- 1 Şubat 2021
- 1.391
- 1.371
- 63
- 25
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Kendi kendinize kötülük etmişsiniz, kimseyi suçlamayın...Eski erkek arkadaşımla ortak bir kart açmıştık benim adıma tabi salaklığıma. Bu adam ilk iki ay borcunu ödemiş 3.cüuü ödememiş. Bu kartı açarken ben alkollüydüm. Neyse öğrenci olduğum için borcu ödeyemedim ve borç 20 30 milyar. Kendi ailem ödedi ama bütün akrabalarım herkes duydu. Herkes birşey söylüyor. Annem ayrı söylüyor. Her zaman yüzüme vuruyor. Ve şimdi teyzemle konuşurken bile söyleniyor. Karakolda bu şahıstan şikayetçi olacağım zaman eve gitmedim. Kadın sıgınma evine gittim ama orada dayanamadım mecbur eve geldim. Ama artık baskıdan dayanamıyorum. neden hayatım düz gitmiyor? Ev ayrı cehhenem dışarısı ayrı.
22Kaç yaşındasın ?
Malesef bazen hatalar yapabiliyoruz .
Geri dönülmez birsey değil neticede .
Ciddi misin ?Bu evli olan manitan mı? Eğer öyleyse hiç üzülmedim. Ballandıra ballandıra anlatıyodun burda
İyi akşamlar herkese, yadırgayan olursa haklısınız. Bundan 4 5 ay önce sürekli gittiğim cafede garsonla samimi olmuştuk. Ve bu samimiyet sevgililik boyutuna ilerledi. O evliydi ama bana karşı çok iyiydi. Nazikti. Aramızda cinsellik de geçti. Hamilelikten şüpheleniyorum. Adetim biraz daha gecikirse kan testi vereceğim. Ona ulaşmaya çalıştığımda numaramı sil filan karım görmesin dedi. Sildim ama ona Hamilelikten şüphelendiğimi söyleyince illa aldıracaksın diye baskı yaptı eğer hamileysem. Ve ben bu çocuk olursa doğurmak istiyorum. Bugün ona ulaşamadığım için işyerinin Instagram hesabına ulaştım ve dedim ki ben onun sevgilisiyim filan. Müdürü de ona söylemiş. Bu da arkadaşının telefonundan beni aradı. (bu arada yanında değildim.) illa gel yanıma konuşalım. Gittiğimde seni öldüreceğim diye tehdit etti. Ve dövmeye kalktı. Çalışanlar zor ayırdı. O kadar zoruma gidiyor ki bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum. Yaptıkları yanına kar kalsın istemiyorum.
Alkollüydüm kart için başvuru yaptığımda. Kartı elimden aldıYani bırakın da söylesinler bence de. Ailenize borç takmışsınız. Adamların haberi bile yokken bankaya borçlanmışlar inanılmaz bi.sey.
Kolay geliyor size 30 bin lira borc ödemek herhalde. Ve ne için?
Hasta olsanız, bi iş yapıp zarar etseniz filan amenna da. Yani kurusa bakmayın da aptalliktan 30 bin kaybetseniz ben söylemekten çok daha fazlasını yapardım.
Benim sigaraya, alkole ve aptal sevgiliye kaptırılacak param yok. Gördüğüm kadarıyla sizin de yok. Neye güvendiniz de sevgilinize kredi kartı aldınız ya inanamiyorum ne insanlar var ya.
Hayır o değilCiddi misin ?
Eyvahhhhh o zaman .
Kendini kurban ilan etmeden önce otur bir düşün bence sorun acaba bende mi diyeEski erkek arkadaşımla ortak bir kart açmıştık benim adıma tabi salaklığıma. Bu adam ilk iki ay borcunu ödemiş 3.cüuü ödememiş. Bu kartı açarken ben alkollüydüm. Neyse öğrenci olduğum için borcu ödeyemedim ve borç 20 30 milyar. Kendi ailem ödedi ama bütün akrabalarım herkes duydu. Herkes birşey söylüyor. Annem ayrı söylüyor. Her zaman yüzüme vuruyor. Ve şimdi teyzemle konuşurken bile söyleniyor. Karakolda bu şahıstan şikayetçi olacağım zaman eve gitmedim. Kadın sıgınma evine gittim ama orada dayanamadım mecbur eve geldim. Ama artık baskıdan dayanamıyorum. neden hayatım düz gitmiyor? Ev ayrı cehhenem dışarısı ayrı.
Güpegündüz alkoll aldınız öyle mi. Yani bankaya mesai saatinde gitmissinizdir herhalde. Güpegündüz alkol almaniz normal mi sizce?Alkollüydüm kart için başvuru yaptığımda. Kartı elimden aldı
Alkollüyken karta başvurmak nasıl oluyor ya? Kendine gelince iptal ettirseydin madem. Neyine güvenip öğrenci halinle kredi kartı çıkartıp bir de erkek arkadaşına veriyorsun? Hem ortak çıkardık diyorsun hem elimden aldı diyorsun. Bütün bunları yapıp da hayat vurdu demek de şahaneymiş.Alkollüydüm kart için başvuru yaptığımda. Kartı elimden aldı
Ben de kesinlikleKendini kurban ilan etmeden önce otur bir düşün bence sorun acaba bende mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?