- 9 Ağustos 2016
- 4.751
- 6.998
- 158
- 37
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
Söylemez ve bu şekilde evlenirseniz ne olur hiç düşündünüz müistemiyosa adam gibi soyleyecek o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylemez ve bu şekilde evlenirseniz ne olur hiç düşündünüz müistemiyosa adam gibi soyleyecek o zaman
Konunuzdan ve yorumunuzdan şunu anladım Siz olacak diye dayatıyorsunuz olmayacak birşey ama olmasını istiyorsunuz dibine kadar çabalayıp Ben elimden geleni yaptım olmadı demek ve vicdan Rahatlıgı için..Anlamiyosunuz yaaa iyice soğumak hayatima bakmak istiyorum ben gurursuz ve yuzsuzce ustune dustukce istemiyorsa soylemek zorunda kalacak ondan duymadan rahat etmeyecek icim
ikizler burcu musunuzHep boyleydi karakterim bu dedi hep
Yazık değilmi size? o kim oluyorki siz kendi değerinizi onun karşisinda düşürüyorsunuz .Erkekler açikca demez hareketleriyle zaten istemediklerini belli ederler siz üstüne düştükçe oda kendini çok iyi bir şey sanar kendiniz aşamiyorsaniz lütfen desdek alın normal bir durum değilEvet kizlar 7 aylik bir iliski yaşlarimiz ben 33 o 31 Sorun su ilgisiz bazen cok sicak bazen buz gibi vs vs Ben hep gurur yapiyorum yazmiyorum o yazsin o arasin falan filan sevmiyor beni tiriplerindeyim falan.Hayir ya ne bu duygularimi bastirmaktan sistim surekli birdan aldigim taktikleri uyguladim yok olmuyor ya ben seviyorum bu adami ne yapiyim biteceksede elimden geleni yapiyim ben sevgimi gosteriyim oyle bitsin yeni bir karar aldim hayatimda birisi var baskasina gonlum kaydi seni istemiyorum diyene kadar vazgecmiycem.Soyleyemez ilgisiz davranmaya devam ederse etsin kendisi bilir kendisine de soyleyecem yeter bu kadar gurur aliyorum ya ayaklar altina hayatimda bir erkek icinde aliyim sevmiyorum desin yuregi varsa o zaman bende yoluma bakiyim sevmiyorum seni yada hayatimda baskasi var diyene kadar vazgecmiyorum.