsun yaşamak..
İnsan prenses gibi hisseder sanırım

10 kilo ben de zayıflasam hiç fena olmazdı bir de:)

Haaa bir de etiketine bakmadan alışveriş yapan bir arkadaşım vardı.
Fiyatı kasada öğrenirdi.
O nasıl bir kafa bir günlük onu da yaşamak isterdim

Ben ne alırsam alayım önce fiyatına bakarım da
Fiyatını öğrenmeden denemişliğim bile olmamıştır, kasada fiyat öğrenmek...
O ne güzel özgürlük yahu

Üzme kendini bu bir geçiş dönemi elbette böyle hissedersin .Kolaymı evlilikten çıkmışsın yeni bir hayata adapte oluyorsun.Aslında sizin gibi kadınlarla gurur duyuyorum ben.Mutsuzluğa daha fazla katlanmadığınız ve cesaret gösterdiğiniz için.En zoru başarıyorsunuz.Cesur kadınlara hayranım

Okuldu işti derken zaten yaş 30 civarını buluyor.31 yaşta geç bir yaş değil.Canın ne istiyorsa yap .Hayat yeni başlıyor aslında sizin için.Yiyin için gezin tozun sevgili edinin imreniyorum vallahi bekar hayatınıza..

Zamanım kısıtlı diye düşünme.37 de evlenen var çocuğu oldu.45 te evlenen var.45 te evlenen arkadaşımın ikizleri oldu.Herşeyin çaresi var yani..

Beni neler mutlu eder diye düşün ufak ufak yapmaya başla

oh be şöyle içim açıldı nomu bunlardan bahsetmek iyi geldi

Bende seni İstanbulda millet kuyruğa girmiş kitaplarını imzalarken görüyorum.Seyahatler ediyorsun falan

Anneciğini özlemişsin arkadaşlarını özlemişsin arada İstanbula ufak kaçamaklar yapabilsen iyi gelir.

Bende de bir bıkkınlık mevzusu var.
Yani düşünüyorum, 27 yasındayım ortalama uzunlukta bir ömrüm olsa, daha nereden baksan 40 sene var. Uyan, yemek ye, işe git, seviş, yat. Arada 1 tatile git. Bütün hayat böyle gececek. Araya coluk cocuk da girer belki. Çok sıkıcı ya çokkkk.
Dünyayı gezmek istiyorum halbuki. Her begendiğim ülkede birkaç ay yaşamak, çatpat o ülkelerin dilini öğrenmek, para derdim olmadan, çalışmadan sadece gezip tozarak yaşamak

Bu birbirinin aynısı günlerle ömür boşa geciyor. Halbuki çıkıp gezmeli insan, yeni yerler keşfetmeli. Baska baska hayatlar yasamalı.

Göçebeliği bırakıp yerleşik hayata geçen atalarımızı kınıyorum buradan.

bende öyleyim sanki ömür boşa geçiyor.En çok istediğim şey bütün sorumlulukları bir kenara bırakıp seyahata çıkmak. Yurtiçinde yurtdışında fink atmak

Kızlarla gezip tozmak.Anneme anlatıyorum bazen kızım sen uçmuşsun diye bön bön bakıyor

Geçmiş zamanların birinde sana ikizlerin olacak demiştim. Nedendir bilmem hala o düşüncedeyim. Biraz sabıra ihtiyacın var.

Geçmiş zamanların birinde sana ikizlerin olacak demiştim. Nedendir bilmem hala o düşüncedeyim. Biraz sabıra ihtiyacın var.

Hatırlıyorum :)
Ikiz çocuk baktığım dönem oldu. Ikiz öğrencilerim de oldu.
Çok severim ikizleri.
Olsun isterdim sanırım hayırlısı.. :)

Valla çok haklısın.
Iste bence böyle yaşamı düşleyen insanlar için değil evlilik..

Özgürlük isteyen hayaller bunlar..

Benimki de diyor ya. Klasik lafı bizim sülale normaldir aslında sen niye böyle cins oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…