Hayatıma başkası girse onu unutabilir miyim?

kurdela88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2012
213
0
0
Antalya
Kızlar mrb. Önceki konumu bilen var mı şimdi tekrr anlatsam olmycak... Konum kapatılmştı.. Ben hayatıma giren o aşağılık insanı unutamıyorum... Yaptığı kötü şeyler aklımdan çıkmıyor bana yaptıkları kafamda dönüyor film şeridi gibi:19: hep slow şarkı dinleyip ağlayasım geliyor.. Hiç bi arkadaşmla konuşmuyorum.. eski günler gzümün önünde... Ben ona o kadar iannmştım ki................ derslerime çalışamıyorum... hayatıma biri girse unutablrmym sizce??? Çok iyi biri var benle görüşmek isteyen ama hala olayın şokunu atlatamadım ama bayramda buraya gelcek izne.. şimdi görüşmezsem bi daha ne zmn geleceği belli değil. kafam çok karışık............................... sağlıklı düşünemyorum ama yalnz kalmak bana çok koyuyor hergün o aşağılıkla konuşmaya alışmışm:19: arkadaşlarımla konuşuyorum hepsinin görüştüğü biri var kendimi kötü hissedyorum unutmak için birine şans mı versem sizce????

Bence yeni bi ilişkiye henüz hazır olamayabilirsiniz :/ Ama eğer sizle görüşecek kişiye durumu anlatırsanız bence size anlayış gösterip en azından bi süre arkadaşlık edebilir sizle. Sizde bu sırada hem onu tanırsınız hem de acılarınız hafiflemeye başlar. Yani bence..

Bence yeni bi ilişkiye henüz hazır olamayabilirsiniz :/ Ama eğer sizle görüşecek kişiye durumu anlatırsanız bence size anlayış gösterip en azından bi süre arkadaşlık edebilir sizle. Sizde bu sırada hem onu tanırsınız hem de acılarınız hafiflemeye başlar. Yani bence..

Aslında dediğim kişiyi tanıyorum. biz bu dediğim kişiyle bi ara ayrıldğm sıra onunla görüşmüştük ama arkadaş olarak... şimdi biliyor durumumu ama çok detaylı bilmiyor.. evet biraz daha arkadaş olablrz:ssz:

daha çok yeni gibi üzüntün. bence cidden birinden hoşlanana kadar bekle... aksi takdirde o insanı yara bandı yapmış olursun canım...

biraz dinlen kafan rahat bi şekilde ilişkiye başla..

of bılmıyorumm yaa.. benım ex benı mahfettı.. sımdıde evlenmek ıstıyor gerızekalı askımı sevgımı saygımı yok ettı evılıık dıyor.. senı severken sana ölüyorken nerdeydın be adam??

ay bırde bıraz sırt cevırdıgımız an anında baskasının kollarına atıyorlar ya kendılerını sınır oluyorum ama bu sefer bende öyle yapıyordum :1: son anda vazgectımm..

Eğer bu kadar hassas olduğunuz bir dönemde yeni bir ilişkiye başlarsanız herşey altüst olur. Daha biten ilişkinin etkisindeyken, bu kadar savunmasızken mutlu olmanız biraz zor. Kendinize zaman tanıyın. Hayat illa ki birileriyle olmadan da güzel.

Back
X