Hayatımda hiç bu kadar pişman olmamıştım hayatımın hatası (taşınmak)

aliatabak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
174
7
66
İstanbul
Herkese Merhabalar,

6 yıllık evliyim 6 yıldır Bahçelievlerde oturuyodum içi çok temiz yeni yapılmış bir evdi ilk biz oturmuştuk küçük 2+1 80 m fındık gibi sıcacık bi yuvam vardı çevresinde herşey vardı marketler alışveriş merkezleri çarşısı pazarı vs..vs..
ama konumu nedeniyle çok kira veriyoduk çevremde o kadar baskı vardıki çok veriyosunuz çık ordan bilmem ne gaza geldim ve çıktık ordan
malesef Beylikdüzüne 3+1 150 m bi eve taşndım ne eşyalarım uydu nede bi yuva gibi sanki iş yeri gibi ofis gibi ev gibi gelmiyo kızım var 2,5 yaşında oda hiç sevmedi evi odasına bile gitmek istemiyo başka odaya giderken tedirgin oluyo evden korkuyo
sık sık anneme götürüyorum eve gelmek istemiyo o ev iğrenç diyo eski evimize gidelim anne diyo.
ben hiç büyük evde oturmadım o yüzlen adapte olamadım sanırım annemin evide küçük temiz bakımlıydı evlendikten sonra oturduğum evlerde ve işin ilginç tarafı küçük evlerde oturan insanlar hep büyük ev hayali kurar ben hiç hoşlanmazdım.

o zaman neden taşındın diyceksiniz ama bu semti bilen bilir buranın evleri çok büyük biz yine en küçük evlerden birini tuttuk ama evde sıcaklık yok :( canın sıkıldığında gezebieleceğin bi yer yok heryer ev site site site sadece 1 tane küçücük market var kendimi başka bi memlekette yapayanlız hissediyorum
kızımla hergün dışarı gider gezerdik alışveriş apardık offf offff çok pişmanım

Son düzenleme:
Yuvayı dişi kuş yapar lafını duymuş muydunuz?
Pişmanlıkları bir kenara bırakın. Artık kafaya takmayın. Evinizi güzelleştirmeye bakın. Ev ve dekorasyon konusunda burdaki kadınlardan pek çok şey öğrenebilirsiniz. Bunun için özel bir forum bölümü bile var.
Ayrıca, kızmayın ama, ben olsam kızımın "evimiz iğrenç" dengi cümleler kurmasına müsaade etmezdim. Şımarıklık olarak görürdüm bunu.

bu tarz bi durum yaşayan varmı alışılıyo mu zamanla merak ediyorum çok canım sıkılıyo bu duruma umarım yazarsınız kızlar :43:

canım seni çok iyi anlıyorum oturduğun semtleri biliyorum.ama sen taşınmışsın artık sonuçta alışmaya çalış.çok sosyal bi yer olmasa da gene de gidebileceğin yerler var yakın mesafede içini karartma bence

Yuvayı dişi kuş yapar lafını duymuş muydunuz?
Pişmanlıkları bir kenara bırakın. Artık kafaya takmayın. Evinizi güzelleştirmeye bakın. Ev ve dekorasyon konusunda burdaki kadınlardan pek çok şey öğrenebilirsiniz. Bunun için özel bir forum bölümü bile var.
Ayrıca, kızmayın ama, ben olsam kızımın "evimiz iğrenç" dengi cümleler kurmasına müsaade etmezdim. Şımarıklık olarak görürdüm bunu.

canım benim o küçük iğrenç kelimesinin tam anlamını bilmiyo aslında cvp için çok teşekkürederim

geri diger tarafa tasınma gıbı bı ımkanınız yoksa eger alışmaya calısın. kiramı bu evınızde.

bende hayatta küçük ev sevmem mesela 140 metrekare evım. cift balkon han gıbı, bende dıyorum 4 odalı olsa daha güzel olurdu:27::27:

eşim delirdinmi ya kendıne iş arıyosun diyo

kendi evinizse eger güzel uyumlu eşyalar alın kendınıze sevdırecek bıseyler yapın

bu tarz bi durum yaşayan varmı alışılıyo mu zamanla merak ediyorum çok canım sıkılıyo bu duruma umarım yazarsınız kızlar :43:

canım bi de kendimeden örnek göstererek şöyle söyliyim ki için rahatlasın.

ben 24 yaşındayım ve 21 sene bakırköy de oturdum.evlendim başka bir şehire ve inan en azınan beylikdüzü gibi bi yer olmasını şu an o kadar çook isterdim ki.oturduğum yer hem küçük 12000 nüfuslu bi yer hem de evim semte uzak.minibüste yok bu arada bizim oraya.yürüyerek 20 dk da çarşıya iniyorum.ama çarşı desen gezecek bir yer yok.bi iki mağaza var,market falan var ama şöyle çocuğumu alıyım geziyim diyemezsin heleki kışın hiç diyemezsin çünkü heryer çamur içinde.ben 2 senedir oturuyorum burada ve gene de alıştım umarım için rahatlamıştır

herkese tavsiyem birincisi sıcak ortamı olabileceğine inandığınız bi eve taşının ikincisi semt çok önemli ve üçüncü bi nokatada alışkanlıklar çok önemli mahalle ortamına alışkın olan sitede sitelere alışkın olan kalabalığa kalabalığa alışkın olan sakinliğe zor adapte oluyomuş aman kızlar ben hata yaptım taşınmak isteyen varsa aranızda bunlara dikkat edin İNSANIN EVİ HAYATIDIR karar verirken çok iyi düşünmek lazım.

Tam olarak neredesiniz ? Adakent, Beykent vs ?

Beylikdüzü Beykent'te dediğiniz gb bir evde oturdum kocamandı ve biz hiç alışamadık. Ama ocak ayında Adakent'e taşındık, daha küçük bir eve, şartlar uygun olduğunda biz de Bahçeşehir taraflarına taşınma niyetindeyiz...

Ben teyzemden biliyorum alışılmayınca alışılmıyor.
Teyzem yıllardır evlenene kadar Ankarada oturdu.
Evlenince de Ankaraya 1 saat uzaklıkta bir yerde oturmaya başladılar.Bir türlü ısınamadılar oraya sevemediler.
1 yıla kalmadan tekrar Ankaraya kendi bekarlığını geçirdiği semte gelmişti.
Kaç yıl oldu geleli şimdi keyfi yerinde.
Alışmak insandan insana değişir ama sevilmeyince de sevilmiyor açıkcası.
Allah kolaylık versin.

hamilesiniz sanırım, bu da alışamamanıza sebep olur, küçük evler minik sevimli ama, büyük evlerde ferah ferah olur... ayrıca geniş evinize alıştıktan sonra küçük evler, tuhafınıza gitmeye başlayacak.... taşınma küçük çocukları çok etkiliyor, kızınızla oyunlar oynayın... alışır.... sizin psikolojniz de ona yansıyor...

hayatınızın hatası olarak algılamayın bence,böyle algılamanızda değişen hormonların etkisinin olduğunu unutmayın....

geri diger tarafa tasınma gıbı bı ımkanınız yoksa eger alışmaya calısın. kiramı bu evınızde.

bende hayatta küçük ev sevmem mesela 140 metrekare evım. cift balkon han gıbı, bende dıyorum 4 odalı olsa daha güzel olurdu:27::27:

eşim delirdinmi ya kendıne iş arıyosun diyo

kendi evinizse eger güzel uyumlu eşyalar alın kendınıze sevdırecek bıseyler yapın

canım ya çok şekersin keşke senin gibi düşünsem allah gönlüne göre versin
benim kendi evim değil taşınsam başka eve ki en büyük dileğim o eşyalar uymaz diyede korkarım kendi evim olmadığı sürece bişey almak istemiyorum tüm hevesimi kendi evime sakılıyorum her kiracı hayali gibi benim hayalimde :1:

Bak canım 150 metre kare yerine 80 m2 lik bir ev alın kira öcer gibi kredisini ödeyin,hem yeni eşya masrafı olmaz hem sizin olur!

canım bi de kendimeden örnek göstererek şöyle söyliyim ki için rahatlasın.

ben 24 yaşındayım ve 21 sene bakırköy de oturdum.evlendim başka bir şehire ve inan en azınan beylikdüzü gibi bi yer olmasını şu an o kadar çook isterdim ki.oturduğum yer hem küçük 12000 nüfuslu bi yer hem de evim semte uzak.minibüste yok bu arada bizim oraya.yürüyerek 20 dk da çarşıya iniyorum.ama çarşı desen gezecek bir yer yok.bi iki mağaza var,market falan var ama şöyle çocuğumu alıyım geziyim diyemezsin heleki kışın hiç diyemezsin çünkü heryer çamur içinde.ben 2 senedir oturuyorum burada ve gene de alıştım umarım için rahatlamıştır

ah canım ya zor ama yavaş yavaş alışmana sevindim darısı bana ya of
dimi insan çocuğunu alıp bi yerlere çıkmak istiyo
ben bide ikinciyi bekliyorum o gelince hepten eve bağlancam allah yardımcımız olsun gönlümüze göre evlerimiz olsun inşallah

ah canım ya zor ama yavaş yavaş alışmana sevindim darısı bana ya of
dimi insan çocuğunu alıp bi yerlere çıkmak istiyo
ben bide ikinciyi bekliyorum o gelince hepten eve bağlancam allah yardımcımız olsun gönlümüze göre evlerimiz olsun inşallah

evet benim için bayağı zordu ama sonuçta bile bile geldim ve alıştım bir şekilde.deniz yakınımızda Allah tan yazın gideriz.40 dk mesafede de gezilecek yerler var avm ler çarşı falan ama tabi kendim alıp başımı çıkamıyorum ancak otobüs yada eşimle gitmem gerekiyor.ama insan alışmak isteyince ve kendi de mutlu olmayı biliyorsa seviyor oturduğu yeri.ama tabi gene faal bi yere taşınsak fena olmaz ama imkansız gibi bişi :37:

Tam olarak neredesiniz ? Adakent, Beykent vs ?

Beylikdüzü Beykent'te dediğiniz gb bir evde oturdum kocamandı ve biz hiç alışamadık. Ama ocak ayında Adakent'e taşındık, daha küçük bir eve, şartlar uygun olduğunda biz de Bahçeşehir taraflarına taşınma niyetindeyiz...

cumhuriyet mahallesi beykentte can kurban :2: orası hareketli bi yer burası çok ıssız ya inşallah dilediğiniz gibi olur canım demek benim gibi bu durumu yaşayanlar varmış tek miyim bu konuda bende mi bi sorun var dedim yaa millet çok seviyo geniş ev site falan ama bana göre değilmiş site severimde canlı bi semtte iyidir yani..

Ben teyzemden biliyorum alışılmayınca alışılmıyor.
Teyzem yıllardır evlenene kadar Ankarada oturdu.
Evlenince de Ankaraya 1 saat uzaklıkta bir yerde oturmaya başladılar.Bir türlü ısınamadılar oraya sevemediler.
1 yıla kalmadan tekrar Ankaraya kendi bekarlığını geçirdiği semte gelmişti.
Kaç yıl oldu geleli şimdi keyfi yerinde.
Alışmak insandan insana değişir ama sevilmeyince de sevilmiyor açıkcası.
Allah kolaylık versin.

umuyorum ve diliyorum alışırım ama sanki alışamıycakmışım gibi geliyor teyzen en iyisini yapmış

Back
X