• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda hiçkimseye anlatamadığım olay!!

Gebersin boyle adi kopekler.
Keske sirri en azindan annenle patlasaydin kizin annesi biliyirmuydu.
Hic utanmiyormu acaba simdi kizi koca kadin oldu nSil bakiyir yuzune adi herif
Kimseyle paylasamadim tek cekincem babasinin ona daha kotu seyler yapabilecegiydi dedim annene soyleyelim istersen ben soyliyeuim dedim annem kendini de onu da oldurur iste bilmiyorum.ama cook sonralari aklima geldi kucukken beni yanagimdan bole islak islak operdi istahla ve sonralari konusirken yuzume degil gogus bolgeme bakardi pis sapik.

Anne babanin tüm işi gücü evlatlari olmalı. Zor geliyor parkta yaninda durmak zor geliyor kapı önünde beklemek git kızım kendin oyna git oğlum kendin sallan.
Böyle olunca noluyor aç gözlü pislikler göz koyuyor. "Oo başıboş kimsede yok.."

Valla ana baba işi birakacak çocuğu gözünün önünden ayirmayacak yarim saat parkta basini bekleyecek. Bekleyecek ki yillarca vicdan azabi çekip ah vah demesin
Ya bu kaçıncı bide bunları izleyip gormuyolarmi hiç korkmuyolarmi bilmiyorum ya magaza da bisey beğenip deniyceksem kabine oğlumuda bebek arabasiyla sokuyorum bazen çalışanlar diyo isterseniz dursun ben siz çıkana kadar bakarım yok diyorum başka bi müşteri gelip bişey sorcak o arada biri gelir alırsa diye bunlar parka çocuk yolluyo ya... bir hafta önceki olayda 5 yaşında bi çocuk 3yasinda bi çocuk bide 6 yaşında çocuk 3.nu parka yollamış kafaya bak çocuğu çocuğa emanet ediyo sen napiyodun ee ben komsudaydim aç kurt gibi bekliyo millet neye guveniyosun kızı motora bindiriyim seni diye almış gitmis tecavüz edip öldürmüş noldu üzüldük ağladık ah vah ettik 2gun tw de gördük bitti masum ufacık çocuk hayatına doyamadan öldu sen komsunla rahat rahat dedikodu yap abla o zaman artık!çocuk haberi duyunca artık insanligimdan bu insanların vurdum duymaz hareketlerinden çocuklara kötü gözle bakan akbabalardan nefret ediyorum ya

Kimseyle paylasamadim tek cekincem babasinin ona daha kotu seyler yapabilecegiydi dedim annene soyleyelim istersen ben soyliyeuim dedim annem kendini de onu da oldurur iste bilmiyorum.ama cook sonralari aklima geldi kucukken beni yanagimdan bole islak islak operdi istahla ve sonralari konusirken yuzume degil gogus bolgeme bakardi pis sapik.
Kiz o adama hala baba diyormu suratina tukursun s...sizin.
Allahim neler duyacagiz daha baba ya daha yakin guvenilir kim olabilr hayatta o kiz bunu nasil unutsun psikolojisi nasil saglM olsun kendi kizini nasil guvensin esine.allah yardimcisi olsun.
Iyiki sana bisey yapmamis adi herif

Ölsün böyle kopekler!benim bi arkadasimin öz babasından çocuğu vardı nefret ederDi çocuğundan çocuğu yurtta annesi babasını öldürmüş ve hapisteydi alkollüyken anlatmisti ne diyecegimi bilemedim nasıl konuscam ya yarın anllattigini unutmaz da utanırsa ben nasıl konussam ne desem diye aklımı kaybettim bembeyaz oldum kız anlatirken bi yandan da çocuklar gibi ağlıyodu yükü ağır geliyodu anlatmak içini bosaltmak istedi belki ertesi gün hiç soru sormadım ve konuyu bidaha konuşmadık...dünya o kadar kotu neler dönüyo neler yaşıyo insanlar Allahım imtihanimizi kolay eylesin tasiyamiycak yük vermesin insallah

Kucuklukten buyasa kadar cok yakin oldugum bir arkadasim 18 yasina kadar babasinin tacizine ugradi oz be oz babasi bana soylediginde 15 yasindaydi yuz felci gecirmisti gecmis olsuna gittigmizde aglayarak anlatti onceki gun babasi yine taciz etmisti ve o da o korkuyla yuz felci gecirmisti bunu tek bilen bendim ama hicbisey yapamadim sır di cunki kimseye anlatilamazdi ki.bazen annesi biryerlere gider o evde yalniz kalordi beni de cagirirdi korkudan ben de beklerdim ama mecbur gitmem gerektiginde aklim hep onda kalirdi surekli arardim babasindan nefret ederdi asla onla ayni masaya oturmaz ve baba vs demezdi annesiyse genclik halleri zannederdi asilik olarak gorurdu.evlendi psikolojisi bozuktu esine anlatmisti esi bu sebepten ortaligi kaldirdi ama olan arkadasima oldu siddet gorerek ayrildi.bor sene sonra abisi kendisini asarak intihar etti rahmetli allah affetsin onu cok severidim evli bir cocuk babasiydi ayni evde yasarlardi hep icimde bir suphe vardi bi gariplik hissediyordum bence babasi ona da tacizde bulunmistu yillarca.ha simdi ne mi oldu arkadasim evlendi bir kizi var canim benim herseyden korkar oldu.abisinin esi abisinin kizi suan 6 yasinda babasi ve annesi ayni evde yasiyolar.ark gitmis ve demiski abimi kaybettim eger onun hatirasi esi ve kizina bir sey yapatsan seni ben oldururum demis.ama ben yinede yapmadigini dusunkuyorum.ölmeden kurtulus yok
Ah benimde arkadaşım vardı babasından taciz görüyordu 12 yaşındaydım çocukluğumun kabusu oldu bu anlattıkları. Allah büyük

Ölsün böyle kopekler!benim bi arkadasimin öz babasından çocuğu vardı nefret ederDi çocuğundan çocuğu yurtta annesi babasını öldürmüş ve hapisteydi alkollüyken anlatmisti ne diyecegimi bilemedim nasıl konuscam ya yarın anllattigini unutmaz da utanırsa ben nasıl konussam ne desem diye aklımı kaybettim bembeyaz oldum kız anlatirken bi yandan da çocuklar gibi ağlıyodu yükü ağır geliyodu anlatmak içini bosaltmak istedi belki ertesi gün hiç soru sormadım ve konuyu bidaha konuşmadık...dünya o kadar kotu neler dönüyo neler yaşıyo insanlar Allahım imtihanimizi kolay eylesin tasiyamiycak yük vermesin insallah
Kizin annesi babasini bu sebeptenmi oldurmus.
Hayvan ya bunlar allahim aklimi koru

Allah hepsinin belasını versin !!! Sende üzülme artık hamilesin bebişini üzme.. söyleyemen çok doğal çünkü çok küçük yaştaymissin ve ne yapacağını bilmiyordun ... Söylediklerine harfiyen katılıyorum, aynı şeyi bende söylüyorum ama garip tepkileri alıyorum.. " onlar kardeş, ne pis zihniyetin var " vs vs...

Bu arada ben o olayı kaçırdım Ceylin ölmüş mu ? Kimin evinde bulundu peki ? Konu dışı ama çok merak ettim ...
Ben de dar görüşlü yaftasını yiyorum maalesef. Düşüncelerimiz aynı. Kuzen de olsa, artık TV, sosyal medya, internet, arkadaş çevresi küçük yaşta itiyor cinselliğe. Çok dikkat etmek lazım.

Insallah geecekten cocukalrimizi herkesten herseyden korumaliyiz bir oglum ve bir kzim var onlari gizumun onunden ayirmiyorum.rabbim bizi evlatlarimizla sinamasin ve iyi yurekli vicdanli ahlak sahibi insanlarla karsilastirsin

Ah benimde arkadaşım vardı babasından taciz görüyordu 12 yaşındaydım çocukluğumun kabusu oldu bu anlattıkları. Allah büyük
Emin ol o taciz evlenene kadar ya da unv kazanip il disina cikana kadar suruyor halbuki arkadasim oyle mantikli bininsandir ki belki bi oda dolusu kitap okumustur gunceler yazar belli bir siyasi goruse sahip ve ideolojik fikirler uretir serbest siirler yazar guzel sanatlar okudu vs dolu dolu bir kadindir ruhu da kendisj de oyle yasamdolu ...ama yine de agzini acip diyemedi 18 yasa unv gidene kadar devam etti

P Pamukpremsesss konunu biraz baltaladim gibj oldu ama hep icime dertti anlatmak o kadar iyi geldi ki hafifledim 30 yasindayim ve ondan 1 yas buyugum 14 yil olmus bana soyleyeli 14 yildir icime gommustum basligi gorup okiyunca anlatmak istedim.bu basligi acarak ne kadar iyi biaey yaptigni bilezsin bak bir suru insan benzer olaylara maruz kalmis.rabbim hesabini er ya da gec soracaktir insallah

Bilmiyorum bana bakış acınız ne olacak ama içimden atamiyorum bunu.icim nefret dolu...igreniyorum o insandan.
Şimdi müge anlıyi izlemiştim.orda ceylin adında bir çocuk kaybolmuştu.ama maalesef ki çocuk komşusu tarafından kaçırılıyor.muhtemelen cinsel taciz uğramış ve öldürülmüş...icim paramparça.her böyle olay duyduğumda geçmişe gidiyorum sanki!!!
Daha 7 8 9 yaşlarındaydim. Teyzemin oglu(şerefsiz adi) beni yere yatırıp üzerime çıkıyordu.ben tam olarak ne yaptığıni anlayamıyordum. Üzerind e sadece hareket ediyordu.kurtulmaya calisiyordum ama kurtulamiyordum. 3 4 yıl buna maruz kaldım.muhtemelen 10 yasindayken anladım ve artık bağırarak kaçtım.ondan sonra yaklasamadi adi bana.ve her aklıma geldiğinde ölüyorum.
Yıllarca acaba başka bişey yaptı mı diye hafizami zorlamaya çalıştım.acaba dedim? Acaba başka şeyler de oldu mu? Evlendiğim gece anladım olmadığını.ama o gece o kadar kötü oldum ki.esimi aldatmış gibi hissettim kendimi..lanet olsun o pislige. Benim bütün cocuklugumla gençligimle oynadı.boyle olaylar oldukça aşırı derecede etkilemiyorum.aklima geliyor.
Hakkimi helal etmiyorum!! Obur dünyada elim yakasında...
Ne olur beni yargılamayın neden ailene söylemedin demeyin.soyleyemedim. aileler arasında ölüme kadar gidecek olayların olmasını istemedim.cunku babama anlatsam babam katıl olurdu eminim bundan...
Şimdi size soyleyecegim şey ne kızınızı ne oglunuzu aman kuzeni deyip yalnız bırakmayın. Komşunun çocuğu deyip güvenmeyin...hele kız çocukları sakın birinin kucağına oturtmayin...icimi dökmek istedim.ve bu satırları yazmak benim için çok ama çok zordu.suan ağlamak istiyorum hüngür hüngür.bisey olsun ve beyninden silinsin istiyorum...ve o adam ölsün istiyorum.
Benimde basima geldi amcamin oglu tarafindan aramizda 5 yas var beni dudagimdan opmeye filan calisiyordu yataginda sarilarak yatiyordu filan sizinki kadar drgildi tabiki

Kiz o adama hala baba diyormu suratina tukursun s...sizin.
Allahim neler duyacagiz daha baba ya daha yakin guvenilir kim olabilr hayatta o kiz bunu nasil unutsun psikolojisi nasil saglM olsun kendi kizini nasil guvensin esine.allah yardimcisi olsun.
Iyiki sana bisey yapmamis adi herif
Iyi ki... ve sanirim ben de soyleyemezdim babam onu oldurur babasiz kaliriz diye

Küçükken annemgil komşuya akşam oturmasına giderdik son gittigimizde komsumuzun büyük ve küçük oğlu ben ve kardeşim dordumuz saklambaç oynayalım dedi daha küçücük cocuguz tamam dedik iyi saklanabilmek için ışıkları kapattı saklandı komsumuzun büyük oğlu benim saklandığım yerde saklaniyormus bana dokundugunu hissettim gittim sonra oyundan cayiyirsun dediler bir yandan da hiçbirşey anlamıyorum tabi sonra bir daha saklandığım yere gelip aynı şekilde davranmıştı sonra da hemen gitmiştik bazen hayattan tiksiniyorum diğer komsumuzun oğlu da bir kere opersem al bebek arabasını sur derdi dani cocukluk aklı okula gidiyor muyum onu bile hatirhatirlamiyorum op ver bebeği ben sürecem demiştim her kes o sırada dugundeydu beni karanlık yere yokuş olan yere götürmeye çalışmış bende hiç farkında degilim gel öpeyim sen bebeği sürmene ancak öyle izin verince al op hemen her demiştim hayirrr dudaktan gel opecem demişti çok korkmuştum şimdi bu kişi öğretmen. Saklambaç oynarken dokunmaya çalışan pislik ise gardiyan olmuş. Böyle kişilerden tiksiniyorum RABBİM akıl fikir versin böyle pislikler e ki kendilerine gelsin ve tabiki bende hiç kimseye söylemedim suçu benim üstüme atarlar diyr şimdi bile cat pat hatırlıyorum bunları
Aman yarabbiii :( birde öğretmen olmuş gsrdiyan olmuş adi herifler. Umarım , duam o ki birşeyler öğrettiği masum öğrencilere yavrulara aynı davranışı tekrarlamaz... :(

Bende yaşayanlardanım böylesi iğrenç. Bir durumu. 4-5 yaşlarındayken amcamın oğlu benzer şeyler yapmıştı banada.o an neden aileme söylemedim niçin sakladım hiç bilmiyorum. Belki de özel bölgelerimi öğretmemişlerdi, kendime ait alanlarımın olduğunu hiçkkimsenin dokunmaması gerektiğini sanırım ailem öğretmemişti. Şuan aynı şeyleri yaşar gibi kötü hissettim yine :KK43: iki oğlum var ve gözümden sakınır oldum. Küçük olanı abisinden bile sakınıyorum. Yaşları henüz 2 ve 6 altı olsalarda. :KK43:
Ve çok daha kötüsü çevremde gördüğüm , halamın evli kızı hollanda da yaşıyordu. Kocası olacak adi adam , kendi öz yeğeni ile cinsellik yaşıyormuş. Ve kuzenim aniden eve gelince iğrenç manzarayla karşılaşmış. Sonuç; kocası olacak sapık ise kuzenimi susturmak adına öldürüsiye dövüp hatta dövmekle kalmayıp , boğazını keserek öldürdü... Hiçkimseye ama hiççç kmseye güvenmeyelim lütfen. Kanayan yaramız dursun , ciğerim parçalanıyor en ağır cezayı almalılar ama bilmiyorum öyle bir ceza varmı , hiçbirşey hafifletmez gibi geliyor böylesi acı durumda... :KK43: :KK43:

Bende yaşayanlardanım böylesi iğrenç. Bir durumu. 4-5 yaşlarındayken amcamın oğlu benzer şeyler yapmıştı banada.o an neden aileme söylemedim niçin sakladım hiç bilmiyorum. Belki de özel bölgelerimi öğretmemişlerdi, kendime ait alanlarımın olduğunu hiçkkimsenin dokunmaması gerektiğini sanırım ailem öğretmemişti. Şuan aynı şeyleri yaşar gibi kötü hissettim yine :KK43: iki oğlum var ve gözümden sakınır oldum. Küçük olanı abisinden bile sakınıyorum. Yaşları henüz 2 ve 6 altı olsalarda. :KK43:
Ve çok daha kötüsü çevremde gördüğüm , halamın evli kızı hollanda da yaşıyordu. Kocası olacak adi adam , kendi öz yeğeni ile cinsellik yaşıyormuş. Ve kuzenim aniden eve gelince iğrenç manzarayla karşılaşmış. Sonuç; kocası olacak sapık ise kuzenimi susturmak adına öldürüsiye dövüp hatta dövmekle kalmayıp , boğazını keserek öldürdü... Hiçkimseye ama hiççç kmseye güvenmeyelim lütfen. Kanayan yaramız dursun , ciğerim parçalanıyor en ağır cezayı almalılar ama bilmiyorum öyle bir ceza varmı , hiçbirşey hafifletmez gibi geliyor böylesi acı durumda... :KK43: :KK43:
Bogazini keserek oldurdumu:KK57:
Ne adi pislikmis yegeni nasil musade ediyor la havlee

Rabbim çocuklarımızı korusuz insanlardan uzak tutsun ciğerim öyle yanıyorki ceylin olayından dolayı ölüm haberini alınca oturdum ağladım bemimde o yaşlarda kız kardeşim var o kadar kötü bir olay ki ve dünyadan bunlardan birsürü var. Öyle bir hale gelmişki insan oğlu nasıl hitap edeceğini bilemiyor ne suçu vardı o meleğin kurban olduğum rabbim bizleri insanlıktan çıkarmasın çocuklarımızı korusun....

Müge Anlı herzaman diyor babana bile çocuğunu güvenmceksin gözünün önünden ayırmamalısın çocuğunu bilinçlenelim bilinçlendirelim herkezi kızlar...

Çok geçmiş olsun konu sahibi sanada psikiyatrise git istersen rabbim yardımcın olsun aileler yüzünden gizleniyoe bu tür olaylar sonucuda kötü oluyor yavrularımızla arkadaş gibi olalımm...!!

Ceylin gibi olaylarla karşılaşmayız inşallah birdaha..

Allah rahmet eylesin yattığı yerde rahat olsun meleğimiz..

Benim bir erkek kuzenim de aynı yaştayız çok yılışık bir erkekti. Öpüp öpüp duruyor milleti. En son bana yapmaya çalıştı çek şu pis ağzını ıy demiştim. Çirkefleşti. Konuşmuyoruz umrumda da değil.

Kesinlikle dikkat olunması gerekiyor.

Back
X