Hayatım zindana döndü

Alkollüyken karta başvurmak nasıl oluyor ya? Kendine gelince iptal ettirseydin madem. Neyine güvenip öğrenci halinle kredi kartı çıkartıp bir de erkek arkadaşına veriyorsun? Hem ortak çıkardık diyorsun hem elimden aldı diyorsun. Bütün bunları yapıp da hayat vurdu demek de şahaneymiş.
Şimdi dijatl karttan mart gelmeden önce alışveriş yapmış ben öde deyince kartı vermezsen ödemem dedi

Hayatinizi kendiniz zindana cevirmissiniz. Birde ogrenci halinizle size nasil 20-30 bin borc yapabileceginiz kart verdiler anlamadim. Ben ogrenciyken burs+yetim maasi almama ragmen 1000tl limit verdiler(5 sene evvel).

O kadar para haybeye gitmis tabiiki soylenirler. 20 30 bin az para mi? Ailenizin bunu sindirmesi için zamana ihtiyaçları var
Ben de anlamadım

Ben de anlamadım
Elime gecen para ile kart limitim ayniydi. Hatta internetten telefon alabilmek icin limitimi 1300tl ye cikarmak istedim ret yedim. Aylik gelirim 1000tl olduğu ve öğrenci oldugum icin limitim max 1000tl olabilir diye. Sonra baska bir bankaya basvurdun kredi karti almak icin hali hazırda kredi kartim var diye vermediler. Kaldi ki nasil devlet memurunun maasi günü gününe yatiyorsa benim bursum ve maasimda oyle yatiyordu ve bankada hatri sayilir bir mevduat hesabim vardi. Hayret ettim ya hangi banka bu?

E karti nasıl aldı elinizden o zaman. Bilinçli şekilde verdiniz daha. Neyi inkar ediyorsunuz. Zorla almış olsa bankayı arayip karti iptal ettirebilirdiniz.

Magdur filan değilsiniz yani. Aileniz hakli. Hayat onları vurdu bence sizi değil.

Kaldi ki ihmalkar davranmissiniz. Bankaya borcun asgari tutarini yatirmama ragmen bunaltana kadar mail atiyor borcunuzdan şu kadar tutar borcunuz kaldi diye. Bankayi arayip kartim calindi diye iptal ettirebilirdiniz, internet bankaciligindan borcunuzu ve odemeleri kontrol edebilirdiniz. Neyse olan oldu artik, aklınızda bulunsun bu dediklerim

Alkollüydüm kart için başvuru yaptığımda. Kartı elimden aldı
Alkolün etkisi geçince kapattırsaydınız keşke..
Hemen alır almaz mı harcama yaptı?
Ki başvuru yapar yapmaz kart peyda olmuyor zannımca elinize ulaşması minimum 1 haftayı buluyor.
Bu süreçte bankayı arayıp iptal ettirebilirdiniz.
Ya da kart geldiğinde teslim almayıp daha açılmadan kapattırmış olabilirsiniz.
Yaptığınızın sorumluluğunu alın ve bir işe girip çalışın.
İnsanların ağzını ancak bu şekilde kapatabiilirsiniz.

Alkolün etkisi geçince kapattırsaydınız keşke..
Hemen alır almaz mı harcama yaptı?
Ki başvuru yapar yapmaz kart peyda olmuyor zannımca elinize ulaşması minimum 1 haftayı buluyor.
Bu süreçte bankayı arayıp iptal ettirebilirdiniz.
Ya da kart geldiğinde teslim almayıp daha açılmadan kapattırmış olabilirsiniz.
Yaptığınızın sorumluluğunu alın ve bir işe girip çalışın.
İnsanların ağzını ancak bu şekilde kapatabiilirsiniz.
İzin vermiyorlar otur kpss çalış6diyorlar

22 yaşında geliri olmayan öğrenciye 30 bin limitli kredi kartı nasıl çıkıyor,çalışıyor musunuz ? Daha önce ki konunuzdan da belli olduğu üzere kendinizi kullandıran birisiniz,evli manitaniz da bir Ceeee diyip kaçmıştı bu da kredi kart paketlemiş size...aileniz haklı, cahillik var,saflık var ne ararsanız var.Ailenizi dinleyin bence.Oturup ders çalışın,saçma sapan şeylere odaklanıp,kendinizi kullandirmaya devam ederseniz daha çok hayatım zindan diye söylenirsiniz,biraz da suçu kendiniz de arayin

Hangi banka gelirsiz ogrenciye 30 bine cikacak limit acar ? Hadi faizle borc 30 oldu diyelim yine limiti yuksekti demek ki . Hadi diyelim banka verdi .Karti acarken alkolluydun ertesi gun aklin basina gelmedi mi? Birde adam evliymis. Iyi olmus sana mutfak masraflarini odemissin. Ev cehennem degil senin aklin basinda degil ben bile kizdim ailen ne yapsin

Hangi banka gelirsiz ogrenciye 30 bine cikacak limit acar ? Hadi faizle borc 30 oldu diyelim yine limiti yuksekti demek ki . Hadi diyelim banka verdi .Karti acarken alkolluydun ertesi gun aklin basina gelmedi mi? Birde adam evliymis. Iyi olmus sana mutfak masraflarini odemissin. Ev cehennem degil senin aklin basinda degil ben bile kizdim ailen ne yapsin
Evli olan değil

Back
X