• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda hiçkimseye anlatamadığım olay!!

Canım benim ya:((( kendini suçlu gibi hissetme çekinme lütfen kim seni yargılayabilir? Allah işte böylelerin belasını versin sarpmış seytan oyuncakları. Çok üzüldüm. Ama psikolojik destek almalısın.

O zmaan kuzeninizin yasu buyuk muydu? Yani yasi buyukse eger sikayet edin bence. O zaman yapan yine yapar. Sapik sapiktir iste.
Yalniz ne kadar cok kadin tacize ugramis bakiyorum da. Neredeyse bu durumu yaşamayanimiz yok. Pedofiler bizim sandigimizdan cok daha fazlalar. Buyuk kucuk ayirt etmeden sapikligindan geri durmayan pisliklerle dolu ortalik. Boyle bir konuda en yakinima bile guvenmem. Hic ummadiginiz insanlar bile boyle sapık olabilir. Burda bahsi gecen serefsizlerin yakini bekler mi boyle birseyi acaba onlardan? Hayir. Şu bir gercek ki etrafimiz sapiklarla dolu. Belki hergun selam verdigimiz is arkadasimiz, hergun alisveris yaptigimiz bakkal. :olamaz:

Bir gün bir komşumuzun çocuğu ile oynuyoruz ben 6-7 yaşlarındayım o da belki benle belki benden 2 yaş kadar büyük...

Annemler içeride oturuyor biz odada oyun oynuyoruz derken üzerime çıktı bir iki kez ve soluğu içerde anneme bağıra bağıra "anne x oyun oynarken sürekli üzerime çıkıyor o na bişey dermisin lütfen" dediğimi çok iyi hatırlıyorum...

O yaşta bunu akıl edebilmişim...

Belkide söylemesem bu böyle devam edicekti...

Aynı şekilde biraz daha büyüktüm bunu çok iyi hatırlıyorum bakkalın kazık kadar oğlu 28-30 yaşlarında falan, bir gün bakkala indiğimde kucağına aldı beni tam şeyinin üzerine oturttu ve çikolata seçtiriyor bana güya, nasıl titriyorum korkudan hemen fırladım kucağından ve eve koştum anneme yine şikayet ettim söyledim olanı biteni bir daha da o bakkaldayken bakkalın kapısından bakıp kaçıyordum geri, girmiyordum bakkala...

Annemde her seferinde önlemini alıyordu uzak tutuyordu onlardan beni...

Başıma şu geldi ama anneme söyleyemedim diyenleri de aklım almıyor neden söylemezsin? Neden saklarsın? Cidden anlam veremiyorum...

Cok zor mesef bende bu tür saldirilara maruz kaldimm çocuk akli iste bi sevgi gosterisi falan sanirdik ama insan ne kadar büyükse o gerceklerin farkina varıyor ruhsal olarak insan etkisinde kalıyor

18 yasinda az.daha tecavuze ugrayacaktim yalvar yakardim kizim ben, kizim ben diye. Serefsiz acidi da o kadar.ileriye gitmedi. Allah boylelerin belasini versin. Seni cok iyi anliyorum. Bende ne yazik ki o yildan beri icim parca parca.

Benim de buna benzer olay geçti. Üzülme kendini suçlu hissetme asla.

Bir gün bir komşumuzun çocuğu ile oynuyoruz ben 6-7 yaşlarındayım o da belki benle belki benden 2 yaş kadar büyük...

Annemler içeride oturuyor biz odada oyun oynuyoruz derken üzerime çıktı bir iki kez ve soluğu içerde anneme bağıra bağıra "anne x oyun oynarken sürekli üzerime çıkıyor o na bişey dermisin lütfen" dediğimi çok iyi hatırlıyorum...

O yaşta bunu akıl edebilmişim...

Belkide söylemesem bu böyle devam edicekti...

Aynı şekilde biraz daha büyüktüm bunu çok iyi hatırlıyorum bakkalın kazık kadar oğlu 28-30 yaşlarında falan, bir gün bakkala indiğimde kucağına aldı beni tam şeyinin üzerine oturttu ve çikolata seçtiriyor bana güya, nasıl titriyorum korkudan hemen fırladım kucağından ve eve koştum anneme yine şikayet ettim söyledim olanı biteni bir daha da o bakkaldayken bakkalın kapısından bakıp kaçıyordum geri, girmiyordum bakkala...

Annemde her seferinde önlemini alıyordu uzak tutuyordu onlardan beni...

Başıma şu geldi ama anneme söyleyemedim diyenleri de aklım almıyor neden söylemezsin? Neden saklarsın? Cidden anlam veremiyorum...
Senin annen ilgili bir anneymis. Ondan dolayı anlatabilmissin bence. Benim annem ilgisızdı. Babam sinirliydi. Beni anlamayacaklarını suclayacaklarini düşündüm. O anki çocuk aklı ile ailen de huzursuz bir aile ise hiç kimse ile paylasamiyorsun maalesef. Allah kimsenin başına vermesin böyle sıkıntılar.

İyi aksamlar dostlar sanirim her kadin kıyısından köşesinden mutlaka bi tacize uğramış ve küçük yaşlarda piskolojimiz alt üst olmus benim de küçükken tanık olduğum olaylar var bi arkadaşımın abisi arkadaşımın üstüne çıkıp sürdürmüştü ve bana çok güzel sen de yap demişlerdi koşarak kacmistim aynı durumu komsumuzda da şahit oldum yine kaçtım gerçekten çok kötüydü çok utandım etkisinden çıkamadım kendimi suçlu hissettim günahkar hissettim halbuki sadece çocuktum...

Ben de yıllarca annemin babasının tacizine maruz kaldım. Kendisi hacı sakallı 5 vakit namazını camide kılan şehirde çok saygınlığı olan biridir. Hani ben desem ki o pislik benim hayatımı çaldı bir kisiyi bile inandiramam. Geberdi gitti allah belasını versin. Yani babanıza bile güvenmeyin kızlar... o pislik yüzünden kızımı her oksadigimda optugumde banyo yaptırırken altını değiştirirken günde 10 kez belki gecmisteki o olayları yeniden yaşıyorum. Doyunca sevemiyorum yavrumu. Taciz ediyormusum gibi geliyor. Babamla asla yalniz bırakmıyorum. Hatta kocamı yani Babasını sürekli kontrol ediyorum. Pat diye içeri giriyorum mesela. Mesela gecen gün okulda işim erken bitti. Hic gelmeyeceğim bir saatte eve geldim. Çok ama cok sessiz geldim. Anahtarı çok yavas çevirdim. Acaba banyo yaptırırken mi yakalarım yoksa soymuş vücudunu oksarken mi acaba s.kso mu cektiriyordur vs. Yüzlerce düşünce ile hızlıca içeri daldım. Bir baktım ki ev boş parka götürmüş bizimki... oturdum sevinçten ağladım...

Her zaman söylüyorum çocuklarınızı bir başkasıyla lütfen yalnız bırakmayın.

Yaş farkı çok bile olsa bırakmayın her şey olabilir. ÇocuklarımızA bunu erken yaşta asilamaliyiz ki bu pisliklerin sonu gelsin Allah kahretsin bunları şu mübarek günlerde yarabbim yaa.

Ben de yıllarca annemin babasının tacizine maruz kaldım. Kendisi hacı sakallı 5 vakit namazını camide kılan şehirde çok saygınlığı olan biridir. Hani ben desem ki o pislik benim hayatımı çaldı bir kisiyi bile inandiramam. Geberdi gitti allah belasını versin. Yani babanıza bile güvenmeyin kızlar... o pislik yüzünden kızımı her oksadigimda optugumde banyo yaptırırken altını değiştirirken günde 10 kez belki gecmisteki o olayları yeniden yaşıyorum. Doyunca sevemiyorum yavrumu. Taciz ediyormusum gibi geliyor. Babamla asla yalniz bırakmıyorum. Hatta kocamı yani Babasını sürekli kontrol ediyorum. Pat diye içeri giriyorum mesela. Mesela gecen gün okulda işim erken bitti. Hic gelmeyeceğim bir saatte eve geldim. Çok ama cok sessiz geldim. Anahtarı çok yavas çevirdim. Acaba banyo yaptırırken mi yakalarım yoksa soymuş vücudunu oksarken mi acaba s.kso mu cektiriyordur vs. Yüzlerce düşünce ile hızlıca içeri daldım. Bir baktım ki ev boş parka götürmüş bizimki... oturdum sevinçten ağladım...

Buraya bu konuda yazilan yorumlarin her biri cok üzücü.Ama sizin yorumunuz yüregimi darmadagin etti.O kadar cok üzüldüm ki.Anneninizin babasi olacak o sahis hayatinizi calmis sizden.Bilmiyorum ki nasil düzelir sizin psikolojiniz.
Surada anlatilanlara bakilirsa artik ülkede kimsenin cocuk dogurmamasi gerekiyor.Eger cocuklarimiz gönül rahatligiyla oynayamiyacaksa, özgür olamiyacaksa neden cocuklari böyle bir hayata mahkum ediyoruz ki.Bu ülkenin dengesi toptan bozulmus.Neye inanicagimizi bilmiyoruz artik.

Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
Allah böyle pis zihniyetli sapıkları kahretsin

Size kim ne diyebilir ki? Cocugundan gelen sinyalleri "aman oyle degildir" diye gormezden gelen, "bana falanca kotu bisey yapti" diyen cocuguna sen yanlis anlamissindir diyen ebeveynler o kadar cok ki. Kendi akrabasina kiyamayip kendi cocugunu kurban ediyorlar. Allah hepsinin cezasini versin.

Bunu yapan erkekleri doğuran annelerden de , yetiştiren babalardan da utanıyorum. Yapanlardan tiksiniyorum. Yalnız bu yazılanları okuyunca, sayıları o kadar çok ki, çevremizde herkes böyle şeyler yapabilecek kapasitede demektir bu. Aklım almıyor. Yaşı bana yakın bir kuzenim hem anne tarafından hem baba tarafından kuzenleri tarafından dokunma ve sözlü tacize uğradığını anlatırdı bana, ama o kadar 5-6 kişiden bahsedince kafasından uydurduğunu düşünmeye başlamıştım. Ciddiye almamıştım. Çünkü benim de kuzenim olan kişiler var aralarında bana bu şekilde yaklaşamazlardı. Belki ben 7 yaşlarında onların olduğu şehire geldim ve onların yanlışlarını sürekli ispiyonladığım için çekinmiş olabilirler. Mesela sigara içerken görüp babama ve amcama söylemiştim. İyi ki de ispiyonlamışım. Ama kız kuzenime güvenmediğim için pişman hissediyorum. Eğer inansaydım o zaman uyarırdım ailemi, ve bi daha öyle şeyler yapamazdı şerefsizler. Çocukluğum sokakta erkek kuzenlerim , komşu çocukları vs ile geçti. Bakkala falan hep ben giderdim. Böyle şeyler yaşamadığım için şanslı azınlıktan biriymişim demekki.

Bu dünyaya nasıl çocuk getireceğiz peki ? Hayatın gerçekleri deyip alışmayı mı beklemeliyiz? Kader kısmet deyip susmalı mıyız? Bunu düşünerek yaşanmaz. Sürekli kimden ve nasıl koruyacağız. Eniştesinden , kuzeninden, öğretmeninden, amcasından , dayısından, dedesinden, hatta abisinden, babasından ...
Muhtemelen bu haberlere sövüp sayan erkekler bile bunları yapanlardan biri, belki eşimiz, belki babamız, belki kardeşimiz... Allahım sen bu insanlara hidayet ver, başkalarının hayatlarını mahvetmelerine izin verme. Bizlere de sabır ve dayanma gücü ver. Aklı başında, başkalarının özgürce yaşama hakkına saygılı, kendine ve topluma saygılı insanlar yetiştirmemiz için bize güç ve bilinç ver.

Size kim ne diyebilir ki? Cocugundan gelen sinyalleri "aman oyle degildir" diye gormezden gelen, "bana falanca kotu bisey yapti" diyen cocuguna sen yanlis anlamissindir diyen ebeveynler o kadar cok ki. Kendi akrabasina kiyamayip kendi cocugunu kurban ediyorlar. Allah hepsinin cezasini versin.
Yine Müge anlı programında pislik hurdacı daha evvel kendi yeğenine taciz ettiğinde kendi kız kardeşi. Yani kızın annesi olacak şahsiyet abime iftira atıyorlar dedi kendi kızı için ama noldu adamın yaptığı canilik ortaya çıktıı ve o itin uckuru yüzünden bir aile darmadağın oldu baba olayı atlatamayip karısını ve diğer kızını bıçakla öldürdü kendine hapise girdi yazıktır günahtır

En son yüzsüz nisanıma geldi.2 yıl önce.sonra gormedim.zaten aile bağları kuvvetli birisi değil Allahtan.

Bi daha görürsen al karşına açık açık konuş anlıyorum tabii ki çok zor olacak ama öyle her şeyin kolay olmadığını anlasın,yaptıklarının yeni yeni farkına varıyorum sen bi pisliksin ve hakkımı helal etmiyorum ,de dök içini ...ha yaşananları değiştirecek mi hayır,ama bu tacizci pislikler kadınların her şartta nasılsa susuyorlar diye her şeyi yapabiliyorlar,daha da yapıyordur belki bi başkasına ,bu konuşman engel olur belki başkasına yapacaklarına, korkmadığımızı anlarlar...

Nekadar çok kişi yaşamış.Benim de başıma geldi küçükken.Komsu öğlu yetiskin.Ustelik bunla nam salmıştı saka gibi.Ailem beni nasıl koruyamadı o neden ceza almadı hiç vukuatlarından aklım almıyor.Kac komsu kizina vukuati olmus.Aileler utandiklarindan ortbas etmis.Ben de cok etkisinde kalmıştım.Her duyduğumda içim çiz eder.Aileme de içten ice öfkelenirim.Ergenlik yıllarımda taşındık ordan.Ozamana kadar gormek kabustu.

Bir başka konuda yazmıştım yine, şükür ki çocukluğuma dair böyle bir istismar hatırası yok bende. Annem çok dikkatli ve cidden zamanından ileri bir kadındı. Benimle oturup "Özel bölgeler" ve bu bölgelere kimlerin dokunup dokunamayacağı, yolunda gitmeyen bir şeyler hissetmem halinde bağırmam ve kaçmam gerektiğini, bakkaldan cips vb. bir şeyler alacağımda dükkanın içine doğru tek başıma gitmemem ve kapıda beklemem gerektiğini, hiçbir amca ve abinin kucağına oturmamamı vb. konuştu. Kapı açık oyun oynama kuralımız vardı mesela, kesinlikle kapılar kapanmayacaktı arkadaşlarımla oyun oynarken.
Vb. bilgi ve önlemler içinde büyüdüm, şükür.

Bu aslında en önemli nokta, annelerin farkında ve uyanık olması gerekiyor; çocukları ile sağlıklı bir iletişimde kalmalılar daima.

Ha şöyle bir olayım da oldu mesela:
Şehirler arası otobüste yolculuk ediyordum anne ve babamla.
O zamanlar çift katlı otobüsler vardı, bilenleriniz bilir. Üst kat sıralı koltuklarda yolcular bulunurdu, alt katta ise masalı koltuklar, ufak bir tuvalet, yeme alanları filan olurdu...

Otobüs içinde aşağı yukarı merdivenlerden çıkıp inip kendi kendime oyun kurmuştum, bit kadar bir şeydim zaten. O sırada muavin adamın beni yakalayıp, sıkıştırıp "Sen ne tatlısın" babında öptüğünü ve alt tarafıma ellediğini hatırlıyorum. Anlamayacağımı zannetti sanırım çocuğum diye ama gittim anneme söyledim bu olayı.

Otobüs ineceğimiz gara girip de yolcular hareketlenene kadar annem hiçbir şey söylemedi ve beni de yanından ayırmadı.
Sonrasında zaten o adamı itin totosuna bir soktu ki, kıyameti kopardı, ortalık kaynadı. Adam yeminler etti dokunmadım diye, otobüs firmasından herifler "Yapmamıştır yanlış anlaşılmıştır" filana bağladı; zaten beni çok tutmadılar orada kötü etkilenmeyeyim diye.

Muavin nasıl ağladı, annem nasıl konuştu, nasıl tükürdü suratına filan... Olaylar olaylar...

Neyse; salt böyle bir hatıra var benim de hafızamda, ama öyle hatırlayıp hatırlayıp can sıkmıyorum. Hatta hiç can sıkmıyorum. Siz de sıkmayın. Çocuktunuz, savunmasız ve tehlikeye açıktınız. Eğer bir ihmal varsa, öncelikli olarak suçlu anneniz konu sahibi. Ve o kişiyi, o anı kendinize hatırlatıp boş yere kalbinizi sıkmayın. Başımıza gelen her şey biz insanlar için ve eğer böyle şeyler yaşadıysak, bunlar bizden faydalanacak evlatlarımız, yeğenlerimiz için bize bahşedilmiş birer tecrübe oldu. Böyle düşünüp rahatlayın; siz daha tetikte, daha gözü bir açık anne olacaksınız şimdi.

Bende izledim bugün hala aklımdan çıkmıyor :( ablam geliyor aklıma:( öz dayım ablama da benzer hareketlerde bulunmuş tabi ablam kaçmış mesela dayımı gördükçe kaçardı odadan bende bir kac sey hatirliyorum kızını kaç defa kucağında severken göğüslerini falan sıkardı anneme yıllar sonra ağlayarak anlatırken duydum kızım kan çıkar dedi sonra öğrendim ki kuzenimede aynı şeyleri yapmış yanlarına kâr kalmamalı çok ağladım bugün ama yemin ettim bayramda sorucam kendisine yiğenlerinle aran çok iyiydi hatta isimde vericem simdı nasıl diyeceğim

Back
X