- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.202
- 498
- Konu Sahibi Legendwomen
-
gene mi kaçırdım metres konusunuuuu?Ciddi misin ?
Eyvahhhhh o zaman .
yalandır bu konu.5400 tl maaşı var annemin aylardır kart limitini yükseltmeye başvuruyoruz red yiyoruz.20600 ü 21 000 bile yapmıyor banka düzenli yıllardır ödendiği halde.öğrenciye kimse vermez öyle limitli kartHangi banka gelirsiz ogrenciye 30 bine cikacak limit acar ? Hadi faizle borc 30 oldu diyelim yine limiti yuksekti demek ki . Hadi diyelim banka verdi .Karti acarken alkolluydun ertesi gun aklin basina gelmedi mi? Birde adam evliymis. Iyi olmus sana mutfak masraflarini odemissin. Ev cehennem degil senin aklin basinda degil ben bile kizdim ailen ne yapsin
yanlış konuya yazmışımmm yorumumuu.dur buraya da yazayım.evli garsonun eşinin ahı tutmuş.bu yüzden zerre üzülmedim konu sahibineKim inanır ya bankanin otuz binlik kart verdiğine hemde 22 yaşında bir ogrenciye gelir yok birşey yok. Eşimin maaşı olduğu halde yedi binlik zor buldu. Birde yazilanlara kısa kısa cevap vermek yerine daha açıklayıcı konuşmalısınız. Okumuş insanlarsiniz kendinizi ifade etmekte zorlanmayin lütfen
Azmine hayran kaldımyanlış konuya yazmışımmm yorumumuu.dur buraya da yazayım.evli garsonun eşinin ahı tutmuş.bu yüzden zerre üzülmedim konu sahibine
Çalışmayan bir insana nasıl 20-30 bin kredi kartı limiti açıyorlar?
bu kadına yüksek limitli kart vermişler benim mal varlığım var kira gelirim var vallahi vermiyorlar kredi kartı.verdikleri 3 kuruşluk onu da ben almıyorum.konu sahibine hangi banka verdiyseeee elma dersem çıksın ortayaaaa.elmaaa elmaaaaaaAzmine hayran kaldım
bu sarhoşluk 2 3 sene mi sürdü kuzum?kart limitinin yükselmesi öyle kolay değil ülkemizde.Belki basta 20-30 bin degildi. Ama bazi bankalarda zamaninda ödenmese bir sürü ekstra yaziliyor. Mesela akli olan Targo bankadan uzak durur
Hayır kart benimÖğrenciye bu kadar yüklü kart verilmez
Bilmiyorum nasıl.olur diyorsunuz ama parayı harcamisiniz
Kart sizin değil karsiya ait belli ki onun adına ki oda evli olan sevgiliniz mi
Aaa bu o mu?Eski konulara hiç bakmadım.Hayatının düz gitmediğinden şikayet etmiş?...Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.Bu konundan sonra sana üzülmek mi? ASLA.
gelir belgesi olarak ne gösterdiniz peki?maaşınız yok mal varlığınız yok.ne gösterdiniz?Hayır kart benim
Sarhos muş ya acaba banka memuru damı sarhoştu bu kadar limitli kart verdibu sarhoşluk 2 3 sene mi sürdü kuzum?kart limitinin yükselmesi öyle kolay değil ülkemizde.
Vallahi ya hangi banka bubu kadına yüksek limitli kart vermişler benim mal varlığım var kira gelirim var vallahi vermiyorlar kredi kartı.verdikleri 3 kuruşluk onu da ben almıyorum.konu sahibine hangi banka verdiyseeee elma dersem çıksın ortayaaaa.elmaaa elmaaaaaa
Ortak olan evli olan adam mi onuda sordumHayır kart benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?