Hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiycem bu adamdan

İstemiyor söylemesine gerek yok.
Bazı insanlarda söyleyecek cesaret olmaz bu da onlardan biri.
Siz söyleyecek diye beklerken sosyal medyada Nişan fotolarını görmeyin de.

Evet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.
Aynen niye ya kendine bunu yapıyorsun yeni yetme ergenler gibi 🤔

Sanırım yaşınızdan dolayı elimden kaçırmayım diyorsunuz ama geçen vakit ne olacak... Sakince düşünün karakteri böyleyse ömür boyu mutsuz olucaksınız... Bırakın gitsin siz kendiniz için en güzelini düşünün Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...

Pek yakinda size engel yolu gozukuyor gibi.
Siz siz olun kimse için bu kadar israrci olmayin. Ne lüzum var.
Bir de bunun iliski olduguna emin misiniz? Tek tarafli takilmissiniz sanki.

Of hic sevmem boyle sumuk gibi yapışkanları da bazen insan istemez bazen bitirmek ister bunlar cok normal ama sizin gibiler cikinca hayattan soguyor ya insan sanki annenden bu adamla ciktin bir tripler filan

Back
X