Bazı sokaklarda mesela ebrar sitesi vs gibi sadece bir bina kartondan gibi mahvolmuşNe kaderi ya, aynı eksende on komşu bina..ikisi yikilmis,ucu oturulamayacak halde, besi sapasağlam. Hatta bazılarının camı bile kırılmamış. Kim buna kader diyebilir?
Tehdite çıkmayan bir sokak var mıKadere iman eden kederden emin olur diye bir söz var. Tedbirsizlikte kader kapsamındadır. Kadere teslim olmazsanız sürekli bu girdapta gider gelirsiniz olan yine size olur.
Kadere iman eden kederden emin olur diye bir söz var. Tedbirsizlikte kader kapsamındadır. Kadere teslim olmazsanız sürekli bu girdapta gider gelirsiniz olan yine size olur.
Sizin mesajı okumadan önce konuya göz atarken tam olarak yazdığınız şeyi düşünüyordum ki sizin yazdığınıza denk geldim,aynen öyle onların yaptığı hata ucuza kaçmaları tedbirsizlik insan hayatını hiç sayarak bina dikmeleri de kader kapsamında ne yazık ki.ama insan yine de olmaz ya olmamalı demekten kendini alamıyorKadere iman eden kederden emin olur diye bir söz var. Tedbirsizlikte kader kapsamındadır. Kadere teslim olmazsanız sürekli bu girdapta gider gelirsiniz olan yine size olur.
6 şubat itibariyle sahada görevliydiniz herhalde!Kimse tanımadıklarıyla toplu mezarlara gömülmeyi kader diye yutturamaz zaten. Şimdi bir şey yapamıyoruz, tepkinizi 14 mayısta ilgili yerlere gösterin yeterli.
Başka bir konuda ikinci kattan atladım boşanma aşamasında eşim hastanede bizi buldu anneme bırakıp gitti demişsiniz anlamadım karıştı galiba
O kadar haklısın ki...Depremde canımızı zor kurtardık , binamız çöktü maalesef ölen komşularım oldu.. ve bşr çok arkadaşım, onların çocukları va vs .. amacım içinizi karartmak değil . Çoğunlukla iyiydim ama üç gündür çöküş yaşıyorum psikolojik olarak. Neden bu başımıza geldi . Şu anda bi tanıdıgın evindeyim üç ay sonra ancak düzenim olabilecek.. Ölen arkadaşlarım için kader diyorlar , kaderleri o binalarda oturmak mıydı . Sabahlara kadar kafamda sorular var . Ya çıkartmasalardı bizi. Boşanma aşamasında olduğum eşim çıkartmasa ne yapardık bilmiyorum. Gücümüz nefesimiz yetmedi. Şimdi sabahlara kadar uyanık durumdayım sanki ölenlerin seslerini duyuyorum küçük bir kızım var üç gündür dışardan yemek yiyor içim parçalanıyor kolumu kaldıracak hali bulamıyorum . Üstüne titrediğim çocuğa bike annelik yapamaz hale geldim . Düştüm bir kuyuya çıkamıyorum . Tüm bunlar boşuna mı yaşandı . Bu dünya hep kötülerin dünyası mı neden onlara hiçbişey olmuyor neden hep masumlar acı çekiyor .. ölen insanların , sorumsuz bina denetimi yüzünden öldüğünü düşünüp söyleyince sanki suç işlemişim gibi davranıyorlar kader diyorlar .. her neyse içimi dökmek istedim..
Ben anlamadım ne demek istediginiziKadere iman eden kederden emin olur diye bir söz var. Tedbirsizlikte kader kapsamındadır. Kadere teslim olmazsanız sürekli bu girdapta gider gelirsiniz olan yine size olur.
Depremde canımızı zor kurtardık , binamız çöktü maalesef ölen komşularım oldu.. ve bşr çok arkadaşım, onların çocukları va vs .. amacım içinizi karartmak değil . Çoğunlukla iyiydim ama üç gündür çöküş yaşıyorum psikolojik olarak. Neden bu başımıza geldi . Şu anda bi tanıdıgın evindeyim üç ay sonra ancak düzenim olabilecek.. Ölen arkadaşlarım için kader diyorlar , kaderleri o binalarda oturmak mıydı . Sabahlara kadar kafamda sorular var . Ya çıkartmasalardı bizi. Boşanma aşamasında olduğum eşim çıkartmasa ne yapardık bilmiyorum. Gücümüz nefesimiz yetmedi. Şimdi sabahlara kadar uyanık durumdayım sanki ölenlerin seslerini duyuyorum küçük bir kızım var üç gündür dışardan yemek yiyor içim parçalanıyor kolumu kaldıracak hali bulamıyorum . Üstüne titrediğim çocuğa bike annelik yapamaz hale geldim . Düştüm bir kuyuya çıkamıyorum . Tüm bunlar boşuna mı yaşandı . Bu dünya hep kötülerin dünyası mı neden onlara hiçbişey olmuyor neden hep masumlar acı çekiyor .. ölen insanların , sorumsuz bina denetimi yüzünden öldüğünü düşünüp söyleyince sanki suç işlemişim gibi davranıyorlar kader diyorlar .. her neyse içimi dökmek istedim..
Ailem de aynı durumda , çok zor çok, rabbim kolay etsin inşallahDepremde canımızı zor kurtardık , binamız çöktü maalesef ölen komşularım oldu.. ve bşr çok arkadaşım, onların çocukları va vs .. amacım içinizi karartmak değil . Çoğunlukla iyiydim ama üç gündür çöküş yaşıyorum psikolojik olarak. Neden bu başımıza geldi . Şu anda bi tanıdıgın evindeyim üç ay sonra ancak düzenim olabilecek.. Ölen arkadaşlarım için kader diyorlar , kaderleri o binalarda oturmak mıydı . Sabahlara kadar kafamda sorular var . Ya çıkartmasalardı bizi. Boşanma aşamasında olduğum eşim çıkartmasa ne yapardık bilmiyorum. Gücümüz nefesimiz yetmedi. Şimdi sabahlara kadar uyanık durumdayım sanki ölenlerin seslerini duyuyorum küçük bir kızım var üç gündür dışardan yemek yiyor içim parçalanıyor kolumu kaldıracak hali bulamıyorum . Üstüne titrediğim çocuğa bike annelik yapamaz hale geldim . Düştüm bir kuyuya çıkamıyorum . Tüm bunlar boşuna mı yaşandı . Bu dünya hep kötülerin dünyası mı neden onlara hiçbişey olmuyor neden hep masumlar acı çekiyor .. ölen insanların , sorumsuz bina denetimi yüzünden öldüğünü düşünüp söyleyince sanki suç işlemişim gibi davranıyorlar kader diyorlar .. her neyse içimi dökmek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?