- Konu Sahibi sevimlipasta
-
İşitme kaybı ve denge bozukluklarının tanı ve tedavisiyle alakalı bir bölüm ablaOdyolojı ne
İşte sorun da orda başlıyor biraz.Anne baba ayrı babamda pek destekçim değil pek görüşmüyoruz.Tek başıma evde çalışarak lys konularını halledememekten korkuyorum.Anneme daha fazla yük olmak istemiyorumDevlet üniversitesine devam et sadece dersine çalış ailen maddi destek sağlıyorsa kafanı başka yere verme bence :)
Allah yardımcın olsun..burs fln verilmiyor mu_? Part time iş yapabilirsin yoksa zor tabiİşte sorun da orda başlıyor biraz.Anne baba ayrı babamda pek destekçim değil pek görüşmüyoruz.Tek başıma evde çalışarak lys konularını halledememekten korkuyorum.Anneme daha fazla yük olmak istemiyorum
Sevgili ablalarım,gecenin bu saatinde beni günlerdir düşündüren bi konu için sizlerden öneri almak en akıllıcası olur diye yazıyorum.Liseden geçen sene mezun oldum.Üniversitede istediğim bölüme yerleşemediğim için bu sene tekrardan girdim sınava.Şimdi şöyle bi durum var,istediğim bölüm(odyoloji) sayısaldan alıyor.Bilmeyenler için anlatayım üniversite sınavı iki basamak halinde gerçekleştiriliyor ygs ve lys.İstediğim bölüme özel bir üniversitede ilk basamak olan ygsden girebilirim.Devlet üniversitesi için ikinci basamak olan lysye girmem gerekecek ve ben lys konularında kendime pek güvenmiyorum.Sizce bir iş bulup çalışıp para biriktirip özele mi gideyim yoksa devlet üniversitesine girmek için mi çalışayım mı?Bu arada dershane,özel ders imkanım yok ancak ben kesinlikle üniversite okuyup bir an evvel mesleğimi elime almak istiyorum yani lysyi başaramazsam daha da kötü olacak benim için.
Ben vakıf üniversitesindeyim. Çok masrafım olmuyor. Odyolojinin tam burslusu için üstün başarıya gerek yok sıkma canını halledersin.Özel üniversite senelik 11.340 lira istiyor.Ben şimdi çalışmaya başlasam 6 ay çalışırım en azından bu paranın büyük bir kısmını kendim öderim diye düşünüyorum ama yanlış bi adım atmaya da korkuyorum açıkçası.
Sevgili ablalarım,gecenin bu saatinde beni günlerdir düşündüren bi konu için sizlerden öneri almak en akıllıcası olur diye yazıyorum.Liseden geçen sene mezun oldum.Üniversitede istediğim bölüme yerleşemediğim için bu sene tekrardan girdim sınava.Şimdi şöyle bi durum var,istediğim bölüm(odyoloji) sayısaldan alıyor.Bilmeyenler için anlatayım üniversite sınavı iki basamak halinde gerçekleştiriliyor ygs ve lys.İstediğim bölüme özel bir üniversitede ilk basamak olan ygsden girebilirim.Devlet üniversitesi için ikinci basamak olan lysye girmem gerekecek ve ben lys konularında kendime pek güvenmiyorum.Sizce bir iş bulup çalışıp para biriktirip özele mi gideyim yoksa devlet üniversitesine girmek için mi çalışayım mı?Bu arada dershane,özel ders imkanım yok ancak ben kesinlikle üniversite okuyup bir an evvel mesleğimi elime almak istiyorum yani lysyi başaramazsam daha da kötü olacak benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?