Bende yaşayanlardanım böylesi iğrenç. Bir durumu. 4-5 yaşlarındayken amcamın oğlu benzer şeyler yapmıştı banada.o an neden aileme söylemedim niçin sakladım hiç bilmiyorum. Belki de özel bölgelerimi öğretmemişlerdi, kendime ait alanlarımın olduğunu hiçkkimsenin dokunmaması gerektiğini sanırım ailem öğretmemişti. Şuan aynı şeyleri yaşar gibi kötü hissettim yine

iki oğlum var ve gözümden sakınır oldum. Küçük olanı abisinden bile sakınıyorum. Yaşları henüz 2 ve 6 altı olsalarda.

Ve çok daha kötüsü çevremde gördüğüm , halamın evli kızı hollanda da yaşıyordu. Kocası olacak adi adam , kendi öz yeğeni ile cinsellik yaşıyormuş. Ve kuzenim aniden eve gelince iğrenç manzarayla karşılaşmış. Sonuç; kocası olacak sapık ise kuzenimi susturmak adına öldürüsiye dövüp hatta dövmekle kalmayıp , boğazını keserek öldürdü... Hiçkimseye ama hiççç kmseye güvenmeyelim lütfen. Kanayan yaramız dursun , ciğerim parçalanıyor en ağır cezayı almalılar ama bilmiyorum öyle bir ceza varmı , hiçbirşey hafifletmez gibi geliyor böylesi acı durumda...