Hayatımda hiç güzel bir şey olmuyor

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
1.010
1.794
83
Hayatımda hiç güzel bir şey olmuyor ne aşk ne para kariyer sağlık durumları her şeyin en kötüsü beni buluyor .Ciddi hastalıklar beni ve ailemi buluyor aldatılıyorum kiradayız zor geçiniyoruz .Bu şanssızlıkların bitmesi için ne duayı etmeliyim .Artık insanları tebrik etmekten yoruldum mutluluklarını kutlamaktan .Benim ne zaman hayatım yoluna girecek .Çok mutsuzum

Hayatımda hiç güzel bir şey olmuyor ne aşk ne para kariyer sağlık durumları her şeyin en kötüsü beni buluyor .Ciddi hastalıklar beni ve ailemi buluyor aldatılıyorum kiradayız zor geçiniyoruz .Bu şanssızlıkların bitmesi için ne duayı etmeliyim .Artık insanları tebrik etmekten yoruldum mutluluklarını kutlamaktan .Benim ne zaman hayatım yoluna girecek .Çok mutsuzum
Allah sevdigi kula dert verirmiş benimkide seninkinden kala yani yok hep boyle avunuyorum allah sevdigi kula dert verir diye napalim para konusun da cok şükür muhtaç degiliz ama dert sıkıntı hep var ya .morelini bozma allahtan ümit kesilmez elbet bir kapi acar biz her sıkıntıya girdigimizde hep güzel kapilar aciyor yeterki isyan etme

Daha çok gençsiniz. Hayat sizin için daha yeni başlıyor sayılır. Ama gerçekten benim 25imden sonra ayaklarım ancak yere sağlam bastı. O yüzden şimdiden bu kadar karamsar olmayın. Kendinizi geliştirin karşınıza çıkan fırsatları değerlendirin. Eğitiminizi tamamlayın her şeyden önce.

Çevremizde gördüğümüz her mutluluğun altında bir çaresizlik var emin olun. Kimsenin hayatı mükemmel değil. İnsanoğlu hep bir şeyden sınanıyor. Yaşınız daha çok genç. Tabi ki zor geliyordur yaşadıklarınız ama zamanla düzelecektir her şey. Dua edin ve çabalayarak kurtulabilecginiz sorunlar varsa onları aşmayı deneyin. Umarım kader sizden yana olur 🤲

Abese süresini bol bol okuyun. Özellikle 20. Ayeti bir dua şeklinde belirli sayılarla.

Hayat yeni başlıyor sizin için o yüzden önce kendinizi geliştirip kendinize yatırım yapacaksınız ki gelecek yıllarda dim dik ayakta kalabilesiniz. Eğitimizi tamamlayın güzel bir işiniz olur rüzgarın önünde yaprak gibi durmayacağız ve sabırla Duayla Allahtan yardım isteyeceksiniz burada toplu Dualara katılın o kadar faydasını göreceksiniz ki başkasına ettiğiniz Dualar sizin sigortanız oluyor ve hem zikir alışkanlığınız oluşuyor kendinize ibadet günlüğü oluşturmuş olursunuz hem. Allahım sizi ve güzel ailenizi tez zaman da selamete çıkarsın inş.

Hayat yeni başlıyor sizin için o yüzden önce kendinizi geliştirip kendinize yatırım yapacaksınız ki gelecek yıllarda dim dik ayakta kalabilesiniz. Eğitimizi tamamlayın güzel bir işiniz olur rüzgarın önünde yaprak gibi durmayacağız ve sabırla Duayla Allahtan yardım isteyeceksiniz burada toplu Dualara katılın o kadar faydasını göreceksiniz ki başkasına ettiğiniz Dualar sizin sigortanız oluyor ve hem zikir alışkanlığınız oluşuyor kendinize ibadet günlüğü oluşturmuş olursunuz hem. Allahım sizi ve güzel ailenizi tez zaman da selamete çıkarsın inş.
Katılıyorum çok gençsiniz şuanki olumsuzluklar heptecrübe özellikle eğitime odaklanın bilmiyorum lisans mezunu musunuz ama lisans mezuniyeti almaya çabalayın. Nillatte Nillatte arkadaşımın dediklerine katılıyorum toplu dualara katıılın çok faydalı oluyor 786 Bismillahirahmanirahim okuyum günlük yasin fetih sureleri okuyun. 4444 salavatı deneyebilirisniz. Rabbim feraha çıkarır sabırla siz istedikten ve hayatınızı düzeltmeye uğraştıktan sonra

Katılıyorum çok gençsiniz şuanki olumsuzluklar heptecrübe özellikle eğitime odaklanın bilmiyorum lisans mezunu musunuz ama lisans mezuniyeti almaya çabalayın. Nillatte Nillatte arkadaşımın dediklerine katılıyorum toplu dualara katıılın çok faydalı oluyor 786 Bismillahirahmanirahim okuyum günlük yasin fetih sureleri okuyun. 4444 salavatı deneyebilirisniz. Rabbim feraha çıkarır sabırla siz istedikten ve hayatınızı düzeltmeye uğraştıktan sonra
Aaa evet 4444 salavat kesinlikle mucize gibi onu başlayabilirsiniz

Derdi veren derdimizden çok daha büyük şükürler olsun ki. Eğer böyle düşünüp hayatınıza pozitif şekilde odaklanırsanız her derdin içinden dimdik çıkarsınız Allah'ın izniyle. Şu dünyada ölüm hariç her derdin çözümü var. Allah daha büyükleriyle sınamasın hiçbirimizi 🤲🏻

Dert sadece sende mi var güzelim 🙃 Burası imtihan dünyası herkes birşeylerle sınanıyor, en zoru sağlık imtihanı, bol bol dua et , ayet-el kürsü oku , kuran oku ve daima çabala, bu dünyada sevinçler de hüzünler de geçici...

“Dileyin, size verilecek; arayın, bulacaksınız; kapıyı çalın, size açılacaktır. Çünkü her dileyen alır, arayan bulur, kapı çalana açılır.

Şimdiye dek benim adımla bir şey dilemediniz. Dileyin, alacaksınız. Öyle ki, sevinciniz tam olsun.

Dua ettiğinizde, putperestler gibi boş sözler tekrarlayıp durmayın. Onlar söz kalabalığıyla seslerini duyurabileceklerini sanırlar. Siz onlara benzemeyin! Çünkü Babanız nelere gereksinmeniz olduğunu siz daha O'ndan dilemeden önce bilir. “Bunun için siz şöyle dua edin:
‘Göklerdeki Babamız,
Adın kutsal kılınsın.
Egemenliğin gelsin.
Gökte olduğu gibi, yeryüzünde de
Senin istediğin olsun.
Bize karşı suç işleyenleri bağışladığımız gibi,
Sen de bizim suçlarımızı bağışla.
Ayartılmamıza izin verme.
Bizi kötü olandan kurtar.
Çünkü egemenlik, güç ve yücelik
Sonsuzlara dek senindir! Amin’.

Bu ayetleri araştırabilirsiniz. 👍🏻

"Gerçeği bileceksiniz ve gerçek sizi özgür kılacak" ❤️🙏🏻

Allah'im geçim sıkıntınızi hafifletsin İnşallah.

Back
X