Hayatımda birisi var ama eski sevgilim aklımdan çıkmıyor

Mariapder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
66
-22
86
Öncelikle iyi geceler...Günlerdir kendimi yiyip bitiriyorum kimseye de içimi açamıyorum son çare yine burasını buldum.Başlıkta da belirttiğim gibi durum vahim.:KK43:

Bu benim unutamadığımm insan ilk ve son aşkımmış gibi hissettiyordu sanırım ondan böyle kopamıyorum bir türlü.Ne yapsam kabullenemiyorum.Kaldıramıyorum ayrıldığımızı.Aslında sorun çok sevdiğimden falan değil sanmıyorum ama o kadar inanmışım ki ayrılmayacağımıza bi anda neye uğradığıma şaşırdım.İnsanlar ayrılamaz gibi geliyor bana ne biliyim öyle çok uzun süren bi ilişkimizde olmadı 1.5 ay sonda 1.yılımız olucak.Ben bunu bile düşünüyorum saçma sapan bi şekilde o tarih yaklaştığında stres yapıyorum.Tüm bunlara rağmen hayatımda öyle bir insan var ki,eski sevgilim hayallerimde ki insan değildi ama bu kişi tam aradığım insan olmasına rağmen kafam böyle karışıkken ona yakın davranamıyorum içimden gelmiyor.Çok hızlı oldu her şey ayrılıktan 3 hafta olmadı geldi benimle konuştu ve niyetide bayağı ciddiydi ben de acımla kaptırdım ona kendimi.Ha daha yeni bi ilişkiden çıktığımı biliyor muydu,biliyordu.Sonra benimde kanım ona ısındı hatta hoşlanmaya bile başlamıştım.Ama ne olduysa son 1 haftadır eski sevgilim aklımdan çıkmıyor.Rüyalarıma bile giriyor artık.İnanın çok mutluydum unuttum diyordum onu ama yapamadığımı farkettim.Ben ne yapıcağımı bilmiyorum içim rahatlasın istiyorum olmuyor.Şu an hayatımda olan kişiye kötülük mü yapıyorum? Çok uzunnn oldu sanırım ama içimi buraya döktüm

Ama beni çok mutlu ediyor düzgün bir insan da nankörlük mü ediyorum?

Evet bence öyle. Kendi ağzınızla diyorsunuz çok iyi insan diye. Bence eski eğer eskide kalsaydı bu denli aklınıza gelmezdi. Tamamen unutana kadar hayatınızdaki insanı yarabandı yapmayın.

Aynı olay basima gelmişti bende konu acmistim hatta. Ben gelecekteki adama sans vermedim ama eskisi yüzünden değil isinamadim. Belkide eskisi yüzünden isinamadim bilmiyorum. Başta mutlu ediyordu ilgisi sonra yetmedi ışte. Doğru karsr vermişim ki. Oda eski sevgilisiyle barıştı. Ben ?bense hala sapim :)

Gecmis gecmiste kaldi. Yanindaki iyiyse deger veriyorsa sevmeye calis.
Rahmetli anneannemin sozu sevdigini degil seni seveni alicaksin anca oyle mutlu olursun derdi allah rahmet eylesin :KK51:

Biri girmeden öteki cıkmaz...
Bu adam seni ilk terkettiğinde ona karşı sevgin eskisinden daha beter olucak bak bu sözümü unutma.

Öncelikle iyi geceler...Günlerdir kendimi yiyip bitiriyorum kimseye de içimi açamıyorum son çare yine burasını buldum.Başlıkta da belirttiğim gibi durum vahim.:KK43:

Bu benim unutamadığımm insan ilk ve son aşkımmış gibi hissettiyordu sanırım ondan böyle kopamıyorum bir türlü.Ne yapsam kabullenemiyorum.Kaldıramıyorum ayrıldığımızı.Aslında sorun çok sevdiğimden falan değil sanmıyorum ama o kadar inanmışım ki ayrılmayacağımıza bi anda neye uğradığıma şaşırdım.İnsanlar ayrılamaz gibi geliyor bana ne biliyim öyle çok uzun süren bi ilişkimizde olmadı 1.5 ay sonda 1.yılımız olucak.Ben bunu bile düşünüyorum saçma sapan bi şekilde o tarih yaklaştığında stres yapıyorum.Tüm bunlara rağmen hayatımda öyle bir insan var ki,eski sevgilim hayallerimde ki insan değildi ama bu kişi tam aradığım insan olmasına rağmen kafam böyle karışıkken ona yakın davranamıyorum içimden gelmiyor.Çok hızlı oldu her şey ayrılıktan 3 hafta olmadı geldi benimle konuştu ve niyetide bayağı ciddiydi ben de acımla kaptırdım ona kendimi.Ha daha yeni bi ilişkiden çıktığımı biliyor muydu,biliyordu.Sonra benimde kanım ona ısındı hatta hoşlanmaya bile başlamıştım.Ama ne olduysa son 1 haftadır eski sevgilim aklımdan çıkmıyor.Rüyalarıma bile giriyor artık.İnanın çok mutluydum unuttum diyordum onu ama yapamadığımı farkettim.Ben ne yapıcağımı bilmiyorum içim rahatlasın istiyorum olmuyor.Şu an hayatımda olan kişiye kötülük mü yapıyorum? Çok uzunnn oldu sanırım ama içimi buraya döktüm
Sana şunu diyeyim hayatına birilerini almaya devam ettikçe aklında kalanlar hep olacak eğer hayatındaki kişi iyi biriyse sevgisine yazık etme derim

O sizi sevdiği için mutlu ediyor.
Fakat siz onu sevmiyorsunuz ve bu onu üzecek.
Bencillik etmeyin lütfen acınızı yaşayın zaten acı bittiğinde kendiliğinden olacak bir şeyler

Aynı olay basima gelmişti bende konu acmistim hatta. Ben gelecekteki adama sans vermedim ama eskisi yüzünden değil isinamadim. Belkide eskisi yüzünden isinamadim bilmiyorum. Başta mutlu ediyordu ilgisi sonra yetmedi ışte. Doğru karsr vermişim ki. Oda eski sevgilisiyle barıştı. Ben ?bense hala sapim :)
Şu an ki adam cidden doğru kişi beni de seviyor ben olmasını istiyorum yalan değil güzel bir ilişkimiz olsun istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum yakınlaşınca uzaklaşıyorum istemsiz

O sizi sevdiği için mutlu ediyor.
Fakat siz onu sevmiyorsunuz ve bu onu üzecek.
Bencillik etmeyin lütfen acınızı yaşayın zaten acı bittiğinde kendiliğinden olacak bir şeyler
Eski sevgilimi hayatıma geri istemiyorum asla ama neden böyle anlam veremiyorum ki mutsuz da değilim

bunuda onuda unutursun takma kafaya ah ah neler gelip neler geçiyor insanın bir yeri kesilince çok acır bir iki hafta geçmicek bi yaraysa hiç geçmicek gibi gelir iyileşince sanki hiç senin canın yanmamış o başkasıymıs gibi gelir.
herşey geçer.

hazır olmadan yeni ilişkiye başlamışsınız, bir de mantıken aklına yatan biri doğru kişi olmayabilir. mutlu olup sevmek istiyorum diye biri sevilmez :/

Şu an ki adam cidden doğru kişi beni de seviyor ben olmasını istiyorum yalan değil güzel bir ilişkimiz olsun istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum yakınlaşınca uzaklaşıyorum istemsiz
Bende aynı şekilde başta istedim beni seviyor ve istediğim gibi davranıyordu. Ama aklıma eski sevgilim geliyordu isteksiz uzaklasiyordum bende. Kendinize zaman vermezseniz emin olun şimdiki adamda kendi isteğinize gidecek sizden. Aklınızı toparlayıp öyle başlayın ilişkiye derim ben

Bence sen kesinlikle bu çocuğa karşı emin değilsin..Ayrilmayi hiç dusundunmu? Kendin için..Ve karşı taraf için bu daha iyiyi olmazmi.butunlesememişsin çünkü.evlendiginde de kalbin tam mutmain olmayabilir.bence iliskine ara ver.Zamana birak.iyi bir insan diye ilişki yaşamak zorunda değilsin

Back
X