Hayatım zindana döndü

Daha öğrenciyken ve para kazanmazken kart alıp elin adamına harcatmışsın.
Hiç suçu olmayan ailen emeğiyle kazandığı paradan ödemiş.
Madalya mı bekliyordunuz.
Kontrolünü kaybedecek kadar içmek, başkasının eline açık çek verir gibi kart vermek sizin hatanızken neden ailenizin uyarıları kulağınıza kötü geliyor.
Bence o son cümleleri aileniz sizin için kurmalı.

Bu olay sana hayatının sonuna kadar sürecek olan büyük bir ders oldu.
Alkol limitin için de geçerli. Lütfen Google’dan kırık cam teorisini bul ve oku.

Bu kadar kolay ve zayıf olmak, kötü niyetli kişiler için bulunmaz nimet. Her konuda daha temkinli, daha aklı başında davranman dileği ile..

Hangi banka gelirsiz ogrenciye 30 bine cikacak limit acar ? Hadi faizle borc 30 oldu diyelim yine limiti yuksekti demek ki . Hadi diyelim banka verdi .Karti acarken alkolluydun ertesi gun aklin basina gelmedi mi? Birde adam evliymis. Iyi olmus sana mutfak masraflarini odemissin. Ev cehennem degil senin aklin basinda degil ben bile kizdim ailen ne yapsin
yalandır bu konu.5400 tl maaşı var annemin aylardır kart limitini yükseltmeye başvuruyoruz red yiyoruz.20600 ü 21 000 bile yapmıyor banka düzenli yıllardır ödendiği halde.öğrenciye kimse vermez öyle limitli kart

Kim inanır ya bankanin otuz binlik kart verdiğine hemde 22 yaşında bir ogrenciye gelir yok birşey yok. Eşimin maaşı olduğu halde yedi binlik zor buldu. Birde yazilanlara kısa kısa cevap vermek yerine daha açıklayıcı konuşmalısınız. Okumuş insanlarsiniz kendinizi ifade etmekte zorlanmayin lütfen

Kim inanır ya bankanin otuz binlik kart verdiğine hemde 22 yaşında bir ogrenciye gelir yok birşey yok. Eşimin maaşı olduğu halde yedi binlik zor buldu. Birde yazilanlara kısa kısa cevap vermek yerine daha açıklayıcı konuşmalısınız. Okumuş insanlarsiniz kendinizi ifade etmekte zorlanmayin lütfen
yanlış konuya yazmışımmm yorumumuu.dur buraya da yazayım.evli garsonun eşinin ahı tutmuş.bu yüzden zerre üzülmedim konu sahibine :KK45: :KK53:

Çalışmayan bir insana nasıl 20-30 bin kredi kartı limiti açıyorlar?

Öğrenciye bu kadar yüklü kart verilmez
Bilmiyorum nasıl.olur diyorsunuz ama parayı harcamisiniz
Kart sizin değil karsiya ait belli ki onun adına ki oda evli olan sevgiliniz mi

bu kadına yüksek limitli kart vermişler benim mal varlığım var kira gelirim var vallahi vermiyorlar kredi kartı.verdikleri 3 kuruşluk onu da ben almıyorum.konu sahibine hangi banka verdiyseeee elma dersem çıksın ortayaaaa.elmaaa elmaaaaaa :KK45: :KK53:
Vallahi ya hangi banka bu 😆😆hele bir banka var resmen eşime gıcık mesela, inatla adama kredi kartı vermiyor. Başka bankalardan yüksek limitli kartları var, kredi notu yüksek. Bir tek bu banka gıcık. Müşteri hizmetleri de şaşırmıştı nasıl olur sistem size ısrarla vermiyor dedi 😆😆 demek ki kişiden kişiye muamele değişiyor anlamadım 😆😆

Allah sizinle birlikte bu tarzda yaşayan gençlerimize akıl fikir ihsan eylesin... Geçmiş konularınıza bakmadım yazılanlar ışığında yorum yapıyorum.. Yaşadığınız hayatı ve tercihlerinizi değiştirmezseniz daha çok üzer ve üzülürsünüz. İki kız evladım var o yüzden yadırgamıyorum sadece uzun uzun düşünüp kendinize çeki düzen verin.. Allah ailenizi de başınızdan eksik etmesin size sahip çıkan bir aileye sahipken böyle bir yaşam tarzınız var ise, hiç kimseniz olmasa bu düşünce yapısı ile vay halinize...

Back
X