Ama beni çok mutlu ediyor düzgün bir insan da nankörlük mü ediyorum?O zaman yanınızdakine haksızlık etmeyeceksiniz.
Ama beni çok mutlu ediyor düzgün bir insan da nankörlük mü ediyorum?
Sana şunu diyeyim hayatına birilerini almaya devam ettikçe aklında kalanlar hep olacak eğer hayatındaki kişi iyi biriyse sevgisine yazık etme derimÖncelikle iyi geceler...Günlerdir kendimi yiyip bitiriyorum kimseye de içimi açamıyorum son çare yine burasını buldum.Başlıkta da belirttiğim gibi durum vahim.
Bu benim unutamadığımm insan ilk ve son aşkımmış gibi hissettiyordu sanırım ondan böyle kopamıyorum bir türlü.Ne yapsam kabullenemiyorum.Kaldıramıyorum ayrıldığımızı.Aslında sorun çok sevdiğimden falan değil sanmıyorum ama o kadar inanmışım ki ayrılmayacağımıza bi anda neye uğradığıma şaşırdım.İnsanlar ayrılamaz gibi geliyor bana ne biliyim öyle çok uzun süren bi ilişkimizde olmadı 1.5 ay sonda 1.yılımız olucak.Ben bunu bile düşünüyorum saçma sapan bi şekilde o tarih yaklaştığında stres yapıyorum.Tüm bunlara rağmen hayatımda öyle bir insan var ki,eski sevgilim hayallerimde ki insan değildi ama bu kişi tam aradığım insan olmasına rağmen kafam böyle karışıkken ona yakın davranamıyorum içimden gelmiyor.Çok hızlı oldu her şey ayrılıktan 3 hafta olmadı geldi benimle konuştu ve niyetide bayağı ciddiydi ben de acımla kaptırdım ona kendimi.Ha daha yeni bi ilişkiden çıktığımı biliyor muydu,biliyordu.Sonra benimde kanım ona ısındı hatta hoşlanmaya bile başlamıştım.Ama ne olduysa son 1 haftadır eski sevgilim aklımdan çıkmıyor.Rüyalarıma bile giriyor artık.İnanın çok mutluydum unuttum diyordum onu ama yapamadığımı farkettim.Ben ne yapıcağımı bilmiyorum içim rahatlasın istiyorum olmuyor.Şu an hayatımda olan kişiye kötülük mü yapıyorum? Çok uzunnn oldu sanırım ama içimi buraya döktüm
Ya da niyaziyi mutsuz etmeyin.ayrılın.Eskiye mazi denilir gelecege niyazi.
Niyaziyle mutlu olun
TeşekkürlerEvet bence öyle. Kendi ağzınızla diyorsunuz çok iyi insan diye. Bence eski eğer eskide kalsaydı bu denli aklınıza gelmezdi. Tamamen unutana kadar hayatınızdaki insanı yarabandı yapmayın.
Şu an ki adam cidden doğru kişi beni de seviyor ben olmasını istiyorum yalan değil güzel bir ilişkimiz olsun istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum yakınlaşınca uzaklaşıyorum istemsizAynı olay basima gelmişti bende konu acmistim hatta. Ben gelecekteki adama sans vermedim ama eskisi yüzünden değil isinamadim. Belkide eskisi yüzünden isinamadim bilmiyorum. Başta mutlu ediyordu ilgisi sonra yetmedi ışte. Doğru karsr vermişim ki. Oda eski sevgilisiyle barıştı. Ben ?bense hala sapim :)
Eski sevgilimi hayatıma geri istemiyorum asla ama neden böyle anlam veremiyorum ki mutsuz da değilimO sizi sevdiği için mutlu ediyor.
Fakat siz onu sevmiyorsunuz ve bu onu üzecek.
Bencillik etmeyin lütfen acınızı yaşayın zaten acı bittiğinde kendiliğinden olacak bir şeyler
Öncelikle iyi geceler...Günlerdir kendimi yiyip bitiriyorum kimseye de içimi açamıyorum son çare yine burasını buldum.Başlıkta da belirttiğim gibi durum vahim.
Bu benim unutamadığımm insan ilk ve son aşkımmış gibi hissettiyordu sanırım ondan böyle kopamıyorum bir türlü.Ne yapsam kabullenemiyorum.Kaldıramıyorum ayrıldığımızı.Aslında sorun çok sevdiğimden falan değil sanmıyorum ama o kadar inanmışım ki ayrılmayacağımıza bi anda neye uğradığıma şaşırdım.İnsanlar ayrılamaz gibi geliyor bana ne biliyim öyle çok uzun süren bi ilişkimizde olmadı 1.5 ay sonda 1.yılımız olucak.Ben bunu bile düşünüyorum saçma sapan bi şekilde o tarih yaklaştığında stres yapıyorum.Tüm bunlara rağmen hayatımda öyle bir insan var ki,eski sevgilim hayallerimde ki insan değildi ama bu kişi tam aradığım insan olmasına rağmen kafam böyle karışıkken ona yakın davranamıyorum içimden gelmiyor.Çok hızlı oldu her şey ayrılıktan 3 hafta olmadı geldi benimle konuştu ve niyetide bayağı ciddiydi ben de acımla kaptırdım ona kendimi.Ha daha yeni bi ilişkiden çıktığımı biliyor muydu,biliyordu.Sonra benimde kanım ona ısındı hatta hoşlanmaya bile başlamıştım.Ama ne olduysa son 1 haftadır eski sevgilim aklımdan çıkmıyor.Rüyalarıma bile giriyor artık.İnanın çok mutluydum unuttum diyordum onu ama yapamadığımı farkettim.Ben ne yapıcağımı bilmiyorum içim rahatlasın istiyorum olmuyor.Şu an hayatımda olan kişiye kötülük mü yapıyorum? Çok uzunnn oldu sanırım ama içimi buraya döktüm
Bende aynı şekilde başta istedim beni seviyor ve istediğim gibi davranıyordu. Ama aklıma eski sevgilim geliyordu isteksiz uzaklasiyordum bende. Kendinize zaman vermezseniz emin olun şimdiki adamda kendi isteğinize gidecek sizden. Aklınızı toparlayıp öyle başlayın ilişkiye derim benŞu an ki adam cidden doğru kişi beni de seviyor ben olmasını istiyorum yalan değil güzel bir ilişkimiz olsun istiyorum ama bir türlü başlayamıyorum yakınlaşınca uzaklaşıyorum istemsiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?