• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımda biri var..

apple24

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2013
430
361
103
Arkadaşlar, okeyde oyun oynarken biriyle sohbet etmeye başladım şakayla başladı herşey. Sohbet ederken, resmi tam görünmüyordu bende dedim sen çok çirkinsindir kesin oda iddia etti öyle değil istersen bak dedi baktım çok yakışıklı kaslı resimlerini koymuş. Bende kendi kendime dedim bu kesin çapkın biri. Oda beni beğenmiş. Sohbet etmeye devam ettik. Şiirler yazıyor falan çok ince biri olduğunu anladım. Biz bir süre yazıştık ve sonunda görüştük. Şu an herşey çok güzel gidiyor. Tabi hala temkinli yaklaşıyorum. Ne olur ne olmaz diye ama bayağı hoşlanıyorum. Gece gündüz sürekli konuşuyoruz. İyi dileklerinizi bekliyorum ve internetten tanışan varsa yorum yazarlarsa sevirinim.

Gayet olabilir bişey ama çok dikkatli olmanda yarar var, zira haberlerde neler okuyoruuzz:KK57:

dikkatli ol yine de cnm ortak arkadaşlarınız vs. olsaydı dha rahat olurdu senin açından

Ortak arkadaşlarımız falan yok ama dikkatliyim. Benden hiçbişeyini saklamıyor. Şu dikkatimi çekti telefonu bozuldu annesinden aradı beni babasından aradı hani onların telefonunu öğrenmemde sıkıntı görmedi. Çünkü daha önceki erkek arkadaşım ailesini tanıyordum sadece birebir tanışmıyordum ama kesinlikle ailesinin numarasından aramazdı beni. Telefonu mu bozuldu yapılana kadar aramazdı. Burdan bir artı puan kaptı şuanlık.

Arkadaşlar, okeyde oyun oynarken biriyle sohbet etmeye başladım şakayla başladı herşey. Sohbet ederken, resmi tam görünmüyordu bende dedim sen çok çirkinsindir kesin oda iddia etti öyle değil istersen bak dedi baktım çok yakışıklı kaslı resimlerini koymuş. Bende kendi kendime dedim bu kesin çapkın biri. Oda beni beğenmiş. Sohbet etmeye devam ettik. Şiirler yazıyor falan çok ince biri olduğunu anladım. Biz bir süre yazıştık ve sonunda görüştük. Şu an herşey çok güzel gidiyor. Tabi hala temkinli yaklaşıyorum. Ne olur ne olmaz diye ama bayağı hoşlanıyorum. Gece gündüz sürekli konuşuyoruz. İyi dileklerinizi bekliyorum ve internetten tanışan varsa yorum yazarlarsa sevirinim.

O fotoğraflardakinin o olduğuna nasıl emin oluyorsun? Canlı kameradan konuştunuz mu? Belki başka birinin. Belki internetten buldu. Ya da bir arkadaşının hesabından alıp koyuyor. Nasıl güveniyorsunuz?

Ortak arkadaşlarımız falan yok ama dikkatliyim. Benden hiçbişeyini saklamıyor. Şu dikkatimi çekti telefonu bozuldu annesinden aradı beni babasından aradı hani onların telefonunu öğrenmemde sıkıntı görmedi. Çünkü daha önceki erkek arkadaşım ailesini tanıyordum sadece birebir tanışmıyordum ama kesinlikle ailesinin numarasından aramazdı beni. Telefonu mu bozuldu yapılana kadar aramazdı. Burdan bir artı puan kaptı şuanlık.

Babası olduğuna nasıl emin oluyorsunuz?

2 numaranın da kime ait olduğunu öğrenin önce. Soyadlarını karşılaştırın. Kendi telefon numarasındaki adla facebooktaki ad soyad aynı mı ona bakın. Sonra 1 hafta geçsin üzerinden babasının diye bahsettiği kişinin numarasını aratın birine. Bakın bakalım babası mı çıkıyor. Baktınız yaş büyük. O facebooktaki kişiyi sorun. Onu aramıştım diye. Bakalım ne diyecek.

Ehm valla sansli olan vardir belki internette artik cagimizin copcatani gibi birsey ama ben kanli canli gormedigim adama inanmam. Zaten internete kasli resimlerini koyan insandan ben fersah fersah kacardim. Bana oyle kasli masli cekilmis resimler hic inandirici gelmez. O adamin karakterinden suphelenirim. Belli ki kiz dusurmek icin kullandigi bir taktik. Sizin gibi baska kizlarla konusmadigini nerden biliyorsunuz? Siirler yaziyor ince biri diyorsunuz adam alisik belli ki boyle islere.

ya evliyse :KK64: ya başka kızlar varsa.. hemen bir internet yoklaması yap, facebook twitter instagram ad soyad yaz google bak..

başka arkadaşın dediği gibi numaraları sorgulat. dha sonra görüntlü konuşmadıysanız görüntülü konuşun. mesela sanaldan tanığım br kız vardı. birebr resm paylaşırdı meselayılbaşı akşamı vs. eğlence resmleri falan. ama görsen fakemiş demezdin. ama kız kendisinden başkasının resimlerni paylaşıyormuş meğerse.

Ben konu sahibinin canlı gördüğüne falan da inanmıyorum,üyelerden utanıp,nasıl eminsin sorularıyla karşı karşıya kalmamak için yazmış gibi geldi :)

O tarz resimleri krolar kullanır genelde

O fotoğraflardakinin o olduğuna nasıl emin oluyorsun? Canlı kameradan konuştunuz mu? Belki başka birinin. Belki internetten buldu. Ya da bir arkadaşının hesabından alıp koyuyor. Nasıl güveniyorsunuz?

Babası olduğuna nasıl emin oluyorsunuz?

2 numaranın da kime ait olduğunu öğrenin önce. Soyadlarını karşılaştırın. Kendi telefon numarasındaki adla facebooktaki ad soyad aynı mı ona bakın. Sonra 1 hafta geçsin üzerinden babasının diye bahsettiği kişinin numarasını aratın birine. Bakın bakalım babası mı çıkıyor. Baktınız yaş büyük. O facebooktaki kişiyi sorun. Onu aramıştım diye. Bakalım ne diyecek.

evdeyken arıyor birde mutfakta yemek yerken konuştuk annesinin babasının seslerinide duydum birde annesi arkadan kızım şunun kulağını çek biraz diye bağırdı :) birde görüştük zaten iki kere iki hafta oluyor. yani resimdeki kaslı adamın o olduğuna artık eminim :):):)

ya evliyse :KK64: ya başka kızlar varsa.. hemen bir internet yoklaması yap, facebook twitter instagram ad soyad yaz google bak..

baktım instagram ı da vardı çok yakın bir arkadaşı var evli hatta bizi yemeğe çağırmış kısmet dedim erken henüz. ben koşmuyorm yavaş yavaş tanıyorm.

Ben konu sahibinin canlı gördüğüne falan da inanmıyorum,üyelerden utanıp,nasıl eminsin sorularıyla karşı karşıya kalmamak için yazmış gibi geldi :)

O tarz resimleri krolar kullanır genelde

niye canlı gördüğümü söyleyeyim ki anlamadım. Daha dün ikinci kez görüştük şu an herşey güzel gidiyor. Tabiki hala korkularımda var.sadece sizlerle paylaşıp çoğunluğun görüşünü merak ettim.aynı şeyleri bende düşündüm. Hatta önyargılarımıda zöyledim normalde konuşmazdım böyle bir tiple ama gerçekten konuşma tarzı etkiledi beni. Hani günümüz gençleri gibi değil zaten 30 yaşında yönetici ağır biri.

Bende internetten hayatımda ilk kez biriyle tanışıyorum. Tabularımı yıkmama sebep olan onun diğer erkekler gibi belden aşağı konuşmaması hatta beyefendi tarzı etkiledi beni. Ayrıca ben tesettürlüyüm. Kendiside namazında inançlı bir insan çok hoşuma gitti bu yönü ve bana karşıda saygılı. Hatta abazalarıda az çok bilirsiniz ilk andan itibaren iltifatlar hemen görüşmek istemeler. Böyle bişey olmadı bir süre telefonda konuştuk sanki bir arkadaşımız bizi tanıştırmış gibiydi herşey. Ki arkadaşlarımın tanıştırdığı insanlardan daha düzgün birine benziyor şu an ki görüşüm bu tabi. Ve hala ikimizde inanamıyoruz. O da aynı şeyleri söyledi :) çok güldüm. Hani nasıl bişey bu internetten böyle denk gelsin diye yorumlarda bulundu. Bakalım hayırlısı diyorum.

evdeyken arıyor birde mutfakta yemek yerken konuştuk annesinin babasının seslerinide duydum birde annesi arkadan kızım şunun kulağını çek biraz diye bağırdı :) birde görüştük zaten iki kere iki hafta oluyor. yani resimdeki kaslı adamın o olduğuna artık eminim :):):)

Görüştüğünüz kısmını atlamışım. Umarım haklısınızdır.

Back
X