• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatıma giren her erkek neden alkolik , sıkıntılı olmak zorunda :(

RiverdaleCheryl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
21
8
1
21
bu gece kendimi sorguluyorum gerçekten hayatım boyunca hayatıma hangi erkeği aldıysam alkolik sürekli başını belaya sokan kavgacı mahkemeden mahkemeye koşan heran cezaevine girebilicek potansiyelde kişiler oluyor eşimde bunların sonuncusu yani kesinlikle bile isteye ay belalı olsun ay şöyle böyle olsun asla demiyorum ama hepsi istisnasız böyleydi sorun bende mi kaderim mi bu :(

Ben tekrarlayan bir olumsuzlugun kisi tarafindan secildigine inanirim. Yani muhtemelen siz bilmeden hep ayni sorunlu insanlari cekiyorsunuz.
Ailenizden cevrenizden cocuklugunuzdan bu huyda benzer tanidiklariniz var mi ?

19 yaşında tanışıp 20 yaşında evlenmişsin. Kaç tane erkek girecek ki hayatına?
Eşinle tanıştığında lisen yeni bitmiş. Lisedeyken de içen eden, serseri erkeklerle ciktiysan demek ki badboy seven kizlardansin. Böyle maço olsun,beni korusun, Cool olsun falan . Çünkü normal biri için o yaşlarda alkol alan erkek çekici değil korkutucu gelir. O yaşlarda büyük bir şeydir alkol

bu gece kendimi sorguluyorum gerçekten hayatım boyunca hayatıma hangi erkeği aldıysam alkolik sürekli başını belaya sokan kavgacı mahkemeden mahkemeye koşan heran cezaevine girebilicek potansiyelde kişiler oluyor eşimde bunların sonuncusu yani kesinlikle bile isteye ay belalı olsun ay şöyle böyle olsun asla demiyorum ama hepsi istisnasız böyleydi sorun bende mi kaderim mi bu :KK43:
İşaretleri görmüyor veya görüp devam ediyorsunuz demek ki, maço sert erkek sevenler genelde yanlış erkeklerle mutsuz oluyor malesef… küfür ettiğinde normalde konuşmayı kesersiniz, siz normal buluyorsanız. Şiddetten bahsettiğinde, doğaya kadınlara saygılı olmadığında ayrılmıyorsanız, melankolik tavırlarını görmezden geliyorsanız, efendi hallerini itici buluyorsanız, insanlara sert veya yapıcı olmayan tavırlarını umursamıyor veya bana öyle değil diyorsanız, bu gibi işaretleri okuyamıyorsanız evet size denk gelirler. Benim de çevremin de hiç dediğiniz gibi bir ilişkisi veya görüştüğü olmadı çünkü görür görmez bu tipten uzak durmak gerek diyebiliyoruz tanıyıp. Umarım siz de artık tanır, daha sevecen, yapıcı ve saygılı karakterlere yönelirsiniz🙏🏻

Dizilerden fazlaca etkileniyorsun gibime geliyor.
Ayrıca önceki konunda kadınların babalarina benzeyen erkeklere aşık olduğuna dair bir çıkarım var.
Düz bir mantıkla baban alkolik mi ?
Sürekli kanunlarla alakalı problemleri mi var..
Klişe ve çok tek düze..
Doğruysa da kusura bakma.
Ben abartılı ve fazlaca kurgusal buldum iki konunuzu da.
Rumuz zaten riverdale..Entrika dolu bir gençlik dizisi.. :)

bu gece kendimi sorguluyorum gerçekten hayatım boyunca hayatıma hangi erkeği aldıysam alkolik sürekli başını belaya sokan kavgacı mahkemeden mahkemeye koşan heran cezaevine girebilicek potansiyelde kişiler oluyor eşimde bunların sonuncusu yani kesinlikle bile isteye ay belalı olsun ay şöyle böyle olsun asla demiyorum ama hepsi istisnasız böyleydi sorun bende mi kaderim mi bu :KK43:
Karşınıza çıkar ama hayatınıza alan siz olduğunuza göre kader denilen şey de irade ile çizildigine göre TERCİHİNİZ bu.
Derdini bilen dermanı da bulur

Dizilerden fazlaca etkileniyorsun gibime geliyor.
Ayrıca önceki konunda kadınların babalarina benzeyen erkeklere aşık olduğuna dair bir çıkarım var.
Düz bir mantıkla baban alkolik mi ?
Sürekli kanunlarla alakalı problemleri mi var..
Klişe ve çok tek düze..
Doğruysa da kusura bakma.
Ben abartılı ve fazlaca kurgusal buldum iki konunuzu da.
Rumuz zaten riverdale..Entrika dolu bir gençlik dizisi.. :)
Konu açmış "saçıma kaynak yaptırmak istiyorum memnun musunuz ?" diye..aynı gün "eşim seks sırasında öyle şiddet uyguluyor ki saçımın kaynağı bile koptu " diye başka konu açmış..bir profil oluşturmaya çalışıyor kendince belli ki ama ne gereği var yaa.

Seçim sizin elinizde reddedebilirsiniz ya da bu durumu görünce kaçabilirsiniz. Neden seçtiğiniz kişiye baştan sormuyorsunuz? Benim eş kriterimde alkol kullanan biri yok diyebilirsiniz. Tamamen kendi seçiminiz.

Sizin tercihiniz o yönde demek ki. Benim 2 kız kardeşlerimin eşleri de mülayim, uyumlu erkekler. Ağızlarına içki koymazlar. Benim eşim daha sorunlu onlara bakınca. Alkol kullanır, agresiftir. Ama bende onların eşleri gibi biriyle yapamam.

19 yaşında tanışıp 20 yaşında evlenmişsin. Kaç tane erkek girecek ki hayatına?
Eşinle tanıştığında lisen yeni bitmiş. Lisedeyken de içen eden, serseri erkeklerle ciktiysan demek ki badboy seven kizlardansin. Böyle maço olsun,beni korusun, Cool olsun falan . Çünkü normal biri için o yaşlarda alkol alan erkek çekici değil korkutucu gelir. O yaşlarda büyük bir şeydir alkol
18 yaşında evli liseyi bitirip evlenmiş hemen

Suçu kaderde,orda burda aramayın siz istemişsiniz hepsini .Maharetmis gibi aynı tip adamı seçip evlenmissiniz.Oyle adamları çekmiyorsunuz.Siz bile isteye buluyorsunuz.Kendinizi geliştirip ,okuyup başka çevreler görüp ufkunuzu genişletip hayatınıza farklı bir adam alırdınız . Suç sizde....

Back
X