Hayatıma her şey normalmiş gibi devam etmek suçlu hissettiriyor

öncelikle Allah tez zamanda şifalar versin.

Bende yakın zamanda çok sevdiğim birini kaybettim ve bazen hayata devam etmek beni suçlu hissettiriyor. Ama şimdi dönüp diyorum ki yaşasaydı beni mutlu olmamı daha çok isterdi.

Hayat devam ediyor maalesef :KK43:
Başınız sağolsun :(

Henüz patoloji sonucu çıkmadı anladığım kadarı ile inşallah temiz gelir ve bu günleri bir an önce unutursunuz.

Sizin evlilik yıl dönümü için eşiniz ile yemeğe çıkmanız kardeşinize üzülmüyorsunuz onu unutuyorsunuz demek değil. Ve ya çıkmamanız da daha çok üzülüyor anlamına gelmiyor. Bu düşünceyi içselleştiriseniz daha kolay olur belki. Eşiniz bu sıkıntılı süreçte az da olsa size nefes aldırmak istemiş ne güzel. Siz o yemeğe mutlu olup eğlenmek için gitmediniz sadece gittiniz ve hayat arkadaşınız ile yemek yediniz , eşiniz size "yanındayım " mesajı verdi o kadar 😇

Sağlıklı günleriniz olsun 🌺
Çok teşekkür ederim ☺️

Zaten takip ettiğim biri ama görmemişim son paylaştıklarını teşekkür ederim 🙏
Her birimizin acısını yaşama şekli farklıdır.
Bugün Şeyma Çekici'nin instagram storisine bakabilirseniz vakit dolmadan size iyi gelecektir, pişmanlık duymanızı engelleyecektir.

23 yaşında :KK43: lenfoma maalesef
Canım geçmiş olsun arkadamın kardeşinden de şüphelendiler . Stresten o belirtileri vermiş halbuki kaç doktor lenfoma demişti . Son gittikleri doktor iğne verdi ayda bir ve geçti hiçbir şeyi kalmadı . İnşallah sizin de öyledir

( feruzecerci sizi de etiketliyorum) Öncelikle çok geçmiş olsun. Çok zor bir durum ve duygularınızı anlıyorum. Ama ağlayabilirsiniz ve gülebilirsiniz de bu sizi iki yüzlü yapmaz, umursamaz insan yapmaz. Bizim çok yakın bir aile dostlarımız var, onlardan örnek vereyim. Bunların ailelerinde irsi bir kanser türü var, sapır sapır hepsi kanser olup duruyor ama normal yaşantılarına da devam ediyorlar. Gerektiğinde gülüyorlar, yılbaşı, doğumgünü kutluyorlar, kısacası yaşıyorlar; yaşam enerjilerine hayranım. Tatıl vb mevzular ertelenebilir ama eşinizle bir akşam yemek yemişsiniz, hem de yıl dönümünüzde , suçlu hissetmeyin kendinizi, bunun kardeşinize bir yararı olmaz. Bir buket çiçek de kardeşinize götürün. Kardeşinize moral verin. Sizin moraliniz iyi olsun ki ona da yaşam enerjisi verin.

merhaba herkese kızkardeşim bu aralar sürekli hastanede birkaç kanser belirtisi var ancak henüz teşhis konmadı
Lakin sorunum şu normal hayatıma bakmak beni suçlu hissettiriyor
mesela bugün evlilik yıldönümümüzdü ve eşim güzellik olsun diye yemeğe çıkardı ben yemeğe gittiğim için de eşimin aldığı çiçeği alıp elimde eve kadar taşıdığım için de kötü hissettim
Saçmalıyorum belki ama ne bileyim o kötü iken iyi olmak eğlenmek suçmuş gibi geliyor
Bir de başkaları görür de “bunun kardeşi hasta bu eğleniyor” demesinler diye de uğraşıyorum bu konuyla..
Sizler ne düşünüyorsunuz 🤦‍♀️
Hayatım olağan akışı bu .gayet normal hissettikleriniz ama eşiniz ile de vakit geçirmek normal . Kendinizi suçlu hissetmeyin. Allah acil şifalar versin kardeşinize insalalh

Back
X