- 28 Kasım 2020
- 1.010
- 1.794
- 83
- Konu Sahibi englishmaster
-
22Kaç yaşındasınız
Allah sevdigi kula dert verirmiş benimkide seninkinden kala yani yok hep boyle avunuyorum allah sevdigi kula dert verir diye napalim para konusun da cok şükür muhtaç degiliz ama dert sıkıntı hep var ya .morelini bozma allahtan ümit kesilmez elbet bir kapi acar biz her sıkıntıya girdigimizde hep güzel kapilar aciyor yeterki isyan etmeHayatımda hiç güzel bir şey olmuyor ne aşk ne para kariyer sağlık durumları her şeyin en kötüsü beni buluyor .Ciddi hastalıklar beni ve ailemi buluyor aldatılıyorum kiradayız zor geçiniyoruz .Bu şanssızlıkların bitmesi için ne duayı etmeliyim .Artık insanları tebrik etmekten yoruldum mutluluklarını kutlamaktan .Benim ne zaman hayatım yoluna girecek .Çok mutsuzum
Hayatımda hiç güzel bir şey olmuyor ne aşk ne para kariyer sağlık durumları her şeyin en kötüsü beni buluyor .Ciddi hastalıklar beni ve ailemi buluyor aldatılıyorum kiradayız zor geçiniyoruz .Bu şanssızlıkların bitmesi için ne duayı etmeliyim .Artık insanları tebrik etmekten yoruldum mutluluklarını kutlamaktan .Benim ne zaman hayatım yoluna girecek .Çok mutsuzum
Merhaba ilk defa duyuyorum kaç kez okumalıyımAbese süresini bol bol okuyun. Özellikle 20. Ayeti bir dua şeklinde belirli sayılarla.
Merhaba ilk defa duyuyorum kaç kez okumalıyım
Katılıyorum çok gençsiniz şuanki olumsuzluklar heptecrübe özellikle eğitime odaklanın bilmiyorum lisans mezunu musunuz ama lisans mezuniyeti almaya çabalayın.Hayat yeni başlıyor sizin için o yüzden önce kendinizi geliştirip kendinize yatırım yapacaksınız ki gelecek yıllarda dim dik ayakta kalabilesiniz. Eğitimizi tamamlayın güzel bir işiniz olur rüzgarın önünde yaprak gibi durmayacağız ve sabırla Duayla Allahtan yardım isteyeceksiniz burada toplu Dualara katılın o kadar faydasını göreceksiniz ki başkasına ettiğiniz Dualar sizin sigortanız oluyor ve hem zikir alışkanlığınız oluşuyor kendinize ibadet günlüğü oluşturmuş olursunuz hem. Allahım sizi ve güzel ailenizi tez zaman da selamete çıkarsın inş.
Aaa evet 4444 salavat kesinlikle mucize gibi onu başlayabilirsinizKatılıyorum çok gençsiniz şuanki olumsuzluklar heptecrübe özellikle eğitime odaklanın bilmiyorum lisans mezunu musunuz ama lisans mezuniyeti almaya çabalayın.Nillatte arkadaşımın dediklerine katılıyorum toplu dualara katıılın çok faydalı oluyor 786 Bismillahirahmanirahim okuyum günlük yasin fetih sureleri okuyun. 4444 salavatı deneyebilirisniz. Rabbim feraha çıkarır sabırla siz istedikten ve hayatınızı düzeltmeye uğraştıktan sonra
AYnen canım herşeyin bir çözümü vardır Allah'ın izniyle dua edin çalışmak çabalamak lazımAaa evet 4444 salavat kesinlikle mucize gibi onu başlayabilirsiniz
Derdi veren derdimizden çok daha büyük şükürler olsun ki. Eğer böyle düşünüp hayatınıza pozitif şekilde odaklanırsanız her derdin içinden dimdik çıkarsınız Allah'ın izniyle. Şu dünyada ölüm hariç her derdin çözümü var. Allah daha büyükleriyle sınamasın hiçbirimiziHayatımda hiç güzel bir şey olmuyor ne aşk ne para kariyer sağlık durumları her şeyin en kötüsü beni buluyor .Ciddi hastalıklar beni ve ailemi buluyor aldatılıyorum kiradayız zor geçiniyoruz .Bu şanssızlıkların bitmesi için ne duayı etmeliyim .Artık insanları tebrik etmekten yoruldum mutluluklarını kutlamaktan .Benim ne zaman hayatım yoluna girecek .Çok mutsuzum
Dert sadece sende mi var güzelimHayatımda hiç güzel bir şey olmuyor ne aşk ne para kariyer sağlık durumları her şeyin en kötüsü beni buluyor .Ciddi hastalıklar beni ve ailemi buluyor aldatılıyorum kiradayız zor geçiniyoruz .Bu şanssızlıkların bitmesi için ne duayı etmeliyim .Artık insanları tebrik etmekten yoruldum mutluluklarını kutlamaktan .Benim ne zaman hayatım yoluna girecek .Çok mutsuzum
Allah'im geçim sıkıntınızi hafifletsin İnşallah.Hayatımda hiç güzel bir şey olmuyor ne aşk ne para kariyer sağlık durumları her şeyin en kötüsü beni buluyor .Ciddi hastalıklar beni ve ailemi buluyor aldatılıyorum kiradayız zor geçiniyoruz .Bu şanssızlıkların bitmesi için ne duayı etmeliyim .Artık insanları tebrik etmekten yoruldum mutluluklarını kutlamaktan .Benim ne zaman hayatım yoluna girecek .Çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?