Hayatıma biri girince ben ..

akademisyen567

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2018
196
263
33
31
evet hanımlar üniversite son sınıf öğrencisiyim
Şimdiye kadar iki üç erkek arkadaşım oldu
Ama şimdi artık son sınıf olmanın hasebiyle bir ciddiyet geldi ve görüştüğüm kişiye evlilik niyetiyle bakmaya başladım

Görücü usulü tanıştık Gün içinde yoğun çalışıyor ben de dersteyim zaten gün boyunca görüşmüyoruz

Akşam olunca genelde bir saat iki saat mesajlaşıyoruz
Belki 15-20 dk telefonla görüşüyoruz
Aslında gayet hoş konuşuyoruz ilgili davranıyor güzel konuşuyor
Mantıklı olgun insanlara yetebilecek düzeyde bekli de

Ama bu bana yetmiyor
Ben daha çok görüşmek istiyorum ama olayı dozunda bırakmam gerekiyor
Bazen konuşma bir yerde tıkanıyor devam ettirmek istiyorum illa

Tüm bunlar olurken hayatımda bir sürü sorumluluğum devam ediyor

Ben hem üniversite son sınıfın yükünü hem ilişkiyi düzgünce bir arada yürütemiyorum

Sürekli konuşmak çabası içerisindeyken hem onu hem kendimi zamanımı kaybetmekten korkuyorum

Vizelerim geliyor çalışamıyorum üstümde hep bir depresif hava var

Sizler ne önerirsiniz hem onu hep düşünmeme olup hem dersleri ve de hem ilişki yürütebilmem adına

Benim okulum erkek arkadaşımın da işi çok yoğun. İkimiz de mesajlaşmayı seven insanlar değiliz ama neredeyse sürekli mesajlaşıp, anlık fotoğraf atarak birbirimizle şakalaşırız. Haftada en az 3 kez buluşuruz. Spor, ders, iş, hobi, başka arkadaşlar da olsa o vakti yaratıyoruz bir şekilde. Beni meşgul etmekten çok, güzel vakit geçirdiğim için derslere odaklanmamı kolaylaştırıyor.
Son sınıfım vaktim geldi diye ilk gelenle ciddi düşünmeyin. Konuşma tıkanıyorsa belli ki bir şeyler eksik. En doğal hakkınız daha çok vakit geçirmek isteyip, ilgi görmek. Bunu sohbetin tıkanmayacağı, size gün içerisinde de vakit ayırabilen birinde bulabilirsiniz. Bu kişiye şartlamayın bence kendinizi :/

Hergün her aksam konusmak zorundamısınız
Yada bir iki saat sürmek zorundamı
Kendinize hedef koymussunuz evlenmek gibi
Hedefinize ulasmak icin de önce mezun olmalısınız
Yani ilk öncelik sınavlarınız olsun hedefiniz icin

Gençsiniz evlilik hayaliniz olmasını anlarım anlarım ama üniversite son sınıf olmak sebebiyle kpss'ye hazırlanmak gibi evliliğe hazırlanmak, görücü usulü biriyle tanışmak neden?
Bir ilişkiniz varsa akışına bırakın, normal yaşamaya çalışın. "Ben bununla kesin evleneceğim." mantığıyla ilişki çok zor yürür.

Aklını peynir ekmekle mi yedin ya?
Hayatının kendi parani kazanıp kimseyi takmadan ozgurce yasayacagin, tatillere çıkıp yeni deneyimler keşfedeceğin su en güzel döneminde gerçekten görücü usulü ile koca mi arıyorsun???????
Böyle zorlama bir aşk oyununa hiç girme derim.
İleride gerçek aşkı bulamadan evlendim ,hiç sevmedim,sevilmedim diye öyle üzülürsün ki.
Lütfen hayatı -miş gibi yaşama. Tadını çıkara çıkara yaşa. Gerçek aşk kapını çalmadan da evlenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…