işin başında beni nereden bulup da tanışmak isteyecekler?, alnımda mi yazıyor yalnız yaşadığım, cinsellik yaşadığım?.neyse nedense herşeye bit kılıf bulmaya çalışıyorsunuz, anlamadım.beğenilen biri olamaz mıyım yani?.Çok mu imkansız bir şey.amaç ne bu sdırmalarda anlamıyorum.burası köy mü duyan gelsin? 1 milyon nüfusu olan büyük bir şehir.sanki 100 binlik şehirden bahsediyoruz.
e adin cikmistir oyle buluyorlardir. birnevi alninda yazıyor.
bir de bazi insanlar bazi enerji yayiyorlar avcilar hemen aliyor kokusunu. benim eski ev arkadasim da biraz snaa benziyordu. (doğuluydu bir sevgilisi sınır ihlali yapıp birlikte olmus o da madem kiz degilim bari o. olayim niyetiyle takiliyordu herkesle)
kiz okula giden otobuse binerdi bir bakardin (evli 2 cocukli) otobus soforuyle yatmis. kirtasiyeye giderdik, "aradigin defter sonra gelecek" derlerdi, bir bakardin adam defterin arka sayfasina numarasini yazmis. kucuk bir sehirdeydik kiz da sanki ustunde "bende beleş" yazan bir tabela tasir gibi, miknatis gibi cekerdi o tarz erkekleri.
hani kiligi kiyafeti de normal, oyle dikkat cekici degildi. kilosu falan da vardi ama iste enerji meselesi. o da birkac kisiyi ayni anda idare etmeyi severdi. ayni evde kaldigimiz sure icinde erkeklerin biri kapıdan cikardi oteki bacadan girerdi.
her ay onca kisinin seni beğendiği icin sana geldiğine inanman cok tatli.
e bunca begenen insan var, bunca kisi kosuyor peşinden mesela neden kimse senin sevgilin oldugunu düşünmüyor? neden o cok hoşlandigi icin pesinden kosan insanlar seninle gercek bir iliski yasamak yerine hepsi fuckbuddy oluyor seninle?
çünkü olayin dogasi su sekilde olur. calistigin yerde biri seni gorur, cok hoslanir, tanışmak ister. birkac kere bulusursunuz, kendini sana guzel tanitmaya çalışır, yemeklere etkinliklere götürür, her gun konusur mesajlasirsiniz, her haftasonu buluşursunuz, arasira isyerine gelir, elele caddelerde dolasirsiniz, gun icinde birbirinizin ne yaptigini bilirsiniz falan, ortak arkadaslariniz olur zamanla. gerçek iliski yasarsiniz.
hani boyle devam eder.
ama senin herkeste soyle oluyor. femme fatelen ile peşinden kosuyorlar, bir sekilde ulasiyorlar, ilgiler alakalar, belki cikip birsey yiyorsunuz falan. sonra fikfik
adam arazi. ne gunaydin mesaji ne ne yaptin hayatimlar, ne haftasonu planlari. seyi tekrar iştahlaninca tekrar iki guzel soz , iki bira kapip eve gelme ve yine fikfik
hani nerede bu hoslanti, begenme duygusu?
insan begendigi kişiyi hoslandigi kisiyi merak eder, konusmak ister, planlar yapmak ister.